Αντρέας
Βρείτε μας στο

Η είδηση ότι ο Αντρέας Μικρούτσικος είναι ο βασικός υποψήφιος για την παρουσίαση του Big Brother που επιστρέφει μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε πολλές καρδούλες να σκιρτήσουν.

Παρουσιαστές ριάλιτι πέρασαν πολλοί. Τατιάνες, Μίλτος Μακρίδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ναταλία Γερμανού,  Ηλίας Βαλάσης κα. Κάποιοι άφησαν το στίγμα τους, κάποιοι ήταν απλά αδιάφοροι, κάποιοι ήταν τόσο κακοί που δεν έκαναν δεύτερο. Όσοι όμως και να πέρασαν, όσο πετυχημένα ήταν τα ριάλιτι που παρουσίασαν ποτέ δεν κατάφεραν να φτάσουν τον βασιλιά. Ποτέ δεν πλησίασαν καν τον Αντρέα τον Μικρούτσικο.

Ο Αντρέας που μπορούσε να πάρει ένα ριάλιτι για σκάκι και να το μετατρέψει στον εμφύλιο της Συρίας. Ο Αντρέας που μπορούσε να βρει έναν παίκτη με ιδιοσυγκρασία βουδιστή μοναχού, ασκητή και γιόγκι μάστερ και να τον μετατρέψει σε μαχητή του ISIS. Την είχε αυτήν την ικανότητα ο Αντρίκος και αυτό τον έκανε τόσο ξεχωριστό.

Μην ξεχνάμε ότι όταν τα νούμερα του Fame Story 2 δεν ήταν τόσο καλά και οι παίκτες υπερβολικά καλοί και ήσυχοι η παραγωγή πήρε τα μέτρα της. Έβαλε μέσα στο σπίτι τον Μικρούτσικο, χωρίς να είναι παρουσιαστής, σε ρόλο συμβούλου-εξομολόγου. Ουσιαστικά έβαλε τον πυροκροτητή σε μια θεωρητικά σβηστή βόμβα και έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα. Την πυροδότησε. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου.

Το όνειρο των εκατομμυρίων οπαδών του μεγαλείου του Αντρέα όπως δεν περιορίζεται σε ένα σεμνό και ταπεινό Big Brother. Όλοι εμείς οι Μικρουτσικομάχοι επιθυμούμε να τον δούμε στη θέση που του αρμόζει. Όχι στο γλυκανάλατο Big Brother, αλλά στο κομμένο και ραμμένο για τον ίδιο, Survivor. Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε για λίγο πώς θα ήταν το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τον Αντρέα στο τιμόνι του. Όχι το δεύτερο, το ξενέρωτο, αλλά το πρώτο με τους Ντάνους και τους μάνατζερ ράγκμπι. Τι θα συνέβαινε τότε εκτός από το 98% στο δυναμικό κοινό; Το Menshouse έχει την απάντηση:

Ο Αντρέας θα διάλεγε μια παίκτρια, θα την ερωτευόταν και θα έκανε σχέση μαζί της. Από το ιστορικό γάμων και σχέσεων του Αντρέα πιστεύουμε ότι θα διάλεγε μια γυμνάστρια ή μοντέλο. Άρα Ειρήνη Κολιδά, Σόφη Πασχάλη, Λάουρα καλύτερα θα ήταν να πηγαίνετε τοίχο τοίχο όταν θα κυκλοφορούσατε κοντά στον γυπαντρέα.

Αν δεν ερωτευόταν ο ίδιος θα ζητούνε ειδικά μοντάζ που θα έδειχνε άλλα ζευγάρια παικτών να είναι ένα βήμα από το να το κάνουν την ώρα του ψαρέματος.

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Αντρέας Μικρούτσικος βάζει φωτιά στο Survivor
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Πριν τα αγωνίσματα με έπαθλο φαγητό θα τους έδειχνε κανονικά το φαγητό. Θα άφηνε τους παίκτες να σκοτώνονται σε λάσπες, άμμο, πισίνες, να κρεμιούνται σε σχοινιά και να ισορροπούν σε ξύλα. Θα τους άφηνε να σέρνονται, να πετούν μπάλες, σάκους και αστεράκια νίντζα σε στόχους. Και αφού τελείωναν τα αγωνίσματα θα έκανε παζάρια με τους παίκτες για το αν ανταλλάσσουν το φαγητό τους με αυτό που κρύβεται πίσω από κουρτίνες και τοίχους. Η εμπειρία του από δύο θητείες στο Μεγάλο Παζάρι θα ρεζίλευε τους παίκτες αφού στο τέλος θα κατέληγαν στον ΖΟΝΓΚ μένοντας νηστικοί όλη την εβδομάδα.

Θα ξεκινούσε το παιχνίδι με ατάκες τύπου «Σερβαϊβορήτες και σερβαϊβορίτισσες» ή «φιλιούνται, αγκαλιάζονται».

Θα έφερνε έναν παπά να μιλήσει για τις σεξουαλικές του ορέξεις όταν έβλεπε την καντηλανάφτισσα. Στο καπάκι θα έβγαζε σε τηλεφώνημα με αλλοιωμένη φωνή την παπαδιά που θα έβριζε το παράνομο ζευγάρι, θα τους καταριόταν και όλα αυτά μέχρι να αποκαλυφθεί ότι και η παπαδιά έχει κρυφό δεσμό με έναν από τους παίκτες του Survivor.

Πώς όμως θα άλλαζε οπτικά το παιχνίδι μετά την είσοδο του Αντρέα; Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να λυθεί η απορία σας…