«Αχ αυτό το βλέμμα σου»: Η Ευρυδίκη αποθεώνει τον Ντάνο 10 μέρες πριν χάσει την εμπιστοσύνη της (Vid)
Βρείτε μας στο

Το πάρτι στο Survivor έχει ανάψει για τα καλά. Οι διάσημοι οι οποίοι πριν λίγο καιρό έπιναν νερό στο όνομα του Αγγελόπουλου, τώρα δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους καθώς, όπως αποκάλυψε η Ευρυδίκη στο συμβούλιο του νησιού «δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας».

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των μαχητών, ο μισθοφόρος και οι συμπαίκτες του, νιώθουν δικαιωμένοι που έδιωξαν τον Ντάνο γιατί είναι περίεργος και παλιοχαρακτήρας και το κατάλαβαν πλέον και οι διάσημοι, γι’ αυτό τον έβγαλαν προτεινόμενο.

Το πιο περίεργο στην υπόθεση βέβαια είναι ότι πριν λίγες μέρες μόνο, τόσο η Βαλαβάνη, όσο και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έλεγαν τα καλύτερα για τον Αγγελόπουλο. Η Ευρυδίκη όχι μόνο τον εμπιστευόταν απόλυτα, αλλά τα ‘χε χάσει και με το βλέμμα του, ενώ ο πρώην μισθοφόρος μπροστά του, έσταζε μέλι.

Δείτε σε ένα απολαυστικό και άκρως διασκεδαστικό βίντεο το πριν και με το μετά και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Την ίδια στιγμή εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και η εξήγηση που (δεν) έδωσαν Χούτος και Χανταμπάκης για τον λόγο που δεν πήραν μέρος στο αγώνισμα της ασυλίας. Όπως δείχνει και το βίντεο της εκπομπής «Ροντέο» οι δυο παίκτες στο συμβούλιο έλεγαν ότι ήταν τραυματίες και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκαν και την άλλη μέρα ότι δεν ήταν. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.