Ρεκόρ ψήφων στο Survivor: Ποια καραμπόλα μπορεί να κρατήσει την Πασχάλη στο παιχνίδι
Βρείτε μας στο

Πρόκειται για το κορυφαίο πρόγραμμα της χρονιάς με διαφορά. Το Survivor από την παραγωγή, μέχρι την σκηνοθεσία του παίρνει άριστα σε όλα, καθώς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Και η τελευταία λεπτομέρειά του είναι καλά μελετημένη και αυτό φάνηκε εκτός των άλλων από μια εμπνευσμένη απόφαση της παραγωγής.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως. Όλα ξεκίνησαν πριν δέκα περίπου ημέρες όταν χωρίς κανείς να καταλάβει γιατί, άρχισε να επικρατεί μια ασυνήθιστη ένταση στο στρατόπεδο των διασήμων.

Οι παίκτες, ενώ σάρωναν στα αγωνίσματα εμφανίζονταν να μιλάνε για σύννεφα στην ομάδα τους, άσχημη ατμόσφαιρα και να λένε μισόλογα, τα οποία ο τηλεθεατής δεν μπορούσε να κατανοήσει καθώς από την ιστορία έλειπε ένα κομμάτι του παζλ. Ένα κομμάτι του παζλ το οποίο επίτηδες δεν έχει παρουσιάσει ακόμα η παραγωγή. Ξαφνικά άκουγαν κουβέντες για έναν καυγά και κάτι που συνέβη και τάραξε την ομάδα, το οποίο όμως δεν είχαν δει ποτέ.

Θυμηθείτε τι έλεγε τότε ο Μπο, φωτογραφίζοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μετά τα γεγονότα στη χθεσινή ψηφοφορία ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Ότι υπάρχει κάτι που έγινε στην ομάδα των διασήμων και η παραγωγή αποφάσισε όχι να το αποκρύψει, αλλά να μην το δείξει ακόμα. Αν κρίνουμε απ’ όσα ακούστηκαν το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ντάνος να κράτησε κάποια ψάρια που ο ίδιος έβγαλε για να τα φάει μαζί με 1-2 άλλους παίκτες (Σπαλιάρας, Χανταμπάκης) την ώρα που οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν.

Ο Χανταμπάκης, ο οποίος πρέπει να συμμετείχε αρχικά στην ιστορία, φαίνεται ότι για τους δικούς του λόγους μίλησε στους συμπαίκτες του για όσα συνέβαιναν πίσω απ’ την πλάτη τους και στη συνέχεια έγινε ο καυγάς με τον Ντάνο. Το θέμα όμως δεν είναι τι έγινε, αλλά τι αποφάσισε να δείξει η παραγωγή. Σκεφτείτε λίγο πόσο μαγική κίνηση ήταν αυτή που έκανε.

Παίρνοντας το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ κατάφερε το εξής: Οι τηλεθεατές να βλέπουν 10 παίκτες ξαφνικά, χωρίς κανέναν προφανή λόγο (αφού δεν είχε παίξει η επίμαχη σκηνή) να την πέφτουν στον κορυφαίο συμπαίκτη τους και να δημιουργούν μια κλίκα εναντίον του, κατηγορώντας τον για πράγματα που δεν δικαιολογούνταν. Όπως ήταν λογικό με αυτόν τον τρόπο το Survivor πήρε φωτιά και ο Ντάνος έγινε ο αγαπημένος παίκτης των τηλεθεατών. Στο πρόσωπό του έβλεπαν έναν αδικημένο παίκτη που τα βάζει με όλους.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Φανταστείτε λοιπόν τώρα, που έχει δημιουργηθεί αυτό το τσουνάμι στήριξης στον Αγγελόπουλο, ο οποίος θεωρείται το λαϊκό και αδικημένο παιδί να παίξει η επίμαχη σκηνή. Και φανταστείτε να φαίνεται σε αυτή ότι όντως ο Ντάνος φταίει και ότι οι συμπαίκτες του δεν είναι τελικά τόσο τρελοί όσο νόμιζαν πολλοί, πόσο γρήγορα θα αλλάξει και πάλι η ψυχολογία της μάζας και πώς από Θεός ο Ντάνος θα γίνει δαχτυλοδειχτούμενος.

Σκεφτείτε άλλωστε πώς έχει αλλάξει η γνώμη του κοινού μέσα σε λίγες μέρες για Χανταμπάκη, μάνατζερ ράγκμπι και για την Σόφη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αργά ή γρήγορα η σκηνή με όσα έγιναν στο στρατόπεδο των διασήμων θα παίξει. Η παραγωγή θα γυρίσει ξανά τον διακόπτη και τότε ή θα φανεί ότι ο Ντάνος έχει δίκιο και θα δικαιωθούν όσοι τον στηρίζουν ή θα γίνει η αποκαθήλωσή του και θα ξεκινήσει νέος καυγάς ανάμεσα σε υποστηρικτές και πολέμιούς του. Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι ένα. Στο παιχνίδι της στρατηγικής η παραγωγή του Survivor παίρνει 10 με τόνο…