Πέντε κουτάβια που έχουν τον γυναικομαγνήτη
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πέντε κουτάβια που έχουν τον γυναικομαγνήτη

Κανονικά δεν χρειάζονται επιπλέον λόγοι για να υιοθετήσετε ένα σκυλάκι, αλλά αν χρειάζεστε έναν ακόμα, σκεφτείτε πως μπορεί χάρη σε ένα κουτάβι να σταματήσετε να είστε μπακούρια.

Για να διαβάζετε menshouse.gr σίγουρα είστε και γαμώ τα παιδιά. Τόσο που αν δεν μοιράζεστε με κάποιον το κρεβάτι σας με κάποιο θηλυκό, προφανώς αυτό οφείλεται σε επιλογή σας και όχι στα μούτρα σας.

Εάν ωστόσο διαθέτετε έναν φίλο που, σε αντίθεση με εσάς, αντιμετωπίζει προβλήματα γκομενικής φύσεως, μπορείτε να του προωθήσετε το παρακάτω πόνημα που αφορά την απόλυτη γκομενοπαγίδα: Το χρήμα Τα κουτάβια.

Γερμανικός ποιμενικός

Πέντε κουτάβια που έχουν τον γυναικομαγνήτη

Σίγουρα η εμπλοκή της Μέρκελ και του Σόιμπλε στην ελληνική οικονομική κρίση έχει περιορίσει τη δημοφιλία οτιδήποτε γερμανικού, συμπεριλαμβανομένων και των ποιμενικών σκύλων. Παιδιά, μην τα ξαναλέμε. Η κρίση γεννάει ευκαιρίες. Όπως για παράδειγμα είναι οι ομιλίες του Θάνου Τζήμερου, όπου στο ακροατήριο σίγουρα θα βρείτε γυναίκες που θα κάνουν τον συνειρμό «τα σκυλιά είναι φίλοι μας», «οι Γερμανοί παραμένουν φίλοι μας», άρα «θέλω να γίνω το κορίτσι σου». Τόσο απλά.

Μπουλντόγκ

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα μπουλντόγκ όταν είναι ακόμη ένα χαριτωμένο κουτάβι. Αργότερα, κανείς δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε ένα από δαύτα αφού μεγαλώσουν. Τους τρέχουν τα σάλια, ροχαλίζουν ασύστολα, γίνονται τετράπαχα και όταν ξαφνικά κάτι απαίσιο μυρίσει στο δωμάτιο, φταίνε αυτά στις 9 από τις 10 φορές. Φυσικά, κανείς δεν τα κατηγορεί γιατί «άχου τα μωρέ, είναι τόσο γλυκούλια». Φράση που καλό είναι να της χτυπάτε στη μούρη κάθε φορά που σας την λέει επειδή μετά από χρόνια σχέσης κάνετε κι εσείς. Εάν ο στόχος σας δεν είναι ένα one night stand, αλλά το να κάνετε οικογένεια, το μπουλντόγκ είναι ιδανικό. Αν θέλει να σας σουτάρει επειδή μπαταλέψατε, ο σκύλος θα προσφέρει την ασπίδα σας για να μην την πατήσετε και βρεθείτε στο δρόμο σαν τον Μίνωα (τον βασιλιά της Κρήτης βεβαίως-βεβαίως, δεν χρειάζεται να παρεξηγηθούμε τώρα).

Κακομούτσουνο κινέζικο

Πέντε κουτάβια που έχουν τον γυναικομαγνήτη

Συνήθως αυτά τα κινέζικα σκυλάκια γίνονται πολύ άσχημα. Οπότε αποτελούν ιδανική λύση στην περίπτωση που είστε κι εσείς κακομούτσουνοι και θέλετε κάτι ακόμη πιο χάλια που θα αποσπάσει την προσοχή των υπολοίπων από τα μούτρα σας. Παράλληλα, θα σας βοηθήσει να πουλήσετε μούρη και ανωτερότητα λέγοντας παπαρδέλες του τύπου «η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο, αυτό που έχεις μέσα σου μετράει» και τέτοια. Ακόμη κι να τα πουλήσετε αυτά πάντως, είναι δύσκολο να μαζέψετε τα περίπου 1.500 δολάρια που κοστίζει ένα τέτοιο άτριχο τετράποδο. Κάπου μεταξύ μας δηλαδή εδώ που τα λέμε, πρέπει να είσαι κορόιδο για να έχεις τόσα λεφτά διαθέσιμα, αλλά όχι γυναίκα. Ψάξε να βρεις τι σου λείπει και δεν τα καταφέρνεις. Πολύτιμο tip: Άσε τον σκύλο, κάνε πλαστική.

Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος

Λαμπραντόρ

Ράτσα που φωνάζει από μακριά «πίστη, εμπιστοσύνη, μικρές αποδράσεις έξω από την πόλη». Μπορείς να σκεφτείς καλύτερη στάχτη στα μάτια της λεγάμενης; Προφανώς δεν μπορείς. Εκτός κι αν όντως μπορείς, οπότε μπράβο σου που διαθέτεις τέτοια φαντασία. Γκόμενα όμως, δεν διαθέτεις, άρα ξεκουβάλα μαγκιά και άνοιξε τα μάτια σου, μήπως συμβεί και το ίδιο με τα πόδια της με την καρδιά της. Όταν με το καλό αυτό συμβεί, μπορείς να προσθέσεις στην παρέα κι ένα μπαλάκι. Με την ψύχωση που έχουν τα λαμπραντόρ να επιστρέφουν μπαλάκια που τους πετάς, έχεις βρει μια δραστηριότητα που θα κρατήσει και τους απασχολημένους για όσο διάστημα εσύ κάνεις τις… ψαχτικές σου με κάποια άλλη ράτσα.

Αδέσποτο

Πέντε κουτάβια που έχουν τον γυναικομαγνήτη

Αν και τα αδέσποτα αποτελούν πάντα την πρώτη μας επιλογή, βρίσκονται στο τέλος αυτής της λίστας κι έρχονται ως λύση για όσους θέλουν να κινηθούν με χαμηλό μπάτζετ. Σε πολλές καθημερινές περιπτώσεις (φεστιβάλ ΚΝΕ, συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, ριγιούνιον των ΠΥΞ ΛΑΞ) η επιτυχία είναι πιο εγγυημένη και από πρόβλεψη του Πιτ Παπαδάκου. Καλό είναι να το αποφύγετε εάν σκοπεύετε να βρεθείτε κάπου όπου υπάρχει υποψία να συναντήσετε τον Χρήστο Ζαμπούνη. Εκεί δηλαδή όπου η ευγενής καταγωγή και το γαλάζιο αίμα κάνουν τη διαφορά. Επειδή όμως δεν μοιάζετε για τέτοιοι τύποι, καν’ τε το σωστό. Σώστε ένα αδέσποτο κι απογειώστε την ερωτική σας ζωή. Όταν η… άλλη πάρει τελικά χαμπάρι πως εσείς (και όχι αυτό) είστε το ανεπρόκοπο κοπρόσκυλο και σας εγκαταλείψει, μπορεί να έχετε χάσει μια γυναίκα, αλλά θα έχετε κερδίσει έναν παντοτινό σύντροφο. Λίγο το ‘χετε;