Χανταμπάκη
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς βλέπουν τον Αγγελόπουλο οι κλίκες του Χανταμπάκη και του μισθοφόρου;

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως κανείς δεν βλέπει πια τον Ντάνο με την κανονική του μορφή.

Όλοι όσοι παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες το Survivor μπορούμε να καταλάβουμε ότι η στάση των περισσοτέρων παικτών απέναντι στον Ντάνο έχει αλλάξει. Ειδικότερα στην ομάδα του, τους Διάσημους. Οι Μαχητές έτσι και αλλιώς τον έδιωξαν από την πρώτη μέρα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όποτε έβρισκαν την ευκαιρία δεν τον σχολίαζαν. Μία από αυτές ήταν και το πρώτο συμβούλιο όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος προτάθηκε για αποχώρηση. Μπορεί να μην προτάθηκε από την πλειοψηφία αλλά μόνο από την Ευρυδίκη που είχε την ασυλία. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι αφού στα επόμενα επεισόδια του το ξεκαθάρισαν μπροστά του. Αυτόν ήθελαν να διώξουν και αν δεν υπήρχε Σπαλιάρας θα ήταν ο ίδιος υποψήφιος με τις περισσότερες ψήφους. Η «κλίκα του Χανταμπάκη» όπως την ονομάζουν οι τυφλές υποστηρίκτριες του Ντάνου.

Με τον Χανταμπάκη ως αρχηγό μια πεντάδα τουλάχιστον Διάσημων επιτέθηκαν λεκτικά στον Γιώργο Αγγελόπουλο και ως ένα σημείο αποκάλυψε γιατί τον έβαλαν ως στόχο. Πολλά ακούστηκαν, διάφορα υπονοήθηκαν και πολλά περισσότερα κρατήθηκαν κρυφά. Υποψίες για μία κόντρα που ξεκίνησε από μία «προδοσία» που αφορούσε κρυφή κατανάλωση φαγητού. Μια προδοσία που είχε στην αρχή και τη συμμετοχή του Χανταμπάκη, μέχρι να αλλάξει γνώμη και να την αποκαλύψει στους υπολοίπους.

Δε θα το πολυεξετάσουμε σε αυτό το άρθρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Το πως δηλαδή βλέπουν τον Ντάνο συμπαίκτες και αντίπαλοι. Πρωταρχικά οι δύο θεωρητικά κλίκες των δύο ομάδων αλλά και οι υπόλοιποι. Οι θεωρητικά ουδέτεροι. Δε θα παραλείψουμε όμως να σας δείξουμε πώς τον βλέπει και ο ένας φίλος του, ο Γιάννης ο Σπαλιάρας.

Mην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο ίδιος ο Ντάνος δήλωσε ότι η όρασή του λόγω της πείνας έχει επηρεαστεί. Έβλεπε κεριά και νόμιζε ότι είναι μήλα. Άρα δεν είναι μόνο η όραση του Χανταμπάκη και της κλίκας του που επηρεάστηκε. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τα μάτια των παικτών.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία κάθε παίκτη για να αποκαλυφθεί η εικόνα που έχει ο ίδιος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.