Το ασύλληπτο ρεκόρ της Λάουρας: Πόση ώρα έκανε μέχρι να τερματίσει στη χθεσινή δοκιμασία!
Βρείτε μας στο

Για πολλούς, η Λάουρα και ο Bo είναι οι «χελώνες» του Survivor.

Τα χιουμοριστικά σχόλια στα social media για τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα δίνουν και παίρνουν, με εμάς να το διασκεδάζουμε πραγματικά πολύ.

 

Το ασύλληπτο ρεκόρ της Λάουρας: Πόση ώρα έκανε μέχρι να τερματίσει στη χθεσινή δοκιμασία!

Κάπως έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μίνι έρευνα ώστε να καταγράψουμε τους χρόνους των παικτών στις δοκιμασίες και να βρούμε τον πιο αδύναμο κρίκο.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Λάουρα έκανε ένα ρεκόρ που δύσκολα θα καταφέρει κανείς να σπάσει. Κατάφερε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται στη μονομαχία της με την Ειρήνη Κολιδά να κάνει 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα μέχρι να βγει απ’ την πισίνα…

Η παίκτρια των «μαχητών» είχε πετύχει και τους δυο στόχους και η Λαουρίτα έβγαινε εκείνη την ώρα από την πισίνα και ετοιμαζόταν να περάσει την αιωρούμενη σκάλα.

Μετρώντας τον χρόνο που έκανε στη δεύτερη προσπάθεια για να περάσει το συγκεκριμένο εμπόδιο (1:40) και υπολογίζοντας γύρω στα 50 δευτερόλεπτα (στην καλύτερη) να πετύχει τους στόχους συμπεραίνει κανείς ότι η Λάουρα για να φέρει εις πέρας τη χθεσινή δοκιμασία ήθελε ακριβώς 5 λεπτά…

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Δηλαδή προλάβαινες να πας τουαλέτα, να βγεις, να φας ένα σάντουιτς, να κάνεις και ένα τηλέφωνο στον κολλητό, μέχρι να τερματίσει η Λάουρα. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η πρώτη (με διαφορά) από το τέλος από την αρχή του παιχνιδιού και συνιστά αναμφίβολα ρεκόρ Survivor, όμως δεν είναι η μόνη.

Στο 27ο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 26 Μαρτίου Λάουρα και Bo αγωνίστηκαν 2 φορές έκαστος και το…τερμάτισαν.

Στόχος τους ήταν να περάσουν όλα τα εμπόδια και στο τελικό στάδιο να στοχεύσουν σωστά με τις καρύδες τους ώστε να σπάσουν τα κυβάκια που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά τους. Έπαθλο: Ένα γεύμα με κεφτεδάκια, μπιφτέκια, σουτζουκάκια, πουρέ, τζατζίκι και σαλάτες.

Πάμε να δούμε το σκορ και τους αντιπάλους τους.

Λάουρα vs Ελισάβετ:

Η ξανθιά μασκότ των Διασήμων πέτυχε τον μεγαλύτερο (!) χρόνο του επεισοδίου έχοντας ως αντίπαλο το αδύναμο χαρτί των Μαχητών.

«Πιο γρήγορα Λάουρα, πιο γρήγορα» και «Πάμε Λαουράκι, πάμε» άκουγε τις φωνές των συμπαικτών της, αλλά η ίδια… δεν πτοήθηκε.

Το ματς έληξε με την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου νικήτρια, η οποία έσπασε και τα τρία της κυβάκια  με το χρονόμετρο να δείχνει ακριβώς  2.24,07.

Bo vs Πάνος Αργιανίδης:

Ο μάνατζερ ράγκμπι (και της καρδιάς μας) κέρδισε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τον Bo, σπάζοντας τα κυβάκια του στο χρόνο 1.33,72, ενώ ο ράπερ πάσχιζε να σπάσει το τελευταίο του, ένα λεπτό ακριβώς νωρίτερα απ’ τη Λάουρα.

Υπάρχουν όμως και χειρότερα…

Λάουρα vs Ειρήνη Κολιδά:

Ξανά στη Μάχη ρίχτηκε η Λάουρα, όμως η Ειρήνη – αστραπή την έκανε σκόνη πετυχαίνοντας να ξεμπερδέψει με τη μάχη της καρύδας στο 1.23,20. Η Λαουρίτα δεν πρόλαβε καν να πιάσει καρύδα στα χέρια της…

Το ασύλληπτο ρεκόρ της Λάουρας: Πόση ώρα έκανε μέχρι να τερματίσει στη χθεσινή δοκιμασία!

Bo vs Κώστας Αναγνωστόπουλος:

Ζήλεψε τη Λάουρα και είπε να την μιμηθεί ο Bo κατά το κρίσιμο ματς που θα χάριζε τη νίκη σε μία από τις δύο ομάδες. Για άγνωστο λόγο οι Διάσημοι επέλεξαν να βάλουν τον Bo να «καθαρίσει» την ώρα που το σκορ ήταν 9 – 6 υπέρ των Μαχητών.

Το ασύλληπτο ρεκόρ της Λάουρας: Πόση ώρα έκανε μέχρι να τερματίσει στη χθεσινή δοκιμασία!

Όταν το χρονόμετρο έδειξε 1.12,88, ο μισθοφόρος πέτυχε το 10 – 6 εξασφαλίζοντας για την ομάδα του το έπαθλο φαγητού.

Και ναι, συνέβη αυτό που φαντάζεστε: Ούτε ο Bo πρόλαβε να ακουμπήσει τις καρύδες.

Δε θέλουμε να σκεφτούμε τον χρόνο που Bo και Λάουρα θα χρειάζονταν μέχρι να σπάσουν όλα τα κυβάκια τους. Πραγματικά δεν το θέλουμε, όσο κι αν τους αγαπάμε.

Και αν αυτοί οι χρόνοι δεν σας λένε και πολλά, πάμε να τους συγκρίνουμε με αυτούς των παικτών που πήραν τα κερδισμένα ματς:

Στέλιος Χανταμπάκης: 01.01,28

Ορέστης Τσανγκ: 1.38,20

Ειρήνη Κολιδά: 1.45,46

Σάρα Εσκενάζυ: 01.26,47

Γιάννης Σπαλιάρας: 1.12.48

Κωνσταντίνος Βασάλος: 1.00,21

Ειρήνη Παπαδοπούλου: 1.12,08

Γιώργος Χρανιώτης: 1.09,52

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 1.18,02

Κώστας Κοκκινάκης: 1.23.48

Μάριος Ιωαννίδης: 01.01.26

Κάπως έτσι, η Λάουρα αναδεικνύεται ως ο πιο αδύναμος κρίκος όχι μόνο των Διασήμων, μα και του Survivor γενικότητα αφού θα χρειαζόταν πάνω από 2 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα για να τερματίσει νικήτρια.

Μπορεί κανείς άλλος δεν άγγιξε το 2ο λεπτό – οι περισσότεροι χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 1- , αλλά Λάουρα… σ΄αγαπάμε!