Χαμός στο Star Academy: Διώχνει Καρβέλα ο Φουρθιώτης και φέρνει Πέτγουεϊ στη θέση του (Vid)
Βρείτε μας στο

Ο χθεσινός καυγάς Φουρθιώτη – Καρβέλα θύμισε, παλιές, καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως τότε που ο Χατζηστεφάνου και η Δάφνη Μπόκοτα ξεμαλλιάζονταν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Ο μυθικός διάλογος των δυο ανδρών και οι τις ατάκες-φωτιά του Καρβέλα: «Εσύ διακόπτεις εμένα; Εσύ διακόπτεις εμένα; Πες συγγνώμη» να αφήνουν με ανοιχτό το στόμα τον Μένιο Φουρθιώτη, όπως αναμενόταν, δεν πέρασαν έτσι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αμέσως μετά τον καυγά έγινε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μη δοθεί συνέχεια, ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς άλλα απρόοπτα η εκπομπή, όμως μετά το τέλος της, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και σαρωτικές.

Το κανάλι τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Νίκο Καρβέλα, καθώς η συμπεριφορά του θεωρήθηκε απρεπής και προσβλητική για το τηλεοπτικό κοινό, ενώ μετά από ολονύκτια σύσκεψη των επιτελών του καναλιού βρέθηκε και το πρόσωπο που θα το αντικαταστήσει στην κριτική επιτροπή.

Η παραγωγή του talent show ήθελε ένα πρόσωπο γνωστό, συμπαθές, με γνώση στο τραγούδι του οποίου η παρουσία θα κάλυπτε άμεσα το κενό του Νίκο Καρβέλα. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλά, εκείνο όμως που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ήταν αυτό του πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο ταλαντούχος Μπρεντ, ο οποίος είχε κλέψει την παράσταση με τις ικανότητες του στο τραγούδι, όταν σε All Star Game είχε τραγουδήσει μοναδικά Κιάμο, αν και στην αρχή ήταν διστακτικός καθώς δεν ήθελε να συνδέσει το όνομά του με κάτι τελείως ξένο με το χώρο του μπάσκετ, μετά από ασφυκτικές πιέσεις που δέχτηκε, είπε τελικά το «ναι» και από την επόμενη Παρασκευή θα είναι στην κριτική επιτροπή του Star Academy.

Αναμένεται πλέον η ανακοίνωση του καναλιού, που θα επισημοποιήσει τη συνεργασία των δυο πλευρών και η αντίδραση του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του