συνάδελφοί
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς θα υποδεχτούν οι συνάδελφοί του στην Ελλάδα τον Πάνο Αργιανίδη;

Ο μάνατζερ της καρδιάς μας αποχώρησε από το Survivor και οι συνάδελφοί του τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Η χτεσινοβραδινή ανακοίνωση αποχώρησης στο Survivor έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη για όσους ζούνε στον μικρόκοσμο των ελληνικών social media όπου ένα χαβαλεδιάρικο group με αρκετούς χιλιάδες ακόλουθους δίνει την εντύπωση πως εκπροσωπεί την κοινή τηλεοπτική γνώμη των σχεδόν 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών και εν δυνάμει ψηφοφόρων του ριάλιτι. Οι προβλέψεις των φεϊσμπουκικών δημοσκοπήσεων έπεσαν έξω. Όπως έπεσαν και αυτές της κάθε μορφής εκλογικής διαδικασίας πολιτικού περιεχομένου τα τελευταία χρόνια. Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις. Ο Πάνος Αργιανίδης αποχώρησε από το Survivor. ΟΙι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του είναι έτοιμοι να τον υποδεχτούν στην Ελλάδα. Εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με τους τελευταίους.

Τι επαγγέλλεται τελικά ο Πάνος και ποιοι είναι οι συνάδελφοί του τελικά;

Δύο σχεδόν αναπάντητα ερωτήματα αφού η συμμετοχή του στο Survivor με την ακραίας φύσης δημοσιότητα έκαναν κάποιους να ψάξουν αρκετά τα αρχεία τους. Η υποψία είχε ήδη μπει όταν ο Πάνος δηλώθηκε στο ριάλιτι ως μάνατζερ ράγκμπι. Μια πάρα πολύ ιντριγκαδόρικη επαγγελματική ιδιότητα, τόσο για την σπανιότητά της στην Ελλάδα όσο και για την ίδια τη φύση της σε ένα μη επαγγελματικό άθλημα στη χώρα μας. Ήταν άραγε αυτό το επάγγελμά του; Οι πρώτες έρευνες έφεραν στην επιφάνεια μια συμμετοχή του Πάνου Αργιανίδη σε ένα άλλο τηλεπαιχνίδι, με αποχρώσεις ριάλιτι. Το Deal του Αντ1 με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Πού είναι το περίεργο θα μου πείτε; Δεν μπορεί ένας μάνατζερ ράγκμπι στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του από το μανατζάρισμα παικτών ράγκμπι να πεταχτεί να παίξει στο Deal; To περίεργο είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δηλώθηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Για να μη πολυλογούμε, οι μήνες πέρασαν, τα «λαγωνικά» του ίντερνετ έψαξαν και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές (αφού όπως φάνηκε ο Πάνος το έχει εκδηλώσει ποικιλοτρόπως το ψώνιο του με την τηλεόραση και τη διασημότητα) και βρήκαν και άλλα επαγγέλματα του Πάνου. Οι συνάδελφοί του πλέον προέρχονται από διάφορα επαγγέλματα και ειλικρινά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια από αυτά είναι αληθινά και ποια απλά χόμπι; Γιατί για να μην τον αδικούμε κάποια από αυτά μπορεί να είναι πράγματι ασχολίες του ελεύθερου χρόνου του. Βέβαια το ότι σε κάθε εκπομπή η λεζάντα με το διαφορετικό επάγγελμα πιθανότατα δινόταν από τον ίδιο.

Οπότε έχει και αυτός το μερίδιό του στο σούσουρο για το τι τελικά επαγγέλλεται. Tο οποίο πλέον δεν έχει και τόση σημασία (αλλά τί να κάνουμε, πρέπει να ολοκληρωθεί το άρθρο). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Πάνος πέτυχε τον σκοπό του. Βρίσκεται διαρκώς μπροστά από μία κάμερα.

Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα «επαγγέλματα» του Πάνου

Μάνατζερ ράγκμπι όπως δηλώθηκε στο Survivor

Γυμναστής crossfit όπως δηλώθηκε στο Deal στο οποίο έμεινε πάνω από 25 εκπομπές, 5 μήνες δηλαδή κάθε απόγευμα στην τηλεόραση.

Δημοσιογράφος-παρουσιαστής σε εκπομπή τοπικού καναλιού αλλά και τηλεοπτικός φαρσέρ  βραχύβιας καριέρας στο Star.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Κάτι ανάμεσα σε dj, καθοδηγητή, τραγουδιστή  ή ακόμα και χοροδιδάσκαλου ενός αχταρμά ήπιας αεροβικής και τσιφτετελιού όπως μας έδειξε η καταγραφή από το μάθημά του σε μία τάξη του με θύματα μαθήτριες σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες.

Δημόσιος υπάλληλος από την Ξάνθη όπως αυτοπροσδιορίστηκε στον Ενικό του Νίκου Χατζηνικολάου.

Πώς όμως θα γίνει η υποδοχή του Πάνου από τους συναδέλφους του από κάθε επάγγελμα;

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι συνάδελφοί του θα τον υποδεχτούν μαζί. Καμιά επαγγελματική ομάδα δε θα αφήσει την άλλη να βρεθεί μόνη και πρώτη στο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχτούν τον Πάναρο. Με λίγα λόγια στο αεροδρόμιο θα γίνεται πανικός ή πανοκός (μέτριο γέλιο).

Το ράγκμπι τρέχει στο αίμα των Ελλήνων

Πρώτοι πρώτοι οι Έλληνες παίκτες ράγκμπι θα έχουν πιάσει τις εξόδους και θα είναι έτοιμοι για όλα. Ντυμένοι στις παραδοσιακές φορεσιές του ράγκμπι, με τις κάσκες τους και με τις μπάλες, που θυμίζουν πεπόνια Αργίτικα, στα χέρια. Το στήσιμό τους στον αγωνιστικό χώρο της αίθουσας υποδοχής θα είναι όπως το διδάχτηκαν στην προπόνηση. Όλα τα συστήματα διδαγμένα ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει ο Πάνος πριν φύγει για το Survivor. Μια υποδοχή βγαλμένη από την μανατζερική διάνοια του ράγκμπι. Ματωμένοι, ιδρωμένοι, λασπωμένοι και με σπασμένα δόντια. Αλλά παρόντες στην υποδοχή του πνευματικού τους πατέρα. Του μπαμπάκα τους.

Οι καθιερωμένες χειραψίες του ράγκμπι θα ακολουθήσουν, κατά τη διάρκεια των οποίων ο μάνατζερ να τραυματιστεί ξανά. Όλοι θα ξεσπάσουν σε γέλια.

Πώς θα υποδεχτούν οι συνάδελφοί του στην Ελλάδα τον Πάνο Αργιανίδη;

Ο Πάνος αν και τραυματίας δε θα κωλώσει. Δεν το έκανε ποτέ εξάλλου. Θα χαρίσει μία από τις μαγικές του κινήσεις ράγκμπι, μία κίνηση που αναγνωρίζεται από τους οπαδούς του αθλήματα σαν σήμα κατατεθέν του. Αυτή που κάποτε προσπάθησε να αντιγράψει ο Ρος και παραλίγο να τραυματιστεί. Ο Πάνος έκανε το ίδιο χωρίς το παραλίγο.

Οι γυμναστές και οι χοροδιδάσκαλοι θα δίνουν τον ρυθμό

Σε σχέση με τους διασκορπισμένους παίκτες ράγκμπι οι γυμναστές και χοροδιδάσκαλοι συνάδελφοί του θα ακολουθήσουν άλλη τακτική. Πιασμένοι χέρι χέρι, σε μία νέα έκδοση της αρχαίας σπαρτιατικής φάλαγγας θα περπατούν χορεύοντας στους ρυθμούς των αγαπημένων τραγουδιών του Πάνου. Οι δύο ακριανοί της αλυσίδας γυμναστών και χορευτών θα κρατούν βαράκια του ενός κιλού. Γιατί ακόμα και σε μία υποδοχή μπορείς να βρίσκεις χρόνο να γυμνάζεσαι. Αν το έκανε ο Πάνος στην παραλία με ένα κούτσουρο γιατί να μην το κάνουν κοτζάμ γυμναστές; «Να κάνουμε πους απς, να κάνουμε πους απς, να κάνουμε και τέλειο κορμί», ήταν οι στίχοι που ψέλλιζαν κάποιοι συγκινημένοι. Κάποιοι άλλοι που δεν άντεξαν τη συγκίνηση θα πέσουν κάτω, με στυλ πάντα, σα να χορεύουν μπρέικ ντανς. Ο Πάνος θα τραυματιστεί και μόνο που θα τους δει.

Η υποδοχή των δημοσιογράφων θα έχει χρώμα μιντιακό

Προχωρώντας στην αίθουσα υποδοχής θα βρούμε μαζεμένους τους δημοσιογράφους με τα τηλεοπτικά τους βαν. Αυτοί οι συνάδελφοι του Πάνου είναι και οι πρώτοι με τόσοι εμπειρία υποδοχών. Από αθλητικές όπως αυτή του Ντέταρι ως πολιτικές επιπέδου Ομπάμα. Βέβαια μια υποδοχή ενός Πάνου Αργιανίδη θα χρειαστεί κάτι πιο εκλεκτό. Κάτι πιο εντυπωσιακό. Ίσως για αρχή κάποια drones που θα έβγαζαν κπανούς. Και για συνέχεια βεγγαλικά που θα σκάνε στον αέρα και θα σχηματίζουν αστέρια. Σαν και αυτά τις αστερόεσσας μπλούζας του πνευματικού ηγέτη των Μαχητών.

Η νύχτα θα γίνει μέρα και τα φωτεινά αστέρια του ουρανού θα καθρεφτίζουν τον μάνατζερ αστέρι που κάποτε τελείωσε δημοσιογραφική σχολή και θα μπορούσε να καλύπτει και ο ίδιος την υποδοχή του εαυτού του αν ήθελε.

Οι φαρσέρ έστω και για λίγο συνάδελφοι του, θα τον υποδεχτούν με ξεχωριστές τιμές

Με φάρσες διαφόρων επιπέδων θα υποδεχτούν τον Πάνο ερασιτέχνες και επαγγελματίες φαρσέρ. Το αεροδρόμιο γέμισε με αστείους μεταμφιεσμένους, με αμπούλες βρώμας, σκορδάκια αλλά και με τηλεφωνικούς φαρσέρ. Οι πολύ χιουμορίστες θα υποδεχτούν τον Πάνο με με ένα μπουκέτο καρύδες. Οι ακόμα πιο προχωρημένοι πρώην συνάδελφοί του θα τον υποδεχτούν ντυμένοι νοσοκόμοι, με γάζες, πατερίτσες, ψυκτικό και νοσοκομειακούς ορούς στα χέρια. Πολύ χιούμορ. Παρόλα αυτά το αναλώσιμο ιατρικό υλικό φάνηκε χρήσιμο αφού ο Πάνος μας τραυματίστηκε στην προσπάθεια να σηκώσει το ακουστικό σε ένα τηλεφώνημα φάρσα του Φουσέκη. Ναι δε σ’ ακούω καλά, σε παίρνω κάτω από πιλοτική διάβαση.

Οι καλύτεροι φαρσέρ θα στήσουν το ένα δίπλα στο άλλο ασθενοφόρα και θα βάλουν τις σειρήνες τους να παίζουν τη μουσική εισαγωγής του Survivor. Mαύρο χιούμορ που, όπως και το μαύρο κοτόπουλο σε σχέση με το λευκό, είναι πιο υγιεινό.

Δημόσιοι υπάλληλοι και υποδοχή Πάνου

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα κάνουν σούπερ υποδοχή στον Πάνο με μια απεργία την Παρασκευή ώστε να κάτσει τριημεράκι. Δεν πήγε φυσικά κανένας στο αεροδρόμιο αλλά τον υποδέχτηκαν από τα εξοχικά τους. Ό,τι δηλαδή θα έκανε και ο ίδιος στη θέση τους. Η στάση τους αυτή θα συγκινήσει όσο καμία τον νεοδημοκράτη Πάνο και αυτό θα τον οδηγήσει σε έναν νέο τραυματισμό από τα δάκρυα. Οι μόνοι που θα δουλεύουν και θα είναι στη θέση τους θα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι της πρεσβείας της Κίνας, οι οποίοι δηλώνουν πιστά σκυλιά του μάνατζερ κρατώντας και ενός λεπτού σιγή πριν από κάθε γεύμα τους από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι φεύγει.