Ασύλληπτο ρεκόρ στην ψηφοφορία του Survivor χάρη στον προτεινόμενο Χανταμπάκη (Pics)

Ούτε όταν σήκωσε η Ελλάδα το Euro 2004 δεν έγινε τέτοιο πάρτι…
Ασύλληπτο ρεκόρ στην ψηφοφορία του Survivor χάρη στον προτεινόμενο Χανταμπάκη (Pics)
10 Απριλίου 2017 | 11:18

Όταν ο Χαριστέας σηκωνόταν στο Θεό μετά το κόρνερ του Άγγελου Μπασινά και πετύχαινε το 1-0 μέσα στο Ντα Λουζ στο Euro 2004 όλη η Ελλάδα έβγαινε στους δρόμους για να πανηγυρίσει…

Κάτι ανάλογο έγινε και χθες μόλις έγινε γνωστό ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης θα είναι στην τριάδα των προτεινόμενων για αποχώρηση.

Μόλις απ’ τα χείλη της Ειρήνης Παπαδοπούλου βγήκε το όνομα «Στέλιος» μόνο που δεν φωταγωγήθηκαν Αθήνα-Πειραιάς-Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές πήραν φωτιά.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς στην τριάδα ήταν ο Ντάνος, ο δεύτερος πιο αγαπητός παίκτης του κοινού πλέον (μετά την Παπαδοπούλου η οποία πάει για πρωθυπουργός άκοπα), ο παίκτης με τις μεγαλύτερες αντιπάθειες (Χανταμπάκης) και ο συμπαθής Χρανιώτης.

Είναι βέβαιο ότι μιλάμε για ρεκόρ μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων στην συγκεκριμένη ψηφοφορία με μεγάλη διαφορά απ’ το προηγούμενο, κυρίως χάρη στον Χανταμπάκη, ο οποίος κατάφερε να συσπειρώσει 11.000.000 Έλληνες. Μιλάμε για κατόρθωμα…

Ήταν τέτοιος ο όγκος των τηλεφωνημάτων ώστε παρουσιάστηκαν ακόμα και προβλήματα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας καθώς πολλοί οι οποίοι προσπαθούσαν να πάρουν τηλέφωνο από σταθερό ή κινητό, αδυνατούσαν να βγάλουν γραμμή.

Σύντομα όμως τα τεχνικά προβλήματα (για τα οποία δεν ευθύνεται ο ΣΚΑΪ, αλλά η εταιρία που έχει αναλάβει το κομμάτι της ψηφοφορίας) αποκαταστάθηκαν και η ψηφοφορία (η οποία έσπασε κοντέρ και ταμεία), ολοκληρώθηκε.

Την ίδια ώρα στο Twitter η αποθέωση για την Παπαδοπούλου και το πικάρισμα στον Χανταμπάκη, καλά κρατούσαν.

Δείτε μερικά απ’ τα καλύτερα memes που συγκέντρωσε το Menshouse.gr

Διαβάστε ακόμα: Αγνώριστος ο μάνατζερ ράγκμπι μετά την αποχώρησή του απ’ το Survivor

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved