Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ποιοι θα έμπαιναν για τη Μ. Εβδομάδα στο ριάλιτι όσο οι υπόλοιποι κάνουν διάλειμμα.

To Survivor κάνει προσωρινή παύση προβολών του μετά τη Μεγάλη Τρίτη αφήνοντας την υπόλοιπη Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς νέα επεισόδια.  Οι φανατικοί τηλεθεατές του είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάθουν μία μικρή στέρηση αφού πάνω από δυο μήνες τώρα έχει γίνει η βραδινή τους συνήθεια. Η Μεγάλη Εβδομάδα για πολλούς είναι εποχή θρησκευτικής κατάνυξης. Στα σόσιαλ μίντια βλέπουμε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο για το Suvivor. Το ίδιο συμβαίνει και μέσα στο παιχνίδι αφού πέρα από μια προσευχή πριν την κατάποση της καρύδας τίποτα δε θυμίζει κατανυκτική ατμόσφαιρα. Και όπως ξέρουμε η Ελλάδα κυβερνάται κατά βάση από θρήσκους συντηριτικούς ανθρώπους.

Θα υπήρχε όμως τρόπος και το Survivor να απολαμβάνουν οι θεατές και κατανυκτικό κλίμα να υπάρχει; Θα μπορούσε να βρεθεί μία μέση λύση ώστε να μην γίνει διακοπή του σόου αλλά να υπάρχει και θρησκευτική χροιά σ’ αυτό; Ποιες αλλαγές θα έπρεπε να γίνουν; Πού θα έπρεπε να εστιάσει η παραγωγή ώστε και ο πιο θρήσκος άνθρωπος να δει το παιχνίδι ακόμα και την ώρα του επιταφίου;

Σε όλα τα προηγούμενα ερωτήματα υπάρχει θετική απάντηση. Όλα θα μπορούσαν να διορθωθούν και το Survivor να συνεχιστεί. Αρκεί να γινόταν μία μικρή αλλαγή στο ρόστερ των παικτών. Όχι, οι αγαπημένοι παίκτες των τελευταίων δύο μηνών δε θα αποχωρούσαν για την Ελλάδα. Απλά θα έκαναν μία μικρή διακοπή. Ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας.

Στη θέση τους θα έμπαιναν πρόσωπα που θα μετέτρεπαν τον Άγιο Δομήνικο σε κανονική εκκλησία με αυτό το όνομα. Πρόσωπα που θα έκαναν τα αγωνίσματα να θυμίζουν Μεγάλη Εβδομάδα. Χαρακτήρες που θα τσακωνόντουσαν πιο πολύ για το ποιος άναψε τα περισσότερα κεριά τη μέρα. Όχι για κρυφά ψάρια, ούτε για κλίκες. Αλλά για το ποιος θα αντέξει χωρίς νερό, μόνο με μετάνοια και προσευχή μέχρι την Ανάσταση.

Ποιοι θα αποτελούσαν το ιδανικό ρόστερ παικτών για ένα Survivor Μεγάλη Εβδομάδα Special Edition;

Οι προτάσεις του Menshouse είναι οι παρακάτω. Χωρίς να λέμε ποιοι θα είναι Διάσημοι και ποιοι Μαχητές. Όλοι Διάσημα παιδιά του Θεού θα είναι και Μαχητές των εθίμων της Μεγάλης Εβδομάδας.

Νίκος Νικολόπουλος

Μεγάλη Εβδομάδα

 

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και  ιδρυτής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κατέθεσε τις ενστάσεις του στο ΕΣΡ για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Ζήτησε να προβάλλεται το παιχνίδι μετά τις 12 το βράδυ και να το βλέπουν μόνο ενήλικες. Τελικός του στόχος να σταματήσει η προβολή του παιχνιδιού που δηλητηριάζει τους Έλληνες. Με τον ίδιο μέσα θα άλλαζε αυτή του η στάση αφού θα είχε 7 ημέρες που θα έπαιζε εντός έδρας. Επτά ημέρες να φτιάξει ένα Survivor όπως το ονειρεύτηκε ο ίδιος. Στην πρώτη ψηφοφορία στο νησί θα ψηφίσει να φύγει ο Σατανάς, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Χαρακτηριστική του φράση: «Ω γέροντα η ασυλία. Φχαριστώ, φχαριστώ.»

Μεγάλη του δύναμη: Μπορεί να μιλάει συγχρόνως σε πολλά τηλέφωνα.

Ελένη Λουκά

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Η Ελληνίδα με τις περισσότερες διακοπές ζωντανών συνδέσεων ενημερωτικών εκπομπών. Έχει διακόψει από δελτία ειδήσεων μέχρι πρωινές εκπομπές. Υπήρξε τακτικός ακροατής που τηλεφωνεί σε αθλητικές εκπομπές. Μέχρι και στον Τζερόνιμο γκρούβι κάποια εποχή, σε μεταμεσονύκτιες εκπομπές επικοινωνίας. Με μια εμπειρία 20 τουλάχιστον ετών, από το μακρινό 1997 και την παρουσία της στο Ερωτοδικείο, δε θα έχει πρόβλημα να την ακολουθούν παντού κάμερες. Έτσι και αλλιώς τόσο καιρό αυτή ακολουθεί τις κάμερες παντού.

Χαρακτηριστική της φράση: Ου σιξ χάντρεντ σιξτι σιξ, Τανιμανίδης γκόου χομ.

Μεγάλη της δύναμη: H επαφή της με το γυαλί και τα τζόκεϊ καπέλα της.

Άγγελος Αναστασιάδης

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Ο πρώην προπονητής πολλών ομάδων στην Ελλάδα θα είναι ο πρώτος από τον χώρο του αθλητισμού που θα μπει στο Survivor Μεγάλη Εβδομάδα Spexial Edition. Με φοβερά περιστατικά στο προπονητικό του παλμαρέ όπως ξεσπάσματα για την Παναγία ή την επίσκεψη μαζί με τους παίκτες των ομάδων του σε μοναστήρια δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το ριάλιτι. Θάνατος ήταν η λέξη που φώναζε στην περίφημη συνέντευξη τύπου ως προπονητής του ΠΑΟ. Με αυτό το σύνθημα θα μπει στο παιχνίδι περιμένοντας τν τελευταία ημέρα ο Θάνατος αυτός να νικηθεί.

Χαρακτηριστική του φράση: Η Παναγία δεν ήθελε να κερδίσουμε το έπαθλο φαγητού, το νερόβραστο καρότο.

Μεγάλη του δύναμη: Oι εικονίτσες του που φιλάει κάοντας τον σταυρό του πριν τα ματς και το κολλητηλίκι του με την μητέρα του Ιησού.

Πέτρος Γαϊτάνος

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Ο αοιδός της Ορθοδοξίας. Το αηδόνι του Χριστιανισμού. Ο βραβευμένος από την ελληνορθόδοξη εκκλησία για το έργο του. Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι το σπιτάκι του. Ο Άγιος Δομήνικος θα γίνει η νέα Πάτμος. Το νησί της Αποκάλυψης του Πέτρου Γαϊτάνου. Ο Πέτρος που μπορεί και το έχει κάνει να τραγουδήσει από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το πανηγύρι της Γιορτής της μελιτζάνας δε θα κωλώσει στις κακουχίες του Survivor. Αρκεί να υπάρχει κάπου ένα μικρόφωνο και ένα μανουάλι. Τα άλλα θα τα ακούσετε από την θεϊκή φωνή του.

Χαρακτηριστική του φράση: H ομοφυλοφιλία και η καρυδοφαγία είναι αμάρτημα.

Μεγάλη του δύναμη: Oι Νιγηριανοί που πουλούσαν τα CD του στις γιαγιάδες.

Νίκος Κωστένογλου

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Το αντίπαλο προπονητικό δέος του Αναστασιάδη. Με τεράστια χρονικά καριέρα στην ομάδα με σήμα τον βυζαντινό δικέφαλο αετό. Πολύ θρήσκος αλλά και με ένα πρόσωπο βιβλικό. Ίσως να φταίει ο τρόπος που μισοκλείνει τα μάτια του σα να κοιτάζει μέσα στη ψυχή σου. Κοιτάζει κάθε έπαθλο ξεχωριστά και δε φοβάται να κάνει νωρίς τις αλλαγές του στο αγώνισμα αν δει ότι δεν τραβάει η ομάδα. Παρατσούκλι του το Πάτερ. Ο μπαμπάκας τους δηλαδή. Σκοπός του Μ. Σάββατο βράδυ να αναστήσει την καριέρα του.

Χαρακτηριστική του φράση: Σημασία έχει που κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και όχι ποιος έβαλε το γκολ.

Μεγάλη του δύναμη:  To 4-4-2 με ενίσχυση στα εξαπτέρυγα στις πτέρυγες.

Κωνσταντίνος Κατακουζηνός

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Καθηγητής βυζαντινολογίας και πρώην αρχηγός του κόμματος ΒΥΖΑΝ. Συγκατοικεί με γκαρσόνα οινοπνευματοποτίου που του έχει σπάσει τα νεύρα. Μία Μεγάλη Εβδομάδα ανάμεσα σε ανθρώπους της συνομοταξίας του θα ήταν ό,τι έπρεπε. Ειδικός στη μελέτη αρχαίων αποχετευτικών συστημάτων δε θα αργήσει να προσαρμοστεί σε ένα έρημο νησί, χωρίς απολαύσεις και τα γεμάτα λίπη γλυκά της ενοχλητικής γειτόνισσάς του. Θα είναι ο Πάνος της παρέας αφού θα τραυματίζεται με την παραμικρή άθληση.

Χαρακτηριστική του φράση: Τι εννοείται κύριε Τανιμανίδη μου ότι το έπαθλο φαγητού είναι αλοιφή γιαουρτοσκόρδιον με κεφτεδάκιαν ΥΦΑΝΤΗΣ;

Μεγάλη του δύναμη: Η συνήθειά του να τρώει μόνο νερόβραστο κουνουπίδι. Η καρύδα και το ρύζι θα του φανεί παράδεισος.

Χρήστος Σαντικάι

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Ό,τι είναι ο Πάτερ Κωστένογλου για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι ο μικρός Χρήστος Σαντικάι για τον Πέτρο Γαϊτάνο. Τον λέμε ακόμα μικρό γιατί όσο και να μεγαλώσει εμείς θα έχουμε στο μυαλό μας την μορφή του ως δεκάχρονο παιδάκι που ψάλλει θρησκευτικά τραγούδια. Και μάλιστα στο Alter, ανάμεσα σε τραγούδια Ζουζουνιών και Μαζού εντ δε ζου. Προσπάθησε να διακριθεί και σε διάφορα ριάλιτι τάλεντ σόους χωρίς μεγάλη επιτυχία. Τώρα θα προσπαθήσει στο πιο δύσκολο απ’ όλα, έστω και για μία εβδομάδα μόνο.

Χαρακτηριστική του φράση: Μακαιρώσει καρύδα;

Μεγάλη του δύναμη: Mικροδείχνει άρα μάλλον θα είναι ο μόνος που θα περάσει κάτω από τον επιτάφιο του Αγίου Δομήνικου.

Γεώργιος Πάλμος

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Στο Survivor της Μ. Εβδομάδας δε θα βρεθεί ως ερευνητής, ούτε ως πανελίστας των Πυλών του Ανεξήγητου και της Αννίτας Πάνια αλλά ούτε ως συμμετέχων στα Προμήθεια. Ο Πάλμος θα συμμετέχει ως πιο γνωστός συντάκτης εκπροσωπώντας την Ελεύθερη Ώρα. Η μεγάλη εφημερίδα το στέλνει και είναι σίγουρη ότι θα την βγάλει ασπροπρόσωπη. Αν χρειαστεί θα φάει και φύλλα φοίνικα για να επιβιώσει. Σωματικά μπαίνει όντας ο Bo της παρέας αλλά μπορεί να βγει πιο αδύνατος και από το σκήνωμα του Παΐσιου. Το προέβλεψε ένας γέροντας και μια Βουλγάρα Αγία.

Χαρακτηριστική του φράση: Τις πραγματικές δυνάμεις του Μπέβατρον τις ξέρει μόνο η ομάδα Ε.

Μεγάλη του δύναμη: Αν τα βρει σκούρα καλεί τον Πούτιν στο κινητό και εξαφανίζει όλη την Καραϊβική.

Αμβρόσιος

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Μπορεί το χαμογελαστό του πρόσωπο να θυμίζει τον νάνο Μπάλιν από το Χόμπι του Τόλκιεν αλλά ο παππούλης αυτός δεν πολεμάει ορκς. Πολεμάει μόνο άθεους και αλλόθρησκους. Μοιράζει κατάρες για σάπισμα χεριών και τρύπημα στομάχων. Είναι ο τύπος που μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη βαβούρα στο νησί αν του δοθεί η ευκαιρία. Κατά βάθος είναι ψυχούλα και σίγουρα στα νιάτα του έκανε και εκπτώσεις σε κηδείες χουντικών. Εντελώς τυχαίο το παράδειγμα και δεν υιοθετούμε. Σίγουρα θα ψηφίσει να φύγουν οι Τούρκοι από το νησί παρότι θα ξέρει ότι είναι δική τους παραγωγή. Είναι αυτός που θα βάψει και τα αυγά την Μεγάλη Πέμπτη στην παραλία. Πιθανότατα χρυσά.

Χαρακτηριστική του φράση: Με τη δύναμη του Γκρέισκαααααλ

Μεγάλη του δύναμη: Το πολύ ανεκτικό, στη δική του μη ανεκτικότητα, ποίμνιό του.

Παπαροκάς Παντελεήμων (Γιάννης Παπανικολάου)

Ποιους θα θέλαμε να δούμε στο Survivor μόνο για τη Μεγάλη Εβδομάδα

 

Ο πρώην παπαροκάς Παντελεήμων και νυν τραγουδιστής χέβι μέταλ συγκροτήματος μπορεί φαινομενικά να μοιάζει ότι δεν ταιριάζει σε αυτό το απίστευτο παρεάκι που θα γεμίζει τα βράδια μας στον ΣΚΑΙ. Μεγάλο λάθος. Ο κατά κόσμον Γιάννης Παπανικολάου γνωρίζει και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Ξέρει την ασκητική ζωή, που θα χρειαστεί να ξαναζήσει στο νησί. Ξέρει όμως και τη ζωή σαν απλό λαϊκός οπότε μπορεί να δεθεί με όλα τα παιδιά της ομάδας. Τα ουρλιαχτά του θα χρειαστούν στην εμψύχωση την ώρα των αγωνισμάτων. «ΠΑΜΕ ΑΜΒΡΟΣΙΕ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. ΤΑΝΚ ΕΙΣΑΙ» (pun intended).

Χαρακτηριστική του φράση: Κράτησε την μπάλα γερά, στα μεγάλα ιδανικά. Η καρύδα δεν πουλιέται, η Εκκλησία δεν πεθαίνει και ο στόχος δεν χτυπιέται.

Μεγάλη του δύναμη: Όταν σχηματίσει τα κέρατα του διαβόλου με τα δάχτυλά του και κάνει όλους τους παίκτες στο νησί να ψάχνουν αγιασμό μέσα στη νύχτα.