Απόψε διαλέγουμε Μέσι ή Χούτο;
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Απόψε διαλέγουμε Μέσι ή Χούτο;

Όπως και να το δεις, καταλήγουμε στο ότι από τη μία θα παίζει ο Μέσι και από την άλλη ο Χούτος απόψε. Όλα να τα περιμένεις σ' αυτόν τον κόσμο.

Κανονικά, τέτοια εποχή, το ενδιαφέρον μας μονοπωλείται από το διαχρονικό δημιούργημα του Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», αλλά αυτό ξεκινά Μεγάλη Τετάρτη. Επιπλέον μετά από τόσο χρόνια έχει πέσει τρελή σποϊλεριά. Είναι και κάτι που κουτσοθυμάσαι από τα θρησκευτικά, οπότε ξέρεις. Θαύματα δεν γίνονται, το στόρι δεν αλλάζει.

Ίσως τιμώντας την άλλη διαχρονική αξία της εποχής, τον Πέτρο Γαϊτάνο, ακούγοντας ύμνους στο background ως συνοδευτικό, απόψε θα πρέπει να επιλέξεις. Champions League ή Survivor; Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα ή Διάσημοι-Μαχητές; Και σε τελική ανάλυση: Μέσι ή Χούτο;

Πέντε λόγοι για να δεις Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

1. Επειδή είναι Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα! Στο Champions League. Για τα προημιτελικά. Σαν να λέμε έχει «αθηναϊκές πινακίδες», είναι αυτονόητο ρε φίλε. Αν δεν δεις αυτό το ματς, με τι μούτρα θα ξαναμιλήσεις ποτέ για μπάλα με τους κολλητούς σου ή θα πάρεις τηλέφωνο στον ΣΠΟΡ FM τον Κετσετζόγλου;

2. Επειδή είσαι πρακτικός και λογικός άνθρωπος. Το παιχνίδι τελειώνει την κατάλληλη ώρα ώστε να γυρίσεις κανάλι, την ώρα που θα κορυφώνεται η αγωνία στο Survivor. Φαντάσου το σαν μπάσκετ, ότι και να έχει προηγηθεί, τα τελευταία λεπτά είναι που μετράνε. Θα δεις κάνα βιντεάκι στο You Tube για ρικαπιτουλέισον και μπεστ οφ και στη συνέχεια θα απολαύσεις τη διαδικασία της αποχώρησης.

3. Επειδή στο Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα είναι σαν να βλέπεις δύο «Λάουρες Νάργιες» μαζί. Δεν υιοθετούμε, αλλά πολλές κακές γλώσσες εκεί έξω υποστηρίζουν πως πρόκειται για τις δυο πιο ευνοημένες ομάδες του Γαλαξία, που τα καταφέρνουν χάρη στα κονέ τους. (disclaimer: οποιαδήποτε ομοιότητα με πράγματα ή καταστάσεις στον Άγιο Δομήνικο είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα).

4. Επειδή ο Μπουφόν δεν παίζει στο Survivor. Αν έπαιζε, το ξανασυζητάγαμε. Αλλά αφού η Αυτού Εξοχότητά του, τελευταίος μαζί με τον Τότι των «Ντον» του ποδοσφαίρου, δίνει ακόμη παραστάσεις, θα τις παρακολουθήσουμε όλες μέχρι το «αντίο».

5. Επειδή με μια αφαιρετική και επιλεκτική απόδοση των γεγονότων, το δίλημμα απόψε είναι απλό: Μέσι ή Χούτος.  Ο Μέσι έχει… συμπαθητικό αριστερό πόδι, ο Χούτος όχι. Στηρίζουμε Μέσι.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Απόψε διαλέγουμε Μέσι ή Χούτο;

Πέντε λόγοι για να δεις Survivor

1. Επειδή είναι το Survivor! Το τηλεοπτικό φαινόμενο της σεζόν. Που το βλέπει όλη η Ελλάδα. Σέξι κορμάκια με μικροσκοπικά βρακάκια τρέχουν ημίγυμνα στις παραλίες. Σαν το Baywatch αλλά σε διαφορετική έκδοση. This is the rigth thing to do άνθρωπέ μου.

2. Επειδή είσαι λογικός και πρακτικός άνθρωπος. Πολύ συχνά τα ποδοσφαιρικά ματς είναι βαρετά. ΟΚ, Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα είναι, όχι Βέροια-Αστέρας Τρίπολης για να βγάλεις πραγματικά γούστα. Κάθεσαι και βλέπεις το Survivor και στις διαφημίσεις βλέπεις καμιά φάση και τα γκολ στο internet.

3. Επειδή θες να δεις πόσο μακριά θα τραβήξει αυτή η βαλίτσα με την Λάουρα. Ούτε δημόσιος υπάλληλος την δεκαετία του ’80 δεν ένιωθε τόση ασφάλεια και σιγουριά για τη θέση του. Καλή, χρυσή, φιλότιμη, αλλά είναι κάτι σαν τον Μπουσκέτς (που δεν παίζει απόψε) της παραλίας. Είναι πάντα εκεί, χωρίς πολλοί να καταλαβαίνουν το λόγο. Ίσως είμαστε άμπαλοι, οπότε καλύτερα ας ασχοληθούμε με Survivor.

4. Επειδή ο Χανταμπάκης δεν παίζει στο Champions League. Αν έπαιζε, το ξανακουβεντιάζαμε. Τώρα που είναι προτεινόμενος, όλη η Ελλάδα μοιράζεται μια κοινή φανερή επιθυμία. Έναν πόθο. Να τον δει να αποχωρεί από την ενεργό δράση και να «κρεμάσει» τη διμουτσονοσύνη του.

5. Επειδή με μια απλοποιημένη αντίληψη των γεγονότων, το δίλημμα απόψε είναι Μέσι ή Χούτος. Ο Μέσι είναι φοροφυγάς, ο Χούτος όχι. Στηρίζουμε Χούτο που έχει αρχαιοελληνικό μούσι άξιο να διακοσμήσει νόμισμα του 400 π.Χ.