Εσύ που βρίζεις τον Χανταμπάκη μήπως έχεις κάνει περισσότερες κυβιστήσεις από εκείνον στο Survivor;
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Εσύ που βρίζεις τον Χανταμπάκη μήπως έχεις κάνει περισσότερες κυβιστήσεις από εκείνον στο Survivor;

Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα, πόσες φορές άλλαξες γνώμη για κάποιον παίκτη;

Το συγκεκριμένο κείμενο δεν έχει σκοπό να νουθετήσει κανέναν. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά της πλάκας απ’ την καφρίλα, ένα θεματάκι το έχει και είναι μάταιο να προσπαθεί κάποιος να τον πείσει.

Μεγάλα παιδιά είμαστε, πλέον δεν έχουμε ανάγκη από δασκάλους. Όχι γιατί δεν έχουν κάτι να μας πουν, αλλά γιατί όσοι είναι 35+ δύσκολα πλέον αλλάζουν συμπεριφορά. Για τους μικρότερους δεν υπάρχει θέμα. Την προστασία τους από τον βούρκο του Survivor έχει αναλάβει ο Μένιος Φουρθιώτης, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει…

Στέλιος Χανταμπάκης λοιπόν. Ο παίκτης ο οποίος έγινε το κόκκινο πανί για τους τηλεθεατές εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Κάποιοι τον τρόλαραν και μάλιστα πολύ επιτυχημένα, κάποιοι τον έκραξαν και κάποιοι άλλοι έφτασαν στο άλλο άκρο. Ποιος ήταν ο λόγος; Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν «διπρόσωπος και κωλοτούμπας». Μάλιστα. Πολύ σωστά…

Ενώ οι τηλεθεατές που κρίνουν και κατακρίνουν απ’ την αρχή του Survivor έως και σήμερα παρέμειναν βράχοι αληθινοί. Δεν μετακινήθηκαν ούτε εκατοστό από τις αρχικές τους θέσεις.

Πριν βιαστείς να παρεξηγηθείς φίλε αναγνώστη προσπάθησε να θυμηθείς αν και εσύ έκανες κάτι απ’ τα παρακάτω απ’ την αρχή του Survivor. Γιατί οι περισσότεροι τηλεθεατές μέσα σε δυο μήνες έχουν αλλάξει γνώμη καμιά δεκαριά φορές για τους παίκτες των διασήμων και των μαχητών.

1. Στην αρχή η μισή Ελλάδα θεωρούσε ύπουλο δολοπλόκο τον μάνατζερ ράγκμπι και περίμενε με αγωνία να βγει προτεινόμενος για να τον διώξει. Στη συνέχεια άρχισε να βλέπει τα cult στοιχεία της προσωπικότητάς του και στο τέλος ο Πάνος έφτασε να είναι πιο συμπαθής και απ’ το ΠΑΣΟΚ…

Εσύ που βρίζεις τον Χανταμπάκη μήπως έχεις κάνει περισσότερες κυβιστήσεις από εκείνον στο Survivor;

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

2. Ο Μάριος ήταν ένας άξεστος μισογύνης ο οποίος τόλμησε να μιλήσει άσχημα για τη γλυκούλα τη Λάουρα. Μετά έγινε ο τρελός Κύπριος που «καλά της τα πε της χελώνας μωρέ που ήθελε και survivor, αντί να κοιτάει τα χάλια της».

3. Οι μαχητές ήταν η ομάδα που όλοι αντιπαθούσαν και εύχονταν να μην ξανακερδίσουν έπαθλο ποτέ, γιατί κοροϊδευαν τους αντιπάλους τους και δεν ήξεραν να χάνουν. Μετά έγιναν μαχητές όνομα και πράγμα, που αν και λιγότεροι κατόρθωναν να τα βάλουν με την κλίκα των διασήμων.

4. Στην αρχή ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ο ψωνισμένος ερωτύλος που μπήκε στο παιχνίδι για να πουλήσει μούρη και να διασκεδάσει το Twitter που έσκαγε πλάκα μαζί του. Στη συνέχεια έγινε το καλό παιδί, ο ειλικρινής Γιάννης, που τον έφαγε η κλίκα του Χανταμπάκη και η κακούργα κοινωνία των διασήμων…

Εσύ που βρίζεις τον Χανταμπάκη μήπως έχεις κάνει περισσότερες κυβιστήσεις από εκείνον στο Survivor;

5. Ο Μπο όταν μπήκε ήταν ο τίμιος γίγαντας, ο ξηγημένος τύπος που δεν λέει πολλά, αλλά κάθε φορά που μιλάει θα τα πει ντόμπρα και τσεκουράτα. Στη συνέχεια έγινε το «χοντρό τσιράκι των Χανταμποχούτων» που έκανε ότι του ζητούσαν τα αφεντικά του…

6. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου των πρώτων επεισοδίων ήταν για την πλειονότητα των τηλεθεατών μια γκρινιάρα η οποία είχε γίνει σαν τον όσιο Λουκά απ’ την αδυναμία και το μόνο που έκανε ήταν να σπάει τα νεύρα των συμπαικτών της. Σήμερα είναι το σύμβολο της αντίστασης στην κλίκα των 5, η μπουλντόζα που έδωσε τον Χανταμπάκη στον λαό για να πράξει τα δέοντα.

7. Ο Κοκκινάκης ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες ο καλοκάγαθος Γκρισίνο της ομάδας των διασήμων. Ανέκφραστος, λιγομίλητος, ήταν ο συμπαθής Κώστας με τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να θυμώσει γιατί αν δεν ήταν αυτός οι διάσημοι θα λιμοκτονούσαν. Και αυτός έγινε ξαφνικά για τους τηλεθεατές πειθήνιο όργανο της κλίκας και όχι μόνο δεν στάθηκε στο πλευρό της Ειρήνης, αλλά της έκανε και μπούλινγκ για να την εξωθήσει σε αποχώρηση.

Κοκκινάκης

8. Η Λάουρα στην αρχή ήταν η «γλυκιά Λαουρίτα που δεν το έβαζε ποτέ κάτω και ήταν πάντα στο πλευρό των συμπαικτών της για να τους εμψυχώνει». Από τη μέση του παιχνιδιού και μετά η γλυκιά Λαουρίτα έγινε «Η άμπαλη που πήγε στο survivor ενώ δεν ξέρει καν κολύμπι και κάθεται συνέχεια στον πάγκο για να ντερλικώνει μόνο τα έπαθλα και να παίρνει ένα πεντόκιλο τη ‘βδομάδα».

9. Ναι είχε γίνει και αυτό. Για ένα φεγγάρι ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο αγαπημένος του κοινού. Τότε που ο εριστικός Γουίλι (ή Γίλι) μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να προκαλεί την ομάδα των διασήμων, τότε που όλη η Ελλάδα παρακαλούσε να χάνει η ομάδα του μάνατζερ ράγκμπι και των άλλων ανθών των μαχητών. Και ο Στέλιος ως ένας απ’ τους κορυφαίους παίκτες των διασήμων έκανε το θέλημά τους πραγματικότητα. Ο ίδιος παίκτης λίγο καιρό αργότερα έγινε ο αρχηγός της κλίκας, που ένωσε όλη την Ελλάδα εναντίον του.

Εσύ που βρίζεις τον Χανταμπάκη μήπως έχεις κάνει περισσότερες κυβιστήσεις από εκείνον στο Survivor;

Αν λοιπόν εσύ φίλε αναγνώστη δεν έχεις κάνεις μια ή περισσότερες από τις παραπάνω κυβιστήσεις και παρέμεινες βράχος, από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα, τότε ναι, μπορείς να κατηγορήσεις τον κάθε Χανταμπάκη για τις κωλοτούμπες του. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να έχει κάνει όμως, τότε πριν ξεσκίσεις τον κάθε «κλικαδόρο» απλά ξανασκέψου το. Στο κάτω κάτω της γραφής ένα αναθεματισμένο παιχνίδι είναι…