Θέση #1
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει στο Menshouse για τον Πάνο της καρδιάς μας

Ο μάνατζερ ράγκμπι απεφάνθη: Ένας απ’ τους 3 εκλεκτούς του θα είναι ο νικητής του Survivor...

Όταν μιλάμε για την κορυφαία σελίδα στο FB «Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Ράγκμπι» που αριθμεί σχεδόν 100.000 μέλη τα πολλά λόγια είναι περιττά.

Για τους 2-3 που μπορεί να μη γνωρίζουν να πούμε ότι είναι κάτι σαν τόπος λατρείας του τεράστιου μάνατζερ ράγκμπι. Τα μέλη της στις διαδικτυακές μαζώξεις τους στηρίζουν τον γκουρού του Survivor και προσκυνούν τη χάρη του.

Ο διαχειριστής της σελίδας, ο Νικόλας, ο οποίος έχει τη χαρά και τιμή να συνομιλεί με τον δάσκαλο μίλησε στο menshouse για τις επόμενες κινήσεις του Πάνου, τα σχέδιά του και φυσικά για τον μεγάλο νικητή του Survivor

Έχεις επικοινωνία με τον δάσκαλο; Και αν ναι πώς;

Η πρώτη επαφή με τον Μέγιστο έγινε μέσω του προσωποπάπυρου που δημιούργησε ο Ζούκενμπεργκ στο διαδίκτυο, αλλά στη συνέχεια η επικοινωνία μας έγινε με origami όπως έκανε και ο Σκόφιλντ με την Σάρα και τον Λίνκολν.

Υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε τον Πάνο στο παιχνίδι; Αν φύγει η Ειρήνη και χρειαστεί ένας διάσημος ακόμα, δεν πληροί τις προδιαγραφές;

Δυστυχώς όχι, ο Πάνος επιστρέφει πλέον στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στο πώς να βγάλει τη χώρα μας από το αδιέξοδο των μνημονίων. Τις προδιαγραφές τις πληροί όταν μιλάμε για πραγματικές διασημότητες, όχι για συμβίωση με έναν ρήτορα της ραπ, έναν αποτυχημένο ηθοποιό τριτοτέταρτων ρόλων και έναν ερασιτέχνη μάγειρα που αυτοαποκαλείται πολίστας. Είναι σαν να λες στον Ρονάλντο ‘’τράβα παίξε στην ίδια ομάδα με τον Κουτρουμπή’’.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει στο Menshouse για τον Πάνο της καρδιάς μας

Είναι αλήθεια ότι σήμερα επιστρέφει Ελλάδα; Έχετε οργανώσει υποδοχή ανάλογη με του Ανδρέα όταν επέστρεφε απ’ το Χέρφιλντ;

Ο Ναπολέων Βοναπάρτης μας, ο σύγχρονος Σουν Τζου, ο δικός μας ηγέτης αναμένεται στη χώρα το μεσημέρι και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να παρευρεθούν στο αεροδρόμιο ώστε να τον υποδεχθούν. Δεν μπορώ να κάνω κάποια ασφαλή εκτίμηση για την υποδοχή και αν θα είναι ανάλογη με του Ανδρέα καθώς δεν γνωρίζω πόσος κόσμος θα έρθει από το εξωτερικό για να προϋπαντήσει τον αρχηγό. Το σίγουρο είναι όμως ότι θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από CNN, BBC, Al Jazeera και διάφορα άλλα κανάλια παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει στο Menshouse για τον Πάνο της καρδιάς μας

Ο δάσκαλος ποιος παίκτης επιθυμεί να κερδίσει το Survivor;

Λαγωνικό από τη Σανγκάη, τούμπανο ή γρήγορον χαλούμιν. Αυτοί οι 3 μαζί με τον αρχηγό έβαλαν τις βάσεις μιας γερής σχέσης μεταξύ τους και είναι βέβαιο ότι ο μάνατζερ μας επιθυμεί και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει κάποιος από αυτούς το έπαθλο των 100 χιλιάδων. Πολύ πιθανό να έχει ήδη γίνει συμφωνία για να μοιραστεί το ποσό σε μία δίκαιη μοιρασιά όπου ο αρχηγός θα παίρνει 85 χιλιάρικα και οι άλλοι τρεις από ένα τάλιρο.

Πες μας ένα παρασκήνιο που σου έχει εκμυστηρευτεί ο Πάνος. Κάτι που δεν ξέρουμε εμείς…

Ύστερα από τα πρώτα επεισόδια ο Πάνος δέχθηκε πρόταση από τον Acun τον τούρκο παραγωγό ώστε να αντικαταστήσει τον Τανιμανίδη στη θέση του παρουσιαστή, αλλά ο Σάκης έπεσε γονατιστός και παρακαλούσε τον αρχηγό μας να αρνηθεί δίνοντας του ότι αντάλλαγμα ήθελε. Ο Πάνος δεν μου έχει αποκαλύψει τι ήταν το αντάλλαγμα και έτσι δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, αλλά εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για αυτό το ξέγνοιαστο διήμερο που πέρασε ο μπαγάσας στον εξωτικό Δομήνικο μαζί με τη σύντροφο του Τανιμανίδη την ώρα που εκείνος έλειπε ανεξήγητα στην Ελλάδα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει στο Menshouse για τον Πάνο της καρδιάς μας

Επειδή μπερδευτήκαμε με την εξήγησή του για τη στρατηγική κίνηση να θάψει τον Σπαλιάρα, μας εξηγείς τι ακριβώς ήθελε να κάνει;

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν ρουά ματ, ρένα και ροκέ μαζί. Ο δικός μας Κασπάροφ λοιπόν, έδωσε στον Μπο να καταλάβει ότι το κλίμα στους Μαχητές δεν είναι καλό και ότι είχαν δίκιο που έκραζαν τον Σπαλιάρα. Αποτέλεσμα αυτής της ευφυέστατης κίνησης ήταν το να υποτιμήσουν τον αντίπαλο οι Διάσημοι αφού νόμιζαν ότι είναι σκορποχώρι και να χάσουν το επόμενο αγώνισμα ασυλίας και ταυτόχρονα να ανέβει κατακόρυφα η δημοτικότητα του Σπαλιάρα ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα προπονητή μετά την αποχώρηση του Πάνου. Ο στρατηλάτης μας ήξερε ότι διανύει τις τελευταίες του ώρες στο Survivor και τότε ήταν που πήρε την κατάσταση στα χέρια του για πολλοστή φορά προκαθορίζοντας έτσι την πορεία του παιχνιδιού με κινήσεις τακτικής που είναι δύσκολο να τις αντιληφθεί ο απλός τηλεθεατής.

Τελικά θα μας λύσεις την απορία; Δεν μπορεί να μην σου έχει πει ο δάσκαλος. Αποχώρησε η Ειρήνη ή όχι; Και επίσης τι είναι αυτό το τρομερό που έκανε ο Ντάνος και κανείς δεν λέει;

Ο Πανάρας προσπάθησε να μην αποκαλύψει κάτι όσον αφορά την αποχώρηση της Παπαδοπούλου, αλλά ευτυχώς ήρθα σε επικοινωνία με τον ξάδερφο του Ματσούκα ο οποίος μου εκμυστηρεύτηκε πως η οξύθυμη τραγουδιάρα βρίσκεται αυτές τις μέρες σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής και όχι στην ξύλινη καλύβα που διαμένουν τα υπόλοιπα σελεμπριτοειδή. Ο Αγγελόπουλος είναι μία διαταραγμένη προσωπικότητα με ισχυρή δόση ανωμαλίας, κάνει πράγματα που δεν είναι δυνατόν να έχει δώσει εντολή ένας υγιής ανθρώπινος εγκέφαλος για την πραγματοποίηση τους και φέρνει με αυτόν τον τρόπο τους συμπαίκτες του σε πολύ άβολη θέση καθημερινά. Κανείς δεν λέει τίποτα για αυτό διότι η παραγωγή δεν θέλει να τρομοκρατήσει την οικογένεια του, αλλά η ζημιά πλέον είναι ανεπανόρθωτη. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της ανωμαλίας, πρέπει να σας πω ότι το κερί το βλέπει μήλο.

Ποιο είναι το επάγγελμα του Πάνου; Γιατί μέχρι τώρα έχει δηλώσει στις εμφανίσεις του μεταξύ άλλων) μάνατζερ ράγκμπι, δημόσιος υπάλληλος, δημοσιογράφος, γυμναστής crossfit, τηλεοπτικός φαρσέρ και dj.

Ο Πάνος δεν έχει επάγγελμα, έχει μόνο χόμπι για να περνάει ευχάριστα τον ελεύθερο του χρόνο όταν δεν είναι σε αποστολή από τον Ύψιστο. Ο Θεός έστειλε τον αρχηγό στη Γη με έναν σκοπό: να δώσει απλόχερα σοφία και γνώση στον κόσμο, να μεταλαμπαδεύσει αρχές και αξίες στις νέες γενιές, να αφήσει πνευματική παρακαταθήκη σε ετούτον τον τόπο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει στο Menshouse για τον Πάνο της καρδιάς μας

Ποιος είναι ο πιο παρεξηγημένος; Ο Χανταμπάκης ή ο δάσκαλος;

Οι κοινοί θνητοί άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να αμφισβητούν και να παρεξηγούν όλους τους γεννημένους ηγέτες διότι δεν μπορούν να δεχθούν την πραγματικότητα όπως είναι και προσπαθούν να αμαυρώσούν το όνομα όλων αυτών των σπουδαίων ανθρώπων. Έτσι και ο αρχηγός μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Ο κόσμος άρχισε πόλεμο εις βάρος του Πάνου από την πρώτη στιγμή, τον παρεξήγησε, εθελοτυφλούσε όταν πίστευε πως αυτός ο άνθρωπος είναι ένας μάνατζερ ράγκμπι και όχι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Εμείς όμως τον πιστέψαμε από την αρχή διότι μας άνοιξε τα μάτια, έδωσε νόημα στη ζωή μας και έκτοτε τον ακολουθούμε πιστά σε κάθε του βήμα.

Η διαφορά του Πάνου με τον Χανταμπάκη είναι ότι ο αρχηγός παρεξηγήθηκε από τον κόσμο, ενώ ο Χανταμπάκης παρεξήγησε ο ίδιος τον κόσμο πιστεύοντας ότι η συμπεριφορά του θα περάσει απαρατήρητη στους τηλεθεατές. Άτομα σαν τον Χανταμπάκη υπάρχουν δεκάδες στην κοινωνία μας, το έργο το έχουμε δει πολλές φορές, επομένως είναι τουλάχιστον αφελής κάποιος εάν πιστεύει πως ο κόσμος δεν θα μπορέσει να διακρίνει το ποιόν του βλέποντας τη συμπεριφορά του καθημερινά.