αεροδρόμιο
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ποιοι σελέμπριτις υποδέχτηκαν τον μάνατζερ ράγκμπι στο αεροδρόμιο;

Τον περίμεναν υπομονετικά με την ελπίδα χαραγμένη στα μάτια τους για τη στιγμή που θα τον δουν να βγαίνει από το αεροπλάνο.

Μετά από περισσότερο από δύο μήνες στην ξενιτιά της Καραϊβικής ο Πάνος Αργιανίδης επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα. Ο πιο γνωστός από όλους τους Έλληνες μάνατζερ ράγκμπι γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο και βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ημέρα καθόλου τυχαία. Μία ημέρα πριν την άφιξη του Άγιου Φωτός. Το ίδιο το Φως δε θα άντεχε τον συναγωνισμό. Ο ίδιος ο ελληνικός λαός δε θα άντεχε την υποδοχή δύο φωτεινών αφίξεων με τιμές αρχηγού κράτους την ίδια μέρα.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μόνο μία πένθιμη ημέρα όπως η Μεγάλη Παρασκευή θα μπορούσε να γυρίζει στην Ελλάδα ο Μαχητής Πάνος. Μπορεί να χαιρόμαστε που θα γυρίζει σε μας αλλά πενθούμε που δεν γύρισε με το βαρύτιμο τρόπαιο του νικητή του Survivor. Οι τραυματισμοί και κάποιο μπλέξιμο στις τηλεφωνικές γραμμές που ψηφίζει ο κόσμος έκαναν να φανεί ότι ο κόσμος δεν τον στήριξε να μείνει.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ηγέτης με την αστερόεσσα μπλούζα έτυχε μεγαλειώδους υποδοχής. Της μεγαλύτερης από όλους όσους επέστρεψαν. Ποιος Γουίλι και ποια Καλλέργη, ποια Ειρήνη από τις δίδυμες και ποια Σόφη Πασχάλη; Δεν γέμιζαν ταξί οι οπαδοί τους. Δε θα ασχοληθούμε όμως με τους χιλιάδες ανώνυμους πιστούς του. Πιο πολύ μας ενδιαφέρει ποιοι σελέμπριτις, ποιοι διάσημοι, ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν ανάμεσα στους άλλους στο αεροδρόμιο. Με πανό, σημαιούλες με αστέρια, μπάλες ράγκμπι, με καρύδες στα χέρια.

Ποιοι επώνυμοι ξεχώρισαν από την υποδοχή στο αεροδρόμιο;

Μίκαελ Εσιέν

Ποιοι σελέμπριτις υποδέχτηκαν τον μάνατζερ ράγκμπι στο αεροδρόμιο;

 

O πρώην άσος του Παναθηναϊκού, της Μίλαν, της Τσέλσι και τόσων άλλων ομάδων βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο αεροδρόμιο. Mια υποδοχή που έζησε και ο ίδιος σαν παίκτης. Ο Εσιέν που αναγνώρισε στο πρόσωπο και κυρίως στο αλύγιστο από τους τραυματισμούς σώμα του Πάνου τον εαυτό του. Δε θα μπορούσε να λείψει από την λευκή εκδοχή του εαυτού του. Δύο αδέρφια από άλλη μάνα στο ίδιο αεροδρόμιο. Μοιράστηκαν μέσα σε κλάματα ιστορίες από τους πιο επώδυνους τραυματισμούς τους. Αγκαλιάστηκαν σα να γνωρίζονταν χρόνια, μετά από μόλις μία ματιά. Συγκίνησαν ένα ολόκληρο αεροδρόμιο.

Μαρί πρώην Κυριακού

Ποιοι σελέμπριτις υποδέχτηκαν τον μάνατζερ ράγκμπι στο αεροδρόμιο;

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

 

Ελεύθερη από τα δεσμά της πολύ επιτυχημένης της εκπομπής Με Αγάπη που πρόσφατα κόπηκε από τον Αντ1 για άγνωστους λόγους, η Μαρί Κωνσταντάτου ανοίγει τα φτερά της για αλλού. Η Μαρί που πάντα ξεχώριζε το ταλέντο στο πρόσωπο του Πάνου διέκρινε έναν νέο μελλοντικό Κροίσο. Γιατί να μην δούμε κάποια στιγμή μια μελλοντική συνεργασία μεταξύ τους; Οποιασδήποτε μορφής. Όταν ο Πάνος κερδίσει με την αξία του το χρήμα και τη δόξα που μπορεί, η Μαρί θα είναι δίπλα του και ό,τι έχει κερδίσει θα της ανήκει τουλάχιστον το μισό. Γιατί πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται η πλάτη του. Και πίσω από την πλάτη του μία γυναίκα.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ποιοι σελέμπριτις υποδέχτηκαν τον μάνατζερ ράγκμπι στο αεροδρόμιο;

 

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έτσι και αλλιώς γνωριζόταν με τον Πάνο πολύ πριν το παιχνίδι. Υπάρχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Mπορεί τα ποσοστά του κόμματός του να φαίνονται αρκετά υψηλά στις δημοσκοπήσεις όμως οι εκλογές, ειδικά αν κλείσει η αξιολόγηση, βρίσκονται αρκετά μακριά. Μέχρι τότε ο Κυριάκος θα χρειαστεί δεξιά του χέρια ανθρώπους που κάνουν γκελ στον κόσμο. Επιτυχημένους σε πάνω από 5 επαγγέλματα ανθρώπους. Αστέρια της πολιτικής, αν με πιάνετε. Με έναν Μπουμπούκο και έναν Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δεν πας πουθενά. Βάζεις και τον Πάνο στην εξίσωση και έχεις φύγει στα αστέρια. Περνάς μέτρα και βάζεις τον Πάναρο υπουργό να εξηγεί στον κόσμο ότι όλοι είμαστε μία οικογένεια, έχουμε όλοι δεθεί και δεν έχει σημασία το ύψος των φόρων. Με τον Πάνο υπουργό όλοι αμάσητο θα το φάνε.

Σάββας Θεοδωρίδης

Ποιοι σελέμπριτις υποδέχτηκαν τον μάνατζερ ράγκμπι στο αεροδρόμιο;

 

Μετά και το 1-2 της ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο φάσμα του αποκλεισμού και στο κύπελλο. Οι αλλαγές προπονητών πολλές φέτος στον Ολυμπιακό. Ο Τάκης Λεμονής δε θα μπορούσε με τίποτα να είναι η λύση για το μέλλον. Γιατί το λαοφιλές σωματείο να δοκιμάζει παλιές και ξεπερασμένες συνταγές; Πόσες φορές να βράσεις την ίδια καρύδα; Πόσο γάλα θα ξαναβγάλει ο καρπός της; Νέα πρόσωπο, δοκιμασμένα στον ηλεκτρικό πάγκο του Survivor πρέπει να πάρουν μία ευκαιρία. Όταν ο Πάνος καθοδηγούσε «τυφλούς» παίκτες με ουρλιαχτά να βάλουν την μπάλα στην τρύπα νομίζετε έμεινε απαρατήρητος; Τα μάτια του γερακιού Σάββα ξεχώρισαν τη στόφα ενός κορυφαίου προπονητή που θα έκανε και τον Ντα Κόστα Μαλντίνι. Και όπως κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις, έσπευσε να τον προσεγγίσει τώρα που ακόμα είναι ελεύθερος και η σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα ράγκμπι δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ποιοι σελέμπριτις υποδέχτηκαν τον μάνατζερ ράγκμπι στο αεροδρόμιο;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι χωρίς αμφισβήτηση ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής βραδινού talk show στα Βαλκάνια. O νέος Νίκος Μαστοράκης που μας δίνει απλόχερα αποκλειστικές συνεντεύξεις με ένα μοναδικό τρόπο που συνδυάζει ένα εύστοχο και καυστικό χιούμορ μαζί με πρωτότυπες ερωτήσεις. Ο μάνατζερ ράγκμπι θα ήταν ο ιδανικός συνεντευξιαζόμενος αλλά η αποκλειστικότητα του με τον ΣΚΑΙ θα δυσκόλευε δημοσιογράφους ανταγωνιστικών καναλιών. Όχι όμως όταν σε λένε Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης και η παραγωγή του έχτισαν ακόμα ένα δικής τους έμπνευσης σκηνικό της Νέας Υόρκης μέσα στο αεροδρόμιο και περίμεναν τον Πάνο. Όταν αυτός εμφανίστηκε τον έβαλαν με το ζόρι να κάτσει και του έκαναν στα γρήγορα (ταιριάζει και με το όνομα του παρουσιαστή) 2-3 ερωτήσεις. Ποια η γνώμη του για του γκέι, αν θα αποκεφάλιζε τον γιο του αν του έλεγε πως είναι γκέι και αν συνάντησε γκέι χταπόδια στη θάλασσα του νησιού του Survivor. Μια ακόμα συνέντευξη- σταθμός του σαλονικιού παρουσιαστή.

Ηλίας Ψινάκης

αεροδρόμιο

Ο ορισμός του Έλληνα σελέμπριτι. Ο ορισμός του Έλληνα μάνατζερ. Χρειάζεσαι έναν υπερεπιτυχημένο μάνατζερ για να αναγνωρίσει το μεγαλείο ενός άλλου. Ο Ηλίας βρέθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τον μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας σαν ίσος προς ίσο. Ακόμα και αν ο Πάνος δεν έχει γίνει ακόμα δήμαρχος ενός δήμου των Μεσογείων. Ίσως στοχεύει πιο ψηλά. Ο Ψινάκης πάντως με ιπποτισμό του έδωσε τα σκήπτρα του πρώτου πλέον μάνατζερ της Ελλάδας χωρίς δισταγμό. Μία τελετή παράδοσης-αφής που ξεπέρασε το κύρος της αντίστοιχης της Ολυμπιακής φλόγας. Όλο φλόγες είχε να ανταγωνιστεί αυτό το διήμερο ο μάνατζερ-μαχητής. Και βρήκε νικητής σε όλες του τις αναμετρήσεις.

Οικογένεια Πατούλη

Ποιοι σελέμπριτις υποδέχτηκαν τον μάνατζερ ράγκμπι στο αεροδρόμιο;

Αν αξίζει να περάσει κάπου αυτό το Πάσχα ο Πάνος μας είναι στην οικεία Πατούλη με όλη την οικογένεια του δημάρχου- γιατρού. Γι’ αυτό και αυτή βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον καλέσει με κάθε επισημότητα σπίτι της. Στο χρυσοπίκλητο σπίτι της όπου όλα γυαλίζουν και αστράφτουν. Όπως τα αστέρια του μάνατζέρ μας. Ένα σπίτι που μετά την άθλια παράγκα του Survivor θα μοιάζει με παλάτι στα μάτια του Πάνου. Ίσως επειδή μοιάζει με παλάτι και στα μάτια όλων. Θα μπορέσει έτσι και ο Πάνος να πάρει μία γεύση από τη ζωή που πρόκειται να ακολουθήσει τώρα που έγινε μέλος του τζετ σετ της Ελλαδίτσας. Μέσα σε όλα θα έχει και έναν γιατρό να τον κουράρει σε περίπτωση που τραυματιστεί στο γύρισμα του αρνιού μεθαύριο.