Το αποχαιρετιστήριο τρολάρισμα της Παπαδοπούλου στους διάσημους πριν φύγει απ' το Survivor (Vid)
Βρείτε μας στο

Αν γινόταν χθες ο τελικός του Survivor και έπρεπε το τηλεοπτικό κοινό να αναδείξει τον μεγάλο νικητή είναι βέβαιο ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα έβγαινε πρώτη και με διαφορά, ξεπερνώντας ακόμα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το κοινό εκτίμησε την ευθύτητα, την ντομπροσύνη και τη μαγκιά της Ειρήνης, καθώς είδε στο πρόσωπό της το άτομο που δεν δίστασε να ακολουθήσει έναν πιο μοναχικό δρόμο πηγαίνοντας κόντρα στην κλίκα των διασήμων. Και ενώ στην αρχή δεν βρισκόταν ψηλά στις προτιμήσεις του, όσο περνούσε ο καιρός, ανέβαινε στην εκτίμηση του κοινού, με αποτέλεσμα να γίνει στο τέλος η αγαπημένη του παίκτρια.

Ο καυγάς της Ειρήνης με τους διάσημους πριν την αποχώρηση της που δεν είδαμε ποτέ (Vid)

Αν και οι περισσότεροι περίμεναν ότι στο έκτακτο συμβούλιο ο Τανιμανίδης θα ανακοίνωνε την αποχώρηση της Ειρήνης, εντούτοις προκάλεσε ερωτηματικά η απουσία της σκηνής που η Παπαδοπούλου ανακοινώνει την απόφασή της και ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Έλειπε ένα μικρό, αλλά ουσιαστικό κομμάτι που παζλ, που θα επιβεβαίωνε αυτό που όλοι είχαν καταλάβει. Ότι δηλαδή η Παπαδοπούλου δεν άντεχε την απομόνωσή της από τους συμπαίκτες της.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Twitter, όπου αρκετοί χρήστες προσπαθούσαν να βρουν τι κρύβεται πίσω από την απόφαση της παραγωγής να μη δείξει την σκηνή που οδηγεί την Ειρήνη στην οικειοθελή αποχώρηση.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όντως υπάρχει μια σκηνή με την Ειρήνη να ανακοινώνει στους συμπαίκτες της ότι έχει φτάσει στα όριά της και ότι επιθυμεί να αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι, ο λόγος που δεν την είδαμε ποτέ όμως δεν είναι αυτός που υποθέτουν κάποιοι.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Ούτε κάτι πολύ ακραίο ακούστηκε (οι λόγοι άλλωστε ήταν γνωστοί εδώ και καιρό), ούτε η παραγωγή κρατάει την σκηνή για να προβληθεί σε ανύποπτη στιγμή, για λόγους τηλεθέασης.

Ο απλός λόγος που δεν είδαμε τον τελευταίο τσακωμό Ειρήνης-διασήμων και την ανακοίνωση της απόφασής της, είναι ότι εκεί που έγινε η κουβέντα δεν υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες (όπως για παράδειγμα δεν υπήρχαν και στην κουβέντα Χανταμπάκη-Ντάνου πριν από λίγο καιρό ή στο περιστατικό με τον Ντάνο για το οποίο όλοι μιλούν, αλλά κανείς δεν είδε).

Ότι η συζήτηση έγινε και η Ειρήνη εκτός εαυτού ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την απόφασή της επιβεβαιώνεται και από μια σκηνή στο επεισόδιο πριν τη διακοπή, την οποία λίγοι πρόσεξαν.

Σε αυτή ο Γιώργος Χρανιώτης σε μια έντονη λογομαχία του με την Ειρήνη της λέει: «Έχω όλη την καλή διάθεση να έρθω από εκεί και να σου πω να μη σηκωθείς να φύγεις με οικειοθελή αποχώρηση και να κάτσεις να περιμένεις και να ελέγξεις την παράνοιά σου» που σημαίνει ότι και αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν ήδη ενημερωθεί για την απόφασή της. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Η Ειρήνη δεν άλλαξε την απόφασή της και λίγο αργότερα την ανακοίνωσε επίσημα και στην παραγωγή, βάζοντας τέλος στο ταξίδι της στο Survivor.

Και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook λίγη ώρα μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον πήρε τη σωστή απόφαση! Για την ίδια…

Ο καυγάς της Ειρήνης με τους διάσημους πριν την αποχώρηση της που δεν είδαμε ποτέ (Vid)

Διαβάστε επίσης: Ο παίκτης που έχει πάρει μόνο μια ψήφο αποχώρησης σε 5 συμβούλια