Κάντο όπως ο δάσκαλος Μακρόν: Γιατί αξίζει να τα φτιάξεις με γυναίκα 25 χρόνια μεγαλύτερη
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Κάντο όπως ο δάσκαλος Μακρόν: Γιατί αξίζει να τα φτιάξεις με γυναίκα 25 χρόνια μεγαλύτερη

Αν ήταν ο Χιου Χέφνερ με κάνα κουνελάκι του, θα είχατε μουρλαθεί στα σεξιστικά παραληρήματα.

Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεμάτη από περιπτώσεις νεαρών κοριτσιών που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη γοητεία που ασκεί ένας ώριμος άνδρας. Ίσως να τις άγγιξε η αρρενωπότητα που αναβλύζει το λουκ σιτεμένου σύκου, η ασφάλεια που τους παρέχει η συσκευή οξυγόνου στο προσκεφάλι τους ή η σταθερότητα που προσφέρει το «Π» σε κάθε τους βήμα. Τέλος πάντων, μην το πάμε μακριά (δεν έχουμε πολύ χρόνο, ειδικά αν ο γαμπρός είναι κούσαλο), το θέμα είναι πως αντιλαμβάνεσαι τι σε οδηγεί στο να κάνεις την μπίζνα να παραδοθείς στον έρωτά του.

Κάντο όπως ο δάσκαλος Μακρόν: Γιατί αξίζει να τα φτιάξεις με γυναίκα 25 χρόνια μεγαλύτερη

Ο επόμενος Γάλλος πρόεδρος (επειδή οι απόγονοι του Αστερίξ στηρίζουν τη Λεπέν μέχρι εκείνο το σημείο που δεν θα τους πει κανείς φασίστες) θα είναι ο Εμανουέλ Μακρόν. Ένας άνθρωπος που ελπίζουμε να ανοίξει νέους δρόμους στην ευρωπαϊκή ενοποίηση, όπως έκανε και στην προσωπική του ζωή, καθώς έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερή του, Μπριζίτ Τρονιέ. Και πολύ καλά έκανε διότι μια τέτοια επιλογή σου λύνει ένα σωρό προβλήματα από την αρχή της σχέσης.

Δεν σπαταλάς φαιά ουσία για το ποιο τραγούδι θα παίξει στον γάμο σας ή ποιο κομμάτι θα της αφιερώνεις στις (λίγες ομολογουμένως) επετείους σας. Έχει καθαρίσει για σένα ο Κυριαζής.

Δεν κοιτάζει μικρότερους άντρες από εσένα επειδή είναι ποινικό αδίκημα και δεν υπάρχουν πολλοί μεγαλύτεροι από εκείνη, σε περίπτωση που αλλάξει γούστα στα γεράματα.

Είναι πραγματικό κελεπούρι για τους άντρες που φοβούνται τις δεσμεύσεις. Το «μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος» είναι πολύ κοντά για να σε τρομάξει.

Δεν αγχώνεσαι όταν σου λέει πως θέλει να βγει με τις φίλες της έξω. Το πολύ-πολύ να πηγαίνει να παίξει μπίνγκο ή να τραγουδήσει το «Υποφέρω» της Βανδή.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Μαγειρεύει όπως η μάνα σου, επειδή θα μπορούσε να είναι η μάνα σου.

Δεν ζηλεύει. Της το έχει συστήσει ο γιατρός να μην το κάνει επειδή ανεβάζει την πίεση.

Πετυχαίνεις εξαιρετικές ταξιδιωτικές προσφορές για μπάνια στα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού, όταν η καλοκαιρινή σου άδεια πέφτει πριν μπει το επίδομα αδείας κι έχεις αφραγκιές.

Κάντο όπως ο δάσκαλος Μακρόν: Γιατί αξίζει να τα φτιάξεις με γυναίκα 25 χρόνια μεγαλύτερη

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την περίπτωση που θα σε πιάσει στα πράσα να ξενοπηδάς. Η αμνησία λόγω  άνοιας, που είναι ένα σοβαρό πρόβλημα στην τρίτη ηλικία εδώ που τα λέμε, μπορεί να δώσει μια δεύτερη (και τρίτη και τέταρτη και πέμπτη…) ευκαιρία στη σχέση σας.

Αποφεύγεις τις γλύκες, τα γλυκόλογα, τα γλυκά μάτια. Αν εκλεγείς, βάζεις τον υπουργό υγείας (τον οποίο εσύ έχει διορίσει) να την ψήσει ότι της κάνουν κακό για το ζάχαρο.

Την βοηθάς κάθε πρωί να περάσει το δρόμο και καθάρισες με την καλή πράξη της ημέρας που θα σε στείλει στον παράδεισο. Όσο για την δική της πορεία προς τους ουρανούς, έχει ο Θεός…

Υπάρχει ωστόσο κι ένα side effect που ισχύει μόνο στην περίπτωση που τελικά γίνεις πρωθυπουργός ή πρόεδρος χώρας. Μια απόφασή σου για περικοπή των συντάξεων μπορεί να περάσει την έννοια της κρεβατομουρμούρας σε άλλη διάσταση. Εφόσον δεν έχεις πολιτικές βλέψεις, πάντως, δεν κινδυνεύεις.