Πώς θα έβγαιναν 9 γνωστοί ευτραφείς αν έμπαιναν για 4 μήνες στο Survivor (pics);
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς θα έβγαιναν 9 γνωστοί ευτραφείς αν έμπαιναν για 4 μήνες στο Survivor (pics);

Καμιά κοιλιά όσο μεγάλη και να είναι δεν αντιστέκεται σε 4 μήνες μόνο με καρύδα.

Η δραματική μεταμόρφωση της εμφάνισης του Bo αποδεικνύει περίτρανα πόση πείνα πέφτει στο Survivor όλους αυτούς τους μήνες. Χωρίς αμφιβολία η πιο σκληρή συνθήκη του ριάλιτι είναι η μερίδες του φαγητού. Αλλά όχι μόνο η ποσότητά του αλλά και η μικρή ποικιλία του με το ρύζι και την καρύδα να έχει γίνει εφιάλτης των παικτών. Θα βλέπουν καρύδες τους πρώτους μήνες που θα βρουν από το παιχνίδι και θα στρίβουν. Οι πιο λιπόσαρκοι αδυνάτισαν μεν αλλά δεν τους φάνηκες πολύ η διαφορά, πέρα από το πρόσωπο. Σε ευτραφείς τύπους σαν τον Bo η διαφορά είναι εμφανής και στο πρόσωπο και στο σώμα. Ακόμα και στις επιδόσεις, στην ταχύτητα κυρίως μέσα στα αγωνίσματα. Σκληρά και τα αγωνίσματα, οι καιρικές συνθήκες, η πανίδα του νησιού και τα άβολα καταλύματα των παικτών. Αλλά όλα αυτά ξεχνιούνται όταν οι ομάδες κερδίζουν τα έπαθλα του φαγητού και γεμίζουν τις κοιλίτσες τους.

Αν ο Bo άλλαξε σε λιγότερο από 3 μήνες τόσο πολύ τί θα συμβεί μέχρι το τέλος του παιχνιδιού; Αν και εφόσον φτάσει ως εκεί θα βγει πραγματικά άλλος άνθρωπος. Αγνώριστος για την ακρίβεια. Θα συνέβαινε το ίδιο και σε άλλους ευτραφείς ανθρώπους των κυβικών του Bo; Πώς θα άλλαζαν κάποιοι που θα ήταν ακόμα πιο «βαριοκόκκαλοι» από τον Έλληνα ράπερ; Και κατά πόσο θα μπορούσες να τους αναγνωρίσεις μετά από 4 μήνες στον Άγιο Δομήνικο; Η καρύδα δεν κάνει για κανέναν εξαιρέσεις. Όλοι θα την φάνε στην αρχή, θα την σιχαθούν μετά από λίγο και το βάρος τους θα αρχίσει να πέφτει αλλάζοντας και τη σωματική τους διάπλαση.

Πώς όμως θα έβγαιναν 9 γνωστοί ευτραφείς αν έμπαιναν για 4 μήνες στο Survivor;

Τι θα έβλεπε ο κόσμος και οι δικοί τους άνθρωποι κατά την έξοδό τους μετά από 4 εξαντλητικούς μήνες; Πατήστε στις κάρτες με τα 9 αυτά παχουλά πρόσωπα και θα αποκαλυφθεί η μεταμόρφωσή τους μετά από ένα τετράμηνο στο Survivor.