Η Ευρυδίκη αποκαλύπτει τον λόγο που θα ξαναψηφίσει Ντάνο (Vid)
Βρείτε μας στο

Οι φίλοι του Survivor έμειναν χθες με τη χαρά. Μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ότι θα δούμε και Πέμπτη και Παρασκευή το παιχνίδι (21:00-22:00 ως lead in του X-Factor) περίμεναν ότι και χθες θα παρακολουθούσαν νέο επεισόδιο. Αντί γι’ αυτό όμως είδαν μια ώρα highlights προηγούμενων επεισοδίων και η λογική λέει ότι και σήμερα θα συμβεί κάτι ανάλογο. Ακόμα και η επανάληψη του reality βέβαια έπιασε υψηλά ποσοστά καθώς άγγιξε το 25%, δίνοντας ώθηση στο X-Factor, το οποίο κέρδισε τη μάχη με τον ανταγωνισμό ξεπερνώντας το 25%.

Πού είναι η Ευρυδίκη οέο;

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες και η οποία θέλει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι ακολουθώντας το παράδειγμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου, καλά κρατεί. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, αν πρόκειται για διαρροή που έχει βάση ή αν είναι ράδιο-αρβύλα.

Το σίγουρο είναι ότι καπνός υπάρχει. Και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ότι η Βαλαβάνη είχε φτάσει στα όριά της και σκεφτόταν πολύ σοβαρά την αποχώρησή της είναι γεγονός. Δεν είναι όμως ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία παίκτρια reality και δη του Survivor που κάνει τέτοιες σκέψεις. Αν τις έκανε πράξη ή όχι μένει να αποδειχτεί στα επόμενα επεισόδια. Σε αυτά, θα δούμε και την απόφασή της να ψηφίσει για άλλη μια φορά Αγγελόπουλο. Μπορεί να πιστεύαμε όλοι ότι οι διαφορές των δυο παικτών έχουν πια ξεπεραστεί και έχουν έρθει μάλιστα και πιο κοντά (κάποιοι μίλησαν ακόμα και για φλερτ) όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η Ευρυδίκη εξακολουθεί να έχει στο στόχαστρό της τον Ντάνο, τον οποίο θα προτείνει –αν μείνει- ξανά για αποχώρηση, γιατί αυτή τη φορά υπάρχει λόγος σοβαρός.

Ποιος είναι αυτός; Η εκπομπή «Ροντέο» έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη..

Συμμετοχές-έκπληξη στο Survivor 

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Στο μεταξύ η ομάδα των διασήμων ενισχύεται σημαντικά καθώς διαβάστε περισσότερα