Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Αν ο Λεφάκης απευθυνόταν στο λιοντάρι και η Λίτσα Πατέρα σε μια κανονική παρθένα.

Τα ζώδια είναι εκείνο που εμείς οι άντρες αγαπάμε να κράζουμε. «Εγώ δεν ασχολούμαι με ζώδια, αυτά είναι μούφες» λέμε όλοι με παρρησία. Όμως έρχονται φορές που δείχνουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Ρωτάμε για πλάκα τα ζώδια των άλλων και δη των γυναικών, κοιτάμε πότε έχει ανάδρομο Ερμή για να μην πάρουμε καμία σημαντική απόφαση κτλ. Πανόπουλος, Λεφάκης, Πατέρα, Βίκυ Παγιατάκη και τόσοι άλλοι αστρολόγοι μας ενημερώνουν κάθε μέρα για τα ζώδια. Ζώδια της εβδομάδας, του μήνα, της χρονιάς. Πώς θα ήταν όμως οι προβλέψεις τους αν αφορούσαν τα πραγματικά ζώδια; Τι θα συνέβαινε αν ένα λιοντάρι καθόταν το πρωί να δει Σκορδά και άκουγε την Λίτσα να του εξηγεί πως θα κυλήσει η βδομάδα στη ζούγκλα;

Κριός

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Δύσκολη μέρα σήμερα για τους κριούς στη δουλειά. Σε μια προσπάθεια να ακονίσετε τα κέρατα σας θα σφηνώσουν σε έναν βράχο. Το αφεντικό θα θέλει να σας τα κόψει, αλλά θα αρκεστεί απλώς να σας κουρέψει το μαλλί. Ίσως να επαναφέρει και το Νόμο 4000.

Σχέσεις/Προσωπικά: Κι εδώ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Θα τσακωθείτε με έναν φίλο που σας αποκάλεσε «πρόβατο». Όσο για την κυρά κατσίκα σας κρατάει ακόμα μούτρα γιατί ήπιατε το γάλα άλλης. Δεν βγάζει κιχ όλη μέρα. Έπαψε να τρώει και τον ταραμά.

Ταύρος

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Αρκετές επιτυχίες περιλαμβάνει σήμερα και γενικότερα αυτό το μήνα η επαγγελματική σας πορεία. Η αίτηση για συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο της Παμπλόνα εγκρίθηκε. Φεύγετε στο τέλος του μήνα. Επίσης ένα ματαντόρ που έλεγε λόγια πίσω από την πλάτη σας, τον πετάξατε σε μια κερκίδα. Κι έναν καβαλάρη στο ροντέο τον νικήσατε τρίτη φορά τον τελευταίο καιρό. Τον λέτε και «πελάτη».

Σχέσεις/Προσωπικά: Η σεξουαλική σας δραστηριότητα είναι στα καλύτερα της. Είστε κυριολεκτικά ταύρος και η γελάδα μουγκανίζει και αμολάει μεθάνιο στην ατμόσφαιρα ολημερίς από την ικανοποίηση. Ένα μικρό πρόβλημα με τα ρουθούνια θα καταφέρει να σας χαλάσει για λίγο τη διάθεση, όμως είναι αλλεργικό λόγω του Μάη.

Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)

Δίδυμοι

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Αν είστε από μονοζυγωτικό ωάριο είναι λίγο ζόρικη περίοδος. Ένας από τους δύο θα απολυθεί. Μην σκάτε όμως. Η μεγάλη αποζημίωση θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζητήσετε βαθιά μέσα σας. Ο άλλος που θα μείνει θα καταφέρει σύντομα να πάρει προαγωγή. Θα πηγαίνετε μία ο ένας μία ο άλλος στη δουλειά κι έτσι θα παίρνετε έναν καλό μισθό, δουλεύοντας μόλις 3 φορές τη βδομάδα. Αν είστε από διζυγωτικό τα πράγματα είναι μάλλον ουδέτερα. Ο Μάιος δεν προβλέπει τρελές εξελίξεις. Ο μεγαλύτερος με το ενάμιση λεπτό διαφορά θα τα πάει περίφημα σε μια σημαντική παρουσίαση, αλλά ο πελάτης θα πάει πάσο. Ο μικρότερος θα έχει ένα μικρό τσακωμό με μια κοπέλα στο τμήμα του. Γρήγορα θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Σχέσεις/Προσωπικά: Για τους μονοζυγωτικούς προβλέπεται μια καλή περίοδος. Οι φίλοι παραμένουν στο πλάι σας. Ερωτικά, θα βρεθείτε σε μια κατάσταση να ανταλλάσσετε σύντροφο και θα του το κρύψετε με επιτυχία. Προσοχή: οι άνθρωποι δεν είναι τα παιχνίδια σας. Μην ξεχνάτε πόσο σας ενόχλησε που σας είπαν ότι δεν είστε μοναδικός. Στους διζυγωτικούς η μοναξιά παραμένει σταθερή κατάσταση στο 2017 και καλύτερα να μην την αναζητήσετε πριν τελειώσει το καλοκαίρι. Αν θέλετε να κρατήσει λίγο παραπάνω από το σύνηθες.

Καρκίνος

Επαγγελματικά: Στην εταιρεία είστε ο καλύτερος. Φέρνετε έσοδα, αλλά σας πολεμούν και σας καταριούνται όλοι. Προφανώς κάνετε κάτι λάθος. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε μέρος για πάντα.

Σχέσεις/Προσωπικά: Ένα ταξίδι σε τροπικό κλίμα θα σας προκαλέσει μια πάθηση στο δέρμα.

Λέων

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Η ζούγκλα σας ανήκει, όλοι σας δίνουν φόρο. Όμως η προεδρία θέλει να δίνετε ελπίδες στο λαό. Τα συνδικάτα με τις αντιλόπες και τις ζέβρες ζητούν καλύτερη μεταχείριση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικός.  Από την άλλη, ένας ενοχλητικός τουρίστας από σαφάρι θα σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Οι πολλές σέλφι σας τη δίνουν. Είναι οδοντίατρος. Μάθατε ότι είχε σκοτώσει τον Σεσίλ. Γδάρτε τον όσο προλαβαίνετε.

Σχέσεις/Προσωπικά: Αφού έχετε όλες τις λέαινες, δεν χρειάζεστε φίλους. Η Νάλα πονάει συχνά στο σεξ εσχάτως. Μην είστε άγαρμπος. Φίλους πάντως δεν χρειάζεστε. Αυτό το μήνα θα παρατηρηθεί μια αύξηση μυγών γύρω από το κεφάλι σας και ίσως κάποιο πιτσιρίκι να σας κόλλησε ψείρες. Να πλένεστε πιο συχνά στην λίμνη. Όχι μόνο κυνήγι στη σαβάνα και ιδρώτας.

Παρθένος

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Η δουλειά στις εταιρείες καλλυντικών μοιάζει αδιέξοδη. Δεν μπορείτε άλλο να ασχολείστε με παρθένα έλαια. Ο Μάιος είναι μήνας μεγάλων αποφάσεων που θα οδηγήσουν προς το καλύτερο. Να περιμένετε καλό μισθό.

Σχέσεις/Προσωπικά: Η χαρά στα σκέλια δεν πρόκειται να σημειωθεί και πάλι. Προβλέπονται 2-3 ραντεβού, τα οποία θα πάνε μέχρι φάσωμα.  Ένα ταξίδι στις Παρθένες Νήσους είναι το αναζωογονητικό που ψάχνετε.

Ζυγός

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Ένα μεγάλο δίλημμα περιλαμβάνει το κοντινό μέλλον. Πριν καταλήξετε κάπου, σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα. Μην υποκύψετε σε κανέναν εργοδότη. Ο ζυγός του καπιταλισμού δεν πρέπει να νικήσει. Μην αφήσετε κανέναν υπέρβαρο να ανέβει πάνω σας. Πολλοί εποφθαλμιούν.

Σχέσεις/Προσωπικά: Μαζί με την κοπέλα σας σχεδιάζετε καλοκαίρι στη Μήλο. Μην ξεχνάτε όμως: στη Μήλο πας ζυγός και γυρνάς μονός.  Οι φίλοι σας θα σας κάνουν δώρο γενεθλίων μια βδομάδα αγροτική ζωή και μαζί θα μετατρέψετε το ξερό έδαφος σε αρώσιμο και πρόσφορο.

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Σκορπιός

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Η συνύπαρξη με τον Στέφανο Κορκολή έχει απογειώσει την καριέρα σας. Μην πάτε να βγάλετε από τη μύγα ξίγκι. Θέλει προσοχή και να αφήνεις λίγο το χρόνο να σε αναζητήσει. Γι΄αυτό είναι καλό να ανοίξετε παρτίδες με τον Κολομβιανό Ρενέ Χιγκίτα.

Σχέσεις/Προσωπικά: Για κάποιο λόγο ρίχνετε πολύ δηλητήριο για έναν από την παρέα σας. Αν το μάθουν ότι είστε εσείς, τότε θα σας κάνουν πέρα και θα τους ψάχνετε στην άμμο.  Με τη σκορπίνα τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Καλύτερα να μην πιέσετε καταστάσεις για το επόμενο διάστημα. Μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά αφήστε τη να το δει. Παίξτε και λίγο τακτική γραμματόσημο. Και που ξέρετε; Ίσως να τσιμπήσει ξανά.

Τοξότης

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Οι βολές σας τελευταία δεν είναι και οι καλύτερες. Ο βασιλιάς Αρθούρος σας μετέθεσε στον αχυρώνα για να φροντίζετε τα άλογα και να εξασκηθείτε μακριά από τα περιπαικτικά βλέμματα των άλλων.

Σχέσεις/Προσωπικά: Μπορεί κάθε μέρα να προσεύχεστε στην θεά Άρτεμη, αλλά η ξηρασία των τελευταίων μηνών δεν θα σταματήσει. Ίσως να είναι η αιτία για τις χαμένες σαϊτιές.  Πάντως, δεν είναι όλα τόσο μαύρα. Ένας νέος φίλος κάνει την εμφάνιση του. Λέγεται Γουλιέλμος Τέλος. Θα σας βοηθήσει να δείτε βαθιά μέσα σας.

Αιγόκερως

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Ως πιο εξελιγμένος και άκρατος εγωιστής, θα επιχειρήσετε να κάνετε πέρα τον Κριό. Η δική σας ανέλιξη έρχεται επί πτωμάτων. Δεν θα κρατηθείτε για πολύ ψηλά με τέτοια μυαλά. Η Νέμεσις θα έρθει εντός ημερών αν δεν μειώσετε την αλαζονική αντιμετώπιση.

Σχέσεις/Προσωπικά: Αυτή η μεγαλομανία θα σας κάνει τυφλό προς τα πάντα. Η αδιαφορία προς τη γυναίκα θα φέρει χοντρό κέρατο. Μόνο η εξουσία έχει πια σημασία για εσάς;

Υδροχόος

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Ένας αέρας αλλαγής στην ψυχολογία φέρνει καλύτερες επιδόσεις στη δουλειά. Το H2O είναι στα καλύτερα του και οι προτάσεις για να κάνετε νεροκουβαλητή σε ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ πέφτουν βροχή. Έχετε όλο τον κόσμο στα πόδια σας.

Σχέσεις/Προσωπικά: Ένας τσακωμός με τους γονείς θα μπει στο συρτάρι. Και πολύ κράτησε. Άλλωστε, το αίμα νερό δεν γίνεται. Ό,τι είπατε νερό κι αλάτι. Ένα νεροπίστολο που θα σας κάνουν δώρο οδηγεί σε τήξη την παγωμάρα μεταξύ σας.  Ερωτικά συνεχίζεται το παιχνίδι των one night stand. Είστε μια θάλασσα και θέλετε να την κολυμπήσουν πολλοί και πολλές. Περιορισμοί σε φύλο δεν υπάρχουν. Ένας νεαρός ονόματι Βίκος θα σας πάρει τα μυαλά. Αν και δε θα είναι ωραίος, η Αύρα του είναι εκείνη που περιέχει Ιόλη την ποιότητα. Μαζί θα πάτε τριήμερο στην Σαμαριά.

Ιχθύς

Ζώδια: Τι θα έλεγαν οι αστρολόγοι αν απευθύνονταν στα πραγματικά ζώδια

Επαγγελματικά: Το αφεντικό aka Ποσειδώνας, θα σας αναθέσει την επίβλεψη ενός μεγάλου πρότζεκτ. Η αναμόρφωση της περιοχής του Θερμαϊκού και της μυρωδιάς που αποπνέει αποτελεί την μεγάλη σας πρόκληση. Είναι η στιγμή να δείξετε τι ψάρια πιάνετε. Αν ψάχνετε φθηνά και καλά εργατικά χέρια, απευθυνθείτε στον Χριστό που ξέρει να σας πολλαπλασιάζει. Πείτε του όμως να συναντηθείτε χωρίς τον Πέτρο.

Σχέσεις/Προσωπικά: Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου με τους φίλους θα αναδείξει το ταλέντο σας. Ξέρετε πως να στέλνετε τη μπάλα μακριά από τα δίχτυα και γι΄αυτό σας θαυμάζουν. Τους αρέσει να τους λέτε ψάρακες. Σας έχουν προσδώσει ένα σεβασμό. Με τη σχέση σας ετοιμάζεστε για γάμο. Ένα μικρό πρόβλημα που ορθώνει ο μπαμπάς του/της συντρόφου είναι γιατί είστε κολιός κι αυτοί σαρδέλες. Φοβάται ότι το μεγάλο ψάρι θα φάει το μικρό. Πείτε τους ότι μέχρι να έρθει ο Αύγουστος δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.