Κουίζ: Μπορείς να απαντήσεις σωστά σε 20 ερωτήσεις του τηλεπαιχνιδιού του Survivor;
Βρείτε μας στο

Survivor και τη βραδιά των γαλλικών εκλογών!

Την ώρα που όλα τα ελληνικά κανάλια θα μεταδίδουν τις εξελίξεις των εκλογών της Γαλλίας, ο ΣΚΑΪ θα πρωτοτυπεί.

Και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό για εμάς τρόπο. Το βράδυ της Κυριακής το «θρίλερ» των γαλλικών εκλογών μοιάζει αναπόφευκτο. Το παιχνίδι επιβίωσης που το κοινό λάτρεψε, όμως, θα μεταδοθεί κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλη στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο ΣΚΑΪ δεν σκοπεύει να αναβάλλει την προβολή του Survivor. Πρόκειται άλλωστε για το κυριακάτικο επεισόδιο που σαρώνει σε τηλεθέαση.

«Το βράδυ των εκλογών ο ΣΚΑΪ θα παίζει το Survivor. Το κανάλι θα κάνει μια μεγάλη εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές η οποία θα μεταδίδεται από το Skai.gr και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24  με τον οποίο θα συνεργαστούμε.

Στον τηλεθεατή του ΣΚΑΪ που θέλει να δει εκείνη την ημέρα γαλλικές εκλογές και δεν θέλει να δει Survivor, δίνουμε την εναλλακτική λύση να πατήσει το κουμπί και να πάει στο Action24 ή στο Skai.gr και να δει γαλλικές εκλογές με τα στελέχη του ΣΚΑΪ να σας τις παρουσιάζουν. Να λοιπόν άλλη μια καινοτομία και πρωτοπορία του ΣΚΑΪ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι, οι εκλογές της Γαλλίας «μετακομίζουν» στο Action24, με τους φανατικούς του Survivor να μην έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν!