Η σκληρή απάντηση του Σπαλιάρα στον Ντάνο για τη συμπεριφορά του όταν πεινάει (Vid)
Βρείτε μας στο

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο επεισόδιο της Κυριακής, μονοπώλησε η κόντρα Ντάνου-Σπαλιάρα. Οι δυο (πρώην;) φίλοι μετά τη λήξη του αγωνίσματος που βρήκε νικητές τους μαχητές με αφορμή μια κίνηση του Σπαλιάρα την οποία ο Αγγελόπουλος θεώρησε προσβλητική αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Ο Ντάνος επιτέθηκε στον «Σπαλ» θεωρώντας ότι η κίνησή του είχε ως αποδέκτη τον ίδιο. Μάταια ο Σπαλιάρας προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι στον Τανιμανίδη μιλούσε και ότι έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση για χαβαλέ, χωρίς να έχει την παραμικρή διάθεση να προσβάλλει τους αντιπάλους του.

Ο Αγγελόπουλος δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του και έτσι το χάσμα μεταξύ των δυο ανδρών μεγάλωνε, την ώρα που το Twitter έβραζε με τη στάση του Ντάνου.

Η σκληρή απάντηση του Σπαλιάρα στον Ντάνο για τη συμπεριφορά του όταν πεινάει (Vid)

 

Ο Σπαλιάρας κατάλαβε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε να συνεχιστεί και έτσι πλησίασε τον φίλο του και προσπάθησε να τον συνεφέρει, λέγοντάς του την αλήθεια. Ότι δηλαδή η συμπεριφορά του είναι παράδεκτη καθώς όταν πεινάει γίνεται άλλος άνθρωπος.

Δείτε σε αποκλειστικότητα τη σκηνή με τη συνομιλία των δυο ανδρών που τους έφερε ξανά κοντά.

Σαρώνει το μεγάλο φαβορί

Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)

Την ώρα που ο Ντάνος και ο Σπαλιάρας διαβάστε περισσότερα