Ντάνος εναντίον όλων: Οι άγριοι καυγάδες με τους συμπαίκτες του που χτύπησαν κόκκινο (Vid)
Βρείτε μας στο

Ύστερα από 3 περίπου μήνες στο παιχνίδι και ο πλέον ανυποψίαστος τηλεθεατής έχει καταλάβει ότι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν μπλέκεις. Ο Ντάνος είναι καλός στα αγωνίσματα, μαγειρεύει, ψαρεύει, δίνει νίκες στην ομάδα του, αλλά όταν παίρνει ανάποδες, είναι καλύτερα για σένα να μην τον έχεις απέναντί σου. Εκτός από τον γνωστό καυγά του με τον Στέλιο Χανταμπάκη που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στο Survivor, ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει προλάβει να τσακωθεί και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του…

Στο σημερινό επεισόδιο μετά το ξέσπασμα της προτεινόμενης για αποχώρηση, Ευρυδίκης, ο Ντάνος απασφαλίζει και τα βάζει με όλους.

Ντάνος εναντίον όλων: Οι άγριοι καυγάδες με τους συμπαίκτες του που χτύπησαν κόκκινο (Vid)

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, θα πείτε και με το δίκιο σας καθώς πριν το σημερινό «ντου» ο Γιώργος έχει προλάβει να τα βάλει με Χρανιώτη, Κοκκινάκη, Λάουρα, Σπαλιάρα, Βαλαβάνη και Χανταμπάκη.

Δείτε σε ένα βίντεο τους κορυφαίους έως τώρα καυγάδες του Ντάνου στο Survivor και να είστε έτοιμοι. Είναι πιο βέβαιο και απ’ την αποχώρηση της Βαλαβάνη ότι πολύ σύντομα θα χρειαστεί update καθώς έρχονται και άλλοι, ακόμα καλύτεροι τσακωμοί!

Το μοιραίο λάθος των διασήμων που δεν διορθώνεται πλέον

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του παιχνιδιού οι διάσημοι διαβάστε περισσότερα

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας