Βαλαβάνη
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Η εκδίκηση της Bαλαβάνη! Έρχεται ανατροπή και τηλεθέαση πάνω από 80% σήμερα

Ανατροπή που θα τη ζήλευε και ο Γιάννης Πρετεντέρης

Όταν έγιναν γνωστά τα ονόματα των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση όλοι προεξοφλούσαν την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ειδικά οι χρήστες του Twitter έστησαν ένα άνευ προηγουμένου πάρτι θεωρώντας σίγουρο ότι η παίκτρια των διασήμων θα έφευγε από το παιχνίδι. Οι πιο μετριοπαθείς είπαν ότι ίσως γίνει μια μικρή μάχη με τη Λάουρα, όμως στο τέλος εκείνη που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα θα είναι η Ευρυδίκη. Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι έγινε τελικά η μεγάλη ανατροπή και η Βαλαβάνη παραμένει, χάρη στις θετικές ψήφους του κοινού, τότε το παιχνίδι αποκτά νέον ενδιαφέρον.

Καταρχήν θα είναι η πρώτη φορά από την έναρξη του που σε ψηφοφορία δεν θα αποχωρήσει το μεγάλο φαβορί, καθώς σε όλες τις προηγούμενες είχε φύγει αυτός που περίμεναν όλοι.

Η εκδίκηση της Bαλαβάνη! Έρχεται ανατροπή και τηλεθέαση πάνω από 80% σήμερα

Κάποιες αστειότητες που ακούστηκαν ότι αν μείνει η Ευρυδίκη θα οφείλεται σε παρέμβαση του ΣΚΑΪ είναι ανάξιες σχολιασμού. Καταρχήν κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας καθώς δεν έχει ρόλο και λόγο σε αυτό το κανάλι.

Επίσης είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς ότι το πρώτο κανάλι αυτή τη στιγμή της Ελλάδας δεν θα ρίσκαρε ποτέ το κύρος και την αξιοπιστία του για το χατίρι καμιάς Βαλαβάνη, ειδικά απ’ τη στιγμή που δεν έχει να κερδίσει το παραμικρό.

Το Survivor σκίζει, τονωτικές ενέσεις δεν χρειάζεται, οπότε τα συγκεκριμένα σενάρια, είναι καφενειακού επιπέδου, γιατί ως γνωστόν ο Έλληνας θέλει να βλέπει συνωμοσίες παντού. Η αλήθεια είναι άλλη και είναι πολύ απλή.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία και παραμείνει η Βαλαβάνη θα σημαίνει απλώς ότι το κοινό αποφάσισε να στηρίξει την ομάδα των διασήμων, καθώς μιλάμε για την παίκτρια που έχει το καλύτερο μετά τον Αγγελόπουλο, ποσοστό νικών.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Η εκδίκηση της Bαλαβάνη! Έρχεται ανατροπή και τηλεθέαση πάνω από 80% σήμερα

Αν έφευγε και έμενε μόνο η Λάουρα απέναντι σε Σάρα και Ελισάβετ, το πάρτι των μαχητών δεν θα ‘χε τελειωμό. Και όποια εικόνα και αν έχει κανείς για τη Βαλαβάνη οφείλει να παραδεχτεί ότι το να φύγει αυτή και να μείνει η Λάουρα θα ήταν αδικία. Μεγάλη αδικία…

Μένει να αποδειχτεί στην πράξη (σε λίγα λεπτά) αν τελικά θα γίνει η μεγάλη ανατροπή, η οποία είναι βέβαιο ότι θα εκτινάξει και τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor. ΥΓ Κάτι μας λέει ότι τα μηχανάκια θα γράψουν 80άρια σήμερα…

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην Ευρυδίκη

Ο ανδρικός πληθυσμός διαβάστε περισσότερα