Τεστ: Πώς θα καταλάβεις αν εσύ είσαι ο μπίχλας του λεωφορείου (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τεστ: Πώς θα καταλάβεις αν εσύ είσαι ο μπίχλας του λεωφορείου (Pics)

O μπίχλας είναι ο τύπος που μπαίνει στα μμμ και σε κάνει να εύχεσαι να τρακάρετε και να πεθάνεις ακαριαία.

Μπίχλας των μέσων μαζικής μεταφοράς. Όλοι όσοι κινούμαστε με αυτά τον έχουμε γνωρίσει. Δυστυχώς τον έχουμε γνωρίσει από πολύ κοντά. Όχι μόνο στο πόσο κοντά μας ήταν κυριολεκτικά αλλά κυρίως για το πόσο κοντά μας τον νιώθουμε. Η απόσταση από τον μπίχλα των ΜΜΕ είναι κάτι που δεν έχει τόση σημασία. Οι αισθήσεις σου ακόμα και αν υπολειτουργούν θα τον πιάσουν και θα σου στείλουν μηνύματα κινδύνου στον εγκέφαλο. Τις ζεστές ημέρες δε χρειάζεται να μπει μέσα στο λεωφορείο ή το βαγόνι που μετακινείσαι.

Τον καταλαβαίνεις όταν το μμμ που βρίσκεσαι πλησιάζει τον σταθμό που περιμένει ο μπίχλας. Λίγοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις υπερδυνάμεις του στο να ελέγχει ένα ολόκληρο βαγόνι όπως ο Μωυσής τα νερά της Μαύρης Θάλασσας. Όπου δηλαδή περνάει ο μπίχλας ο κόσμος ανοίγει. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ο μπίχλας του μμμ φοβάμαι ότι μπορεί να είσαι και εσύ ο ίδιος.

Τι βλέπει όμως ένας σεσημασμένος μπίχλας των ΜΜΜ και τι εσύ;

Στις κάρτες που ακολουθούν σου δίνουμε μερικά παραδείγματα για το τί βλέπει κάποιος που τηρεί τους τυπικούς κανόνες υγιεινής πριν ταξιδέψει σε μέσο με πολύ κόσμο. Πατώντας πάνω στην κάρτα θα δεις τι βλέπει ο σεσημασμένος μπίχλας του μέσου αυτού. Είναι η ευκαιρία να κάνεις το απόλυτο τεστ. Αν βλέπεις και συ ό,τι και ο μπίχλας τότε μόλις κατάλαβες γιατί όλοι σε κοιτούν περίεργα στο τρένο…