Ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το Star Academy (Pic)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το Star Academy (Pic)

Αν το star Academy ήταν λαϊκό άσμα, θα επρόκειτο σίγουρα για το «Πιο, χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά»…

Πιο δύσκολα από ποτέ  είναι τα πράγματα για το talent show του Epsilon, καθώς η πορεία του Star Academy πάει από το κακό στο χειρότερο. Πολλοί απόρησαν με την ανακοίνωση στην οποία προέβη ο Μένιος Φουρθιώτης το προηγούμενο Σάββατο. Μια ανακοίνωση η οποία αφορούσε στην αναβολή του live της 13ης Μαΐου για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αύριο βράδυ λοιπόν, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, η συχνότητα του Epsilon δεν θα προβάλει live πρόγραμμα Star Academy. Και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός: Η βραδιά ανήκει στη Eurovision! Έναν ακόμα ισχυρό αντίπαλο μετά το Survivor.

Η ομάδα του Epsilon είχε αποφασίσει μέρες πριν να αναβάλλει το συγκεκριμένο live, καθώς τα νούμερα ήταν ήδη ιδιαιτέρως πεσμένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το live του προηγούμενου Σαββάτου σημείωσε μόλις 7,8% τηλεθέαση παρά τις εμφανίσεις – φωτιά των Ηλιάδη και Στικούδη.

Ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το Star Academy (Pic)

Και αν στα live η κριτική επιτροπή καταφέρνει να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται στα καθημερινά επεισόδια η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη και μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Την περασμένη Δευτέρα, το επεισόδιο του Star Academy έκανε 1,3% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 0,6% στο δυναμικό κοινό. Τα νούμερα έπεσαν ακόμη περισσότερο την Τρίτη 9 Μαΐου, με τους πίνακες της Nielsen να δείχνουν 0,8% στο γενικό και… 0,2% στο κοινό 15 – 44, στο οποίο και στοχεύουν οι διαφημιστές. Ναι καλά διαβάσατε, ποσοστό 0,2% το οποίο θα ήταν ίδιο ακόμη και αν είχε πέσει το σήμα του καναλιού και εκείνη την ώρα έπαιζε μαύρο. Όσο για την Τετάρτη; Η τηλεθέαση άγγιξε το 0,7% στο γενικό σύνολο και το  0,4% στο δυναμικό κοινό. Το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου, το Star Academy παρακολούθησε μόλις το 1% του τηλεοπτικού κοινού, με το ποσοστό του δυναμικού να ανέρχεται στο 0,7%.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης την Τρίτη όπου το Star Academy έκανε αρνητικό ρεκόρ

Ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το Star Academy (Pic)

Αξίζει πάντως να παραδεχτούμε πως η απόφαση του Φουρθιώτη να γλιτώσει τον καταποντισμό του Star Academy τη βραδιά της Eurovision ήταν κάτι παραπάνω από σοφή…

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα