Η μεγάλη ανατροπή του Survivor: Πότε γίνεται ατομικό το παιχνίδι και οι 6 παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο (Pics)
Βρείτε μας στο

Ήταν 13 Φεβρουαρίου όταν παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε στην εμφάνιση των παικτών. Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, παρατηρείται… στους λογαριασμούς τραπεζών τους. Κι αυτό, γιατί κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι τους εξασφαλίζει ένα καλό μηνιάτικο. Κυρίως αν μιλάμε για τους Διασήμους που φαίνεται ότι έκαναν ένα πολύ καλό deal με την παραγωγή. Οι Μαχητές από την άλλη, μπορεί να είναι οι «ριγμένοι» της υπόθεσης, αλλά βγαίνοντας θα έχουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό να ξοδέψουν.

 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, αν τα ποσά που παίρνουν εβδομαδιαίως οι παίκτες ισχύουν (2.000 ευρώ οι Διάσημοι και 550 ευρώ οι Μαχητές) τα πράγματα έχουν ως εξής:

Αυτό κι αν είναι παράδοξο: Ο «μαχητής» Σπαλιάρας έχει βγάλει τα τριπλάσια από τον «διάσημο» Ντάνο

Από την Κυριακή, οι παίκτες θα διανύουν τη 13η εβδομάδα τους στον Άγιο Δομήνικο. Γεγονός που αν μεταφραστεί σε χρήματα θα διαπιστώσουμε πως τελικά η παραμονή τους εκεί πράγματα άξιζε τον κόπο.

Αυτό κι αν είναι παράδοξο: Ο «μαχητής» Σπαλιάρας έχει βγάλει τα τριπλάσια από τον «διάσημο» Ντάνο

Βαλαβάνη, Χρανιώτης, Σπαλιάρας, Κοκκινάκης και Bo έχουν λάβει 26.000 ευρώ. Οι «αδικημένοι» Ντάνος, Ελισάβετ, Βασσάλος, Σάρα και Αναγνωστόπουλος από την άλλη, θα έχουν συμπληρώσει το ποσό των 7.150 ευρώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα χρήματα αυτά μπαίνουν κάθε εβδομάδα στου τραπεζικούς λογαριασμούς που οι παίκτες έχουν δηλώσει στην παραγωγή.

Το πιο παράδοξο; Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει βγάλει περισσότερα από τα τριπλάσια από αυτά που έχει λάβει ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor, Ντάνος!

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Και προβολή και χρήματα λοιπόν. Δεν το λες κι άσχημο…