Θέση #3
Βρείτε μας στο

Τι σχέση έχει ο Μάκης Βορίδης με το Survivor και τον Άγιο Δομήνικο; «Καμία», θα σκεφτεί βεβιασμένα κανείς, αλλά όπως φαίνεται θα πέσει πολύ έξω. Κι αυτό, διότι για εκείνον το Survivor αποτελεί υπόθεση πολύ προσωπική, αφού ο αδερφός του, Κώστας, είναι το πρόσωπο – κλειδί στην επιτυχία του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. O επιτυχημένος στο χώρο της σκηνοθεσίας Κώστας Βορίδης, αδερφός του βουλευτή της ΝΔ έχει αναλάβει να επιμέλεια της εικόνας που φτάνει από την Καραϊβική στους τηλεθεατές.

Σκηνοθετεί και προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια, προσφέροντας το κοινό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να προκαλεί στα social media ή να «διαφημίζει» τη δουλειά του με οποιονδήποτε τρόπο. Το ίδιο ακριβώς κάνει και στο Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη.

Survivor-εμπιστευτικό: Ποιανού πολιτικού αδερφός είναι ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με τα ελληνικά ριάλιτι σόου. Ο Κώστας Βορίδης ήταν το πρόσωπο που σκηνοθέτησε μεταξύ άλλων τόσο το ελληνικό Next Top Model όσο και το διαβόητο project «Η Στιγμή της Αλήθειας» με την Ευγενία Μανωλίδου που δίχασε το κοινό όσο κανένα άλλο. Στο ενεργητικό του ανήκουν ακόμα σκηνοθετικά το Bar, το Wipeout, το Taxi girl και πολλές ακόμα επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές.

Πόσα λεφτά έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα οι 11 παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor

Ήταν 13 Φεβρουαρίου όταν παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε στην εμφάνιση των παικτών. Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, παρατηρείται… στους λογαριασμούς τραπεζών τους. Κι αυτό, γιατί κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι τους εξασφαλίζει ένα καλό μηνιάτικο. Κυρίως αν μιλάμε για τους Διασήμους που φαίνεται ότι έκαναν ένα πολύ καλό deal με την παραγωγή. Οι Μαχητές από την άλλη, μπορεί να είναι οι «ριγμένοι» της υπόθεσης, αλλά βγαίνοντας θα έχουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό να ξοδέψουν.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, αν τα ποσά που παίρνουν εβδομαδιαίως οι παίκτες ισχύουν (2.000 ευρώ οι Διάσημοι και 550 ευρώ οι Μαχητές) τα πράγματα έχουν ως εξής:

Από την Κυριακή, οι παίκτες θα διανύουν τη 13η εβδομάδα τους στον Άγιο Δομήνικο. Γεγονός που αν μεταφραστεί σε χρήματα θα διαπιστώσουμε πως τελικά η παραμονή τους εκεί πράγματα άξιζε τον κόπο.  Βαλαβάνη, Χρανιώτης, Σπαλιάρας, Κοκκινάκης και Bo έχουν λάβει 26.000 ευρώ. Οι «αδικημένοι» Ντάνος, Ελισάβετ, Βασσάλος, Σάρα και Αναγνωστόπουλος από την άλλη, θα έχουν συμπληρώσει το ποσό των 7.150 ευρώ. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα χρήματα αυτά μπαίνουν κάθε εβδομάδα στου τραπεζικούς λογαριασμούς που οι παίκτες έχουν δηλώσει στην παραγωγή.

Και προβολή και χρήματα λοιπόν. Δεν το λες κι άσχημο…

Survivor-εμπιστευτικό: Ποιανού πολιτικού αδερφός είναι ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ