Είναι επίσημο! Το «Ρουκ Ζουκ» επιστρέφει - Ποια θα το παρουσιάσει;
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Είναι επίσημο! Το «Ρουκ Ζουκ» επιστρέφει – Ποια θα το παρουσιάσει;

Η Ζέτα έλυσε κάθε μας απορία στο πλατό του Your Face Sounds Familiar...

Οι φήμες ήταν πολλές, ωστόσο ο Ant1 δεν έλεγε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του θρυλικού «Ρουκ Ζουκ»! Το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση που κέρδισε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο. Παρουσιάστριά του; Η Ζέτα Μακρυπούλια.

Παρότι το όνομά της ακουγόταν έντονα για την παρουσίαση του νέου «Ρουκ Ζουκ»!, εκείνη δεν είχε κάνει το παραμικρό σχόλιο. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Η Ζέτα βρέθηκε εκτάκτως στο πλατό του Your Face Sounds Familiar ως guest κριτής και δεν παρέλειψε να κάνει την αποκάλυψη.

Όταν ρωτήθηκε από τη Μαρία Μπεκατώρου για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, χαμογελαστή απάντησε:

«Είναι ένα αγαπημένο μου, ελπίζω και δικό σας αγαπημένο παιχνίδι. Το γνωστό σε όλους ”Ρουκ Ζουκ”. Ξεκινάμε σύντομα, δεν μ’ αφήνουν να πω πάρα πολλά – μη νομίζεις. Είμαι χαρούμενη, είναι κάτι και που δεν έχω ξανακάνει και ένα παιχνίδι που μου άρεσε τόσο πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να παίζω βέβαια, αλλά… θα το παρουσιάζω τελικά»!

Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του καναλιού να φέρει τη Ζέτα ως αντικαταστάτρια της Έλλης Κοκκίνου το βράδυ της Κυριακής…