Καλύτερα να μασάς: Όταν ο Σπαλιάρας ήταν στους διάσημους και ο Μάριος τους κατηγορούσε για θέατρο (Vid)
Βρείτε μας στο

Το χθεσινό επεισόδιο μονοπώλησε η κόντρα μαχητών και διασήμων για τον τραυματισμό του Γιάννη Σπαλιάρα. Οι διάσημοι υποστήριξαν ότι ο Σπαλ έκανε θέατρο για να αποφύγει τη μονομαχία με τον Αγγελόπουλο, την ώρα που οι μαχητές έλεγαν ότι όντως είχε πρόβλημα στη μέση και ότι εκείνοι τον συμβούλεψαν να μην αγωνιστεί για να μην επιβαρυνθεί και άλλο η κατάσταση της υγείας του. Διαφορετική θέση απ’ όλους πήρε ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος όχι μόνο δεν προσπάθησε να πείσει τους αντιπάλους του ότι ο Σπαλιάρας είχε όντως πρόβλημα, αλλά στάθηκε κυρίως στο θέμα της στρατηγικής…

Σύμφωνα με τον κορυφαίο παίκτη των μαχητών είναι θεμιτό κάποιος να προσποιηθεί ότι είναι τραυματίας, αν κρίνει ότι αυτό πρέπει να κάνει για λόγους στρατηγικής, προκειμένου να νικήσει η ομάδα του.

Καλύτερα να μασάς: Όταν ο Σπαλιάρας ήταν στους διάσημους και ο Μάριος τους κατηγορούσε για θέατρο (Vid)

Υπάρχει βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια στην όλη ιστορία που εκθέτει ελαφρώς τον Μάριο, αλλά και τους διάσημους. Γιατί σε μια ανάλογη με του Σπαλιάρα περίπτωση στο παρελθόν και ο μεν και οι δε έκαναν τα αντίθετα απ’ ό,τι υποστήριζαν στο χθεσινό επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, ήταν αρχές του Μάρτη και ο Γιάννης Σλαιάρας βρισκόταν ακόμα στο στρατόπεδο των διασήμων όταν σε ένα απ’ τα αγωνίσματα και ενώ είχε έρθει η σειρά της Λάουρας να αγωνιστεί, η παίκτρια των διασήμων ισχυρίστηκε ότι είχε πόνους στο πόδι και ότι δεν μπορούσε να παίξει.

Και ενώ ο γιατρός έλεγε ότι δεν έχει κάτι και ότι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά οι συμπαίκτες της, την συμβούλευαν να μη ρισκάρει (ενώ απ’ τον Σπαλιάρα ζήταγαν χθες να παίξει κανονικά). Στην αντίπερα όχθη, ο Μάριος, ο οποίος χθες μιλούσε για κινήσεις στρατηγικής, τότε έκανε λόγο για θέατρο και σόου απ’ την πλευρά της Λάουρας για να μην αγωνιστεί. Είναι τόσες πολλές οι ομοιότητες των δυο περιπτώσεων που αξίζει να σημειωθεί ότι και τότε είχε προκληθεί επεισόδιο ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων καθώς οι διάσημοι θεώρησαν προσβλητικές τις κουβέντες του Μάριου, ότι η Λάουρα κάνει θέατρο και είχαν αντιδράσει έντονα στα λεγόμενά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και σιγοτραγουδήστε μαζί μας «βρε πώς αλλάζουν οι καιροί εγώ εδώ και εσυ εκεί».