Ντάνου
Βρείτε μας στο

Είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των δυο ομάδων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει παίξει σε 136 παιχνίδια με απολογισμό 82 νικών και 54 ηττών. Στην κόντρα του με όλους τους παίκτες των μαχητών έχει καταφέρει να έχει θετική πρόσιμο καθώς οι νίκες που σημείωσε στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι (πολύ) περισσότερες από τις ήττες. Ακόμα και με τους θεωρητικά πιο ισχυρούς αντιπάλους (Μάριος, Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος) δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα στατιστικά του.

Με τον Μάριο έχει παίξει 39 παιχνίδια, εκ των οποίων έχει κερδίσει τα 20 και έχει χάσει τα 19. Με τον μισθοφόρο ο απολογισμός του Ντάνου σε 31 ματς είναι 17 νίκες και 14 ήττες. Ακόμα πιο μεγάλη είναι η διαφορά του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο κακός δαίμονας του Ντάνου! Ο παίκτης - έκπληξη των μαχητών που δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα (Vid)

Ο Αγγελόπουλος έχει μονομαχήσει μαζί του 31 φορές και ο απολογισμός του είναι 20 νίκες και μόλις 10 ήττες. Με τον Σπαλιάρα δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.

Ο Ντάνος τον έχει βρει απέναντί του 3 φορές και τον έχει νικήσει και τις 3. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Γουίλι, τον οποίο αντιμετώπισε 2 φορές και το ποσοστό του ήταν 100%. Και τις δυο φορές τον νίκησε εύκολα. Και όμως ο παίκτης αυτός, που ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο είχε έναν κακό δαίμονα. Δεν ήταν απ’ τα φαβορί του παιχνιδιού, δεν τον έπιανε το μάτι σου και όμως είχε τον τρόπο να παίρνει τη νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο λόγος ασφαλώς για τον Ορέστη Τσανγκ. Ο…πιο αγαπημένος παίκτης της Ελισάβετ είχε βρει το κουμπί του Ντάνου και κατάφερνε να τον νικήσει ακόμα και σε ματς που έδειχναν χαμένα. Πρόκειται για τον μοναδικό μαχητή, ο οποίος κατάφερε να έχει περισσότερες νίκες με τον Αγγελόπουλο, παρά ήττες στα μεταξύ τους αγωνίσματα.

Όσο και αν προσπάθησε ο Ντάνος δνε κατάφερε να έχει θετικό πρόσιμο στις μεταξύ τους μονομαχίες. Μοιάζει απίσυετο και όμως είναι αληθινό…

Πιο συγκεκριμένα, στα 14 ματς που έδωσαν οι δυο παίκτες ο Ορέστης Τσανγκ κατάφερε να πάρει τα 8, ενώ ο Ντάνος λύγισε τον Τσανγκ σε μόλις 6.

Μια απ’ τις πιο χαρακτηριστικές μονομαχίες των δυο, που δείχνει ξεκάθαρα γιατί ο Τσανγκ ήταν ο κακός δαίμονας του Αγγελόπουλου, είναι αυτή που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Όλα δείχνουν ότι ο Ντάνος θα πάρει τη νίκη, όμως ο Τσανγκ κατορθώνει να την κλέψει στο 90’. Πείτε το τύχη, πείτε το ικανότητα, το θέμα είναι ότι ο δαιμόνιος Κινέζος είχε βρει το κουμπί του Ντάνου και κατάφερνε να τον νικάει! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πώς…

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα