Λύγισε! Η πρώτη μεγάλη ήττα του Ντάνου στο ματς με τους Τούρκους ήρθε από συμπαίκτη του (Vid)
Βρείτε μας στο

Μπορεί στην Ελλάδα ο Ντάνος να προκαλεί ταραχή στον γυναικείο πληθυσμό (μια ματιά στα tweets των κυριών την ώρα του παιχνιδιού θα σας κάνει να καταλάβετε για τι παροξυσμό μιλάμε) όμως στην Τουρκία τα πράγματα δεν είναι τα ίδια. Στη γειτονική χώρα η μπογιά του Αγγελόπουλου δεν περνάει. Άλλος είναι ο παίκτης του Survivor που κάνει θραύση και υπάρχουν (τουλάχιστον) 4000 λόγοι γι’ αυτό (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;). Μπορεί στο παιχνίδι ο Ντάνος να σκίζει, εκτός αγωνιστικών χώρων όμως γνώρισε την πρώτη μεγάλη ήττα του και αυτή, ήταν από συμπαίκτη…

Ναι, καλά καταλάβατε. Ο Γιάννης Σπαλιάρας καίει καρδιές ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται. Χθες μπορεί να μην έπαιξε δευτερόλεπτο (σε αντίθεση με τον σημερινό αγώνα) όμως και μόνο η παρουσία του στον πάγκο αρκούσε για να κάνει το…θαύμα του.

Σπαλιάρα

Την ώρα που ο Τούρκος παρουσιαστής παρουσίαζε τον Έλληνα Καζανόβα στους παίκτες της ομάδας των Τούρκων, το κοντέρ του μεγάλου «Σπαλ» άρχισε να γράφει.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις επιτυχίες σε λίγα δευτερόλεπτα σημείωσε ο μεγάλος. Τρεις καρδούλες άρχισαν να χτυπούν πιο δυνατά μπροστά στη θέα του μεγαλύτερου εν ζωή Έλληνα γυπαετού. Και αν οι δυο πρώτες επιτυχίες του Γιάννη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες, η τρίτη ήταν έκπληξη μεγαλύτερη και από νίκη της Λάουρας σε αγώνισμα στο οποίο δεν τρέχει μόνη της. Ποια ήταν η τρίτη και μεγαλύτερη επιτυχία του «Mr 4000;». Την απάντηση στο ερώτημά σας δίνει ένα βίντεο- ντοκουμέντο από την ελληνοτουρκική μάχη.

Δείτε το επικό βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Ροντέο» και κλάψτε απ’ τα γέλια. Σπαλιάρας για πάντα…

Την ίδια ώρα, το πάρτι στο Twitter συνεχίζεται.

Απολαύστε τα καλύτερα memes!