ρετρό
Βρείτε μας στο
EXTRAS

O Μάριος Ιωαννίδης σε junior edition – Η ρετρό φωτογραφία του στην οποία κανείς δεν θα τον αναγνώριζε! (Pics)

Είναι δεν είναι 17 ετών… Πόσο φέρνει στη σημερινή του εικόνα; Μάλλον καθόλου!

Πλέον τον απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έτσι, πιστεύουμε πως βλέποντας τον έχουμε συγκρατήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια γι’ αυτόν. Μέγα λάθος. Και απόδειξη αποτελεί η ρετρό φωτογραφία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, στην οποία είναι πράγματι αγνώριστος. Χωρίς μούσια, με λίγο πιο μακριά μαλλιά και vintage ψάθινο καπέλο, δε θυμίζει σε τίποτα τον «μαχητή» του Survivor, Μάριο. Όσο για το πόσων ετών είναι εκεί ο 30χρονος σήμερα παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Σίγουρα κάτω από 17!

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook θα βρει κανείς πολλές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν έως και 10 χρόνια πριν.

Σε αυτές ο Μάριος ποζάρει χωρίς μπλούζα, με μαγιό, ακόμη και με… πετσέτα, αποδεικνύοντας πως από μικρός γυμναζόταν πολύ.

O Μάριος Ιωαννίδης σε junior edition - Η ρετρό φωτογραφία του στην οποία κανείς δεν θα τον αναγνώριζε! (Pics)

Δεν τελειώνουμε, όμως, εδώ.

Επιπλέον, στη σελίδα του υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τις περιπέτειές του ως εκπαιδευτής Scuba Diving, που είναι και η μεγάλη του αδυναμία. Αξίζει δε να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των τριών μηνών κατά τους οποίους ο «τρελός» Κύπριος βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο, το προσωπικό του προφίλ στο Fecebook «κέρδισε» περισσότερους από 12.000 followers. Κάτι ανάλογο συνέβη και στον λογαριασμό του στο Instagram. Εμείς, συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες που μετρούν 10 χρόνια δημοσίευσης και σας τις παρουσιάζουμε.

Πόσο έχει αλλάξει ο Μάριος;