«Ντάνο έκλεψες»: Τι έκανε ο Αγγελόπουλος και τον κατηγορούν για κάλπικη νίκη οι μαχητές (Vid)
Βρείτε μας στο

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Survivor και όπως είναι λογικό, τα νεύρα είναι τεντωμένα και οι εντάσεις καθημερινές. Όχι για όλους ασφαλώς γιατί ο Κοκκινάκης για παράδειγμα είναι πιο εύκολο να τερματίσει πρώτος σε 100στάρι με τον Μπολτ παρά να νευριάσει (δεύτερη φορά σε ένα χρόνο). Το ίδιο και η Σάρα. Εκείνος που είναι με το ζωνάρι συνέχεια λυμένο, έτοιμος για καυγά είναι ο μισθοφόρος. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τον είδαμε να τα βάζει με τον καψερό τον Σπαλιάρα, επειδή ο Σπαλ δεν κατάφερε να βάλει ένα κομμάτι απ’ το παζλ, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι.

Μετά τα έβαλε με τη Σάρα, τα είπε ένα χεράκι στον Κωνσταντίνο και τον Μάριο, επειδή δεν τον ειδοποίησαν εγκαίρως για το κομμάτι του παζλ που του είχε πέσει και σήμερα συνεχίζει ακάθεκτος.

Σε ένα επεισόδιο, στο οποίο όλοι καυγαδίζουν με όλους. Ο Αγγελόπουλος με τον Χρανιώτη (όπως σε κάθε σχεδόν ματς) στη συνέχεια με τον Μάριο και στο τέλος και με τον μισθοφόρο.

Στον καυγά μπάινουν και ο Μπο με τον Κοκκινάκη (έσκισε τη γάτα).

Τι συνέβη και προς τι ο χαμός την ώρα που καταφτάνει ο Σάκης Ρουβάς στον Άγιο Δομίνικο; Τα πάντα ξεκινούν όταν ο μισθοφόρος χάνει ένα ματς από τον Κοκκινάκη και εκνευρίζεται. Ακολουθεί η κόντρα του Ντάνου με τον Μάριο, όταν ο Κύπριος του ζητάει να είναι πιο ευγενικός, με τον Ντάνο να απαντάει: «Εσύ μου είπες καληνύχτα πριν. Είσαι ευγενικός;» για να φτάσουμε στην κορύφωση του καυγά με τους μαχητές να κατηγορούν την ομάδα των διασήμων ότι δεν ακολούθησαν τους κανόνες του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πάρουν μια κάλπικη νίκη. Ο μισθοφόρος μάλιστα σημειώνει ότι αν είχαν ακολουθήσει και οι μαχητές την ίδια τακτική, θα ‘χε κερδίσει το ματς με τον Κοκκινάκη και ζητάει απ’ τους διάσημους να παραδεχτούν την κλεψιά τους…

Τα αίματα ανάβουν και κουβέντα στην κουβέντα τα πράγματα ξεφεύγουν με τον μισθοφόρο να κατηγορεί τον Ντάνο ότι λέει ψέματα και ότι πήρε νίκες αυτός και η ομάδα του που δεν άξιζαν, κλέβοντας, αφού παρέβησαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Οι χρήστες του Twitter μετά τον χθεσινό του καυγά με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη σημερινή επίθεση εναντίον του Αγγελόπουλου έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι απ’ τον μισθοφόρο.

Όσο και να θες να του κρατήσεις κακία όμως για τα ξεσπάσματά και την συμπεριφορά του, δεν μπορείς. Βλέπεις αυτόν τον χορό που μας χάρισε και τα ξεχνάς όλα…

 

140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s