παίκτης
Βρείτε μας στο

Είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Survivor και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου. Ο λόγος ασφαλώς για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος οδεύει προς τον τελικό του παιχνιδιού, έχοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί. Η πλειονότητα του κοινού, βλέποντας τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, θεωρεί δεδομένο ότι ο Ντάνος είναι ο παίκτης που έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες στο παιχνίδι και ότι ο δεύτερος είναι έτη φωτός μακριά του. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Η απάντηση είναι αρνητική. Ο Αγγελόπουλος ήταν μέχρι πρότινος ο παίκτης που είχε σημειώσει τις περισσότερες νίκες, όμως πλέον ο άτυπος τίτλος του πρώτου ανήκει σε άλλον.

Όχι δεν είναι ο Μάριος, ούτε ο μισθοφόρος και ο Βασάλος όπως θα υπέθεταν βεβιασμένα ορισμένοι. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι πολύ μακριά απ’ τον Ντάνο, ο οποίος από την αρχή του Survivor έχει κάνει 90 νίκες. Ο Μάριος έχει 78, ο μισθοφόρος 82 και ο Βασάλος 76.

Έπεσε απ’ την κορυφή ο Ντάνος! Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης-έκπληξη τον ξεπέρασε σε νίκες (Vid)

Στην πρώτη θέση της λίστας όσο και αν μοιάζει απίστευτο φιγουράρει πλέον η Ευρυδίκη, με 91 νίκες. Ίσως η πιο αδικημένη και παρεξηγημένη παίκτρια του παιχνιδιού, η οποία είναι η ήρεμη δύναμη των διασήμων.

Τους έχει χαρίσει πολλές και σημαντικές νίκες και αν και δεν αποτελεί τη μεγαλύτερη συμπάθεια του κοινού, συνεχίζει να κλέβει την παράσταση, καθώς εκτός από τις περισσότερες νίκες έχει αγωνιστεί και στα περισσότερα ματς. Την ώρα που οι άλλοι λύγιζαν η Ευρυδίκη συνέχιζε, παίζοντας σε 154 ολόκληρα ματς (τα διπλάσια και βάλε συγκριτικά με τη Λάουρα)

             Ποιος Βασάλος; Η Τουρκάλα αποκαλύπτει ότι με άλλον παίκτη είναι ερωτευμένη

Πολλοί πίστεψαν ότι η Τουρκάλα που είδαμε κατά τη διάρκεια της ελληνοτουρκικής μάχης ήταν ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο…

Τεράστιο λάθος. Όπως αποκάλυψε η ίδια, χρησιμοποίησε απλώς τον Βασάλο για να μπορέσει να κάνει παρέα μαζί του, ώστε να την φέρει σε επαφή με έναν καλό του φίλο που της έχει κλέψει την καρδιά. Ένας αληθινός γόης ο οποίος έχει κλέψει καρδιές και εντυπώσεις σε Ελλάδα και Τουρκία. Και μεταξύ μας τώρα, η παίκτρια του τουρκικού Survivor έχει απόλυτο δίκιο. Μπροστά σε αυτόν που ερωτεύτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν πιάνει μία. Η Τουρκάλα έκανε σήμερα τη μεγάλη αποκάλυψη, η οποία προβλήθηκε μέσα από το Survivor της Τουρκίας.

Ποιος είναι ο παίκτης που τη γοήτευσε; Η εκπομπή Ροντέο είχε το αποκλειστικό βίντεο

Το τραγούδι του Μπο που έγινε Viral

Αν το τραγούδι του Γιάννη Σπαλιάρα «Ο Σφάχτης της καρύδας» έγινε σουξέ, φανταστείτε τι έχει να γίνει με το νέο άσμα του Μπο, το οποίο έχει τους πιο δύσκολους στίχους, που έχουν ακουστεί ποτέ. Πάμε στοίχημα ότι αν δοκιμάσετε δεν θα καταφέρετε ποτέ να τους πείτε ή να τους θυμηθείτε; Γιατί; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί…

Βάζει τα γυαλιά στην Αθήνα: Το νησί με το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα που αποθεώνεται διεθνώς (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δεν χωρούσε ο κόσμος στο δρόμο: Τα 2 νησιά που «τίγκαραν» το Πάσχα