Neymar Jr’s five: Οι προκριματικοί ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα! Ώρα για τον Εθνικό Τελικό!
Βρείτε μας στο

Την περασμένη Κυριακή τα γήπεδα του Renti Arena στην Αθήνα, κατακλύστηκαν από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που ήρθαν αποφασισμένοι για να κατακτήσουν τις τελευταίες θέσεις για τον Εθνικό Τελικό του παγκόσμιου τουρνουά 5×5, Neymar Jr’s Five, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου! Οι «Θενπούδες», οι περσινοί νικητές που θα προσπαθήσουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα για δεύτερη φορά στον Παγκόσμιο Τελικό της Βραζιλίας, οι «Rio Antirio» και οι «Survivors» ήταν οι τρεις ομάδες που παρά τη βροχή, κατά τη διάρκεια του τελικού, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Εθνικό Τελικό!

Το φετινό ταξίδι του Neymar Jr’s Five για την αναζήτηση των ανερχόμενων αστεριών του 5×5 τελειώνει εδώ και οι νικητήριες ομάδες των προκριματικών* της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Αθήνας έχουν ραντεβού την Κυριακή 28 Μαΐου στις 11.00, στο πιο απρόσμενο μέρος! Το παλιό εργοστάσιο της ΙΖΟΛΑ/ESKIMO μεταμορφώνεται σε γήπεδο 5×5 και περιμένει να πάρει και πάλι ζωή μέσα από τις φωνές και τους πανηγυρισμούς των ομάδων!

Η μοναδική νικήτρια ομάδα του Εθνικού μας Τελικού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 53 χώρες στον Παγκόσμιο Τελικό στις 7 & 8 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του “Instituto Projecto Neymar Jr” που ίδρυσε ο άσος του ποδοσφαίρου, στη Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και χτύπησε τα πρώτα του σουτ!! Η πρωταθλήτρια ομάδα του Παγκόσμιου Τελικού θα κερδίσει ένα ταξίδι VIP στη Βαρκελώνη και θα έχει την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με το αστέρι της μπάλας στο Camp Nou και να προπονηθούν μαζί!

Neymar Jr’s five: Οι προκριματικοί ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα! Ώρα για τον Εθνικό Τελικό!

Ποια από τις 8 ομάδες θα κλείσει θέση για Βραζιλία;

Παρακολούθησε το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT της COSMOTE TV!

*Εθνικός Τελικός

Κυριακή 28/5, οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00

Εργοστάσιο ΙΖΟΛΑ/ESKIMO

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

11ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Μεταμόρφωση

*Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν:

Θεσσαλονίκη: CR, Τα Παιδιά, Pera Rumors

Πάτρα: Blaugrana, Supermans

Αθήνα: Θενπούδες, Rio Antirio, Survivors

Λίγα λόγια για το “Instituto Projeto Neymar Jr”:

Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FC Barcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

Για όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:

http://www.neymarjrsfive.com/el/GR

http://www.redbull.com/gr/el/events/1331841347458/neymarjrsfive

www.facebook.com/neymarjrsfive

#neymarjrsfive

Δείτε εδώ το video:

http://www.redbull.com/gr/el/stories/1331858403385/video-prokrimatikos-neymar-jrs-five-athina-2017