Ο μεγάλος νικητής: Ποιος θα κέρδιζε τις 100.000 ευρώ αν το Survivor τελείωνε σήμερα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ο μεγάλος νικητής: Ποιος θα κέρδιζε τις 100.000 ευρώ αν το Survivor τελείωνε σήμερα

Και ποιος θα ήταν ο παίκτης που θα μπορούσε να τον απειλήσει...

Το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία και η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής ο οποίος θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ, έχει ανάψει για τα καλά. Οι περισσότεροι βλέπουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάποιοι άλλοι τον Μάριο λόγω της στήριξης που θα έχει από τους Κύπριους, ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Σπαλιάρα, ο οποίος διαθέτει πολλούς και καλούς λόγους (πάνω από 4.000) για να είναι αυτός ο παίκτης που θα κόψει πρώτος το νήμα. Υπόθεση εργασίας. Ποιος θα ήταν ο νικητής του παιχνιδιού, αν το Survivor τελείωνε σήμερα; (αν πχ έβρισκε τρόπο να το σταματήσει ο πολυμήχανος Φουρθιώτης).

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος σημασία θα είχαν οι αγωνιστικές επιδόσεις του κάθε παίκτη και το ποσοστό θετικών ψήφων που είχε λάβει όταν ήταν προτεινόμενος για αποχώρηση.

Ο μεγάλος νικητής: Ποιος θα κέρδιζε τις 100.000 ευρώ αν το Survivor τελείωνε σήμερα

Μπορεί το σενάριο να είναι υποθετικό και να μην έχει την παραμικρή πιθανότητα να γίνει πράξη τα στοιχεία που βγαίνουν ως αποτέλεσμα όμως είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Πρώτος αυτή τη στιγμή και στις δυο κατηγορίες είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Με 60,9% ποσοστό νικών και το υψηλότερο ποσοστό (σχεδόν 70%) θετικών ψήφων που έχει λάβει προτεινόμενος παίκτης από το κοινό θα ήταν ο μεγάλος και δίκαιος νικητής. Ο Μάριος με ποσοστό 58% στα αγωνίσματα είναι ο μοναδικός που δεν έχει προταθεί ποτέ και έτσι δεν υπάρχει ένα ασφαλές δείγμα για το πόσο θα τον στήριζε ο κόσμος. Πολύ δύσκολα όμως θα απειλούσε τον Αγγελόπουλο. Το ίδιο και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος αν και έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό θετικών ψήφων από το κοινό, στο αγωνιστικό κομμάτι φλερτάρει με τα ποσοστά της Λάουρας, καθώς έχει ποσοστό νικών 37,6% (!!!). Ο Αναγνωστόπουλος επίσης αν και είναι σχετικά ανεβασμένος στο αγωνιστικό κομμάτι (ποσοστό 55,6%) δεν φαίνεται να συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά συμπάθειας μεταξύ του κοινού…

Και πάμε τώρα στο μεγάλο αουτσάιντερ, το οποίο μπορεί να κάνει την ολική ανατροπή. Κρατήστε αυτό το όνομα και θα μας θυμηθείτε στο τέλος: Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο μεγάλος νικητής: Ποιος θα κέρδιζε τις 100.000 ευρώ αν το Survivor τελείωνε σήμερα

Η ήρεμη δύναμη του Survivor. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν πάει άσχημα (82 νίκες σε 154 ματς) ενώ στην ψηφοφορία του κοινού είναι οριακά πίσω από τον Σπαλιάρα, αλλά με ανοδική τάση που δείχνει ότι έχει ρεύμα.

Και αν σκεφτούμε ότι σε αυτές τις ψηφοφορίες ψηφίζουν κυρίως κορίτσια 16-24 ετών, καταλαβαίνει κανείς ότι ο 27χρονος Βασάλος, πολύ εύκολα μπορεί να γίνει ο αγαπημένος τους παίκτης (αν δεν είναι ήδη)

Αν λοιπόν υπάρχει ένας παίκτης ο οποίος θα μπορούσε να απειλήσει με πολύ καλές πιθανότητες τον Ντάνο, αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πάμε και στο πιο περίεργο στατιστικό που έχουμε δει έως τώρα στο Survivor. Λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού, ο παίκτης ο οποίος έχει το καλύτερο ποσοστό στις νίκες, δεν είναι ο Ντάνος. Για την ακρίβεια, δεν είναι είναι άντρας και δεν είναι καν στην τελική δεκάδα. Ποιος το έχει; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία με το εκπληκτικό ποσοστό 66,7% είναι πολύ μπροστά απ’ όλους. Και αν αναλογιστεί κανείς και τη συμπάθεια που είχε από το τηλεοπτικό κοινό (ειδικά από το δεύτερο μισό του παιχνιδιού και μετά) μπορεί να καταλάβει ότι θα ήταν ένα απ’ τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου, αν δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor!

Ίσως το πιο αγαπητό πρόσωπο του Survivor μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

Ο μεγάλος νικητής: Ποιος θα κέρδιζε τις 100.000 ευρώ αν το Survivor τελείωνε σήμερα

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της