παίκτες
Βρείτε μας στο

Η ηλικία των παικτών του Survivor δύσκολο μπορεί να υπολογιστεί, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομήνικο είναι πολύ «ιδιαίτερες». Για να ακριβολογούμε, μόνο ιδανικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Η έλλειψη φαγητού, μπάνιου και –ας είμαστε ειλικρινείς- δυνατότητας καλλωπισμού, έχουν κάνει τους παίκτες αγνώριστους. Γι’ αυτό και πλέον δύσκολα μπορεί κάποιος που δεν γνωρίζει την ηλικία τους, να αποφανθεί γι’ αυτή. Αυτή που κατά κοινή ομολογία ξάφνιασε τους πάντες με την ηλικία της, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Παρότι ο κόσμος που την έβλεπε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, πίστευε πως ήταν περίπου 25 – 26 ετών, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Η νεαρή αθλητικογράφος έκλεισε στον Άγιο Δομήνικο τα 32 της χρόνια!

Οι 3 παίκτες του Survivor που είναι μικρότεροι απ' την Eυρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι αυτοί που νομίζεις!

Τι κι αν κάποιοι την είχαν για την πιο νεαρή παίκτρια μετά την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου; Όπως φαίνεται, αυτή τη στιγμή στις ομάδες Διάσημων και Μαχητών υπάρχουν τρεις παίκτες που είναι πιο μικροί ηλικιακά από τη Βαλαβάνη. Και μάλιστα, όλοι από την αντίπαλη ομάδα! Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος είναι 27 ετών, δηλαδή 5 χρόνια μικρότερός της. Αν ισχύει το μεταξύ τους ειδύλλιο, τότε μάλλον οι γυναίκες θα έχουν κάθε λόγο να ζηλεύουν την Ευρυδίκη. Δεύτερη, η Σάρα Εσκενάζυ που έκλεισε τα 29 της χρόνια, ενώ τρίτος στη λίστα βρίσκεται ο Μάριος Ιωαννίδης που είναι 30 ετών.

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες; Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Μαχητές

Γιάννης Σπαλιάρας: 42

Κώστας Αναγνωστόπουλος: 32

Διάσημοι

Κώστας Κοκκινάκης: 42

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Βο: 39

Γιώργος Αγγελόπουλος: 34

Γιώργος Χρανιώτης: 39