Φουρθιώτης - Καρβέλας: Τι συνέβη πριν την εκπομπή και οδήγησε στον καβγά της 10ετίας (Vids)
Βρείτε μας στο

Ήταν αναμφίβολα ο καυγάς της χρονιάς. Μένιος Φουρθιώτης και Νίκος Καρβέλας, διασταύρωσαν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους το βράδυ του Σαββάτου (δεν ήταν η πρώτη φορά) σε έναν καυγά που βγήκε εκτός ορίων και σε λίγα μόνο λεπτά έγινε viral. Όσοι είδαν live το ξέσπασμα των δυο ανδρών και ειδικά του Νίκου Καρβέλα, είχαν καταλάβει ότι το πράγμα δεν θα τελειώσει έτσι απλά. Και δικαιώθηκαν. Την επομένη, ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από την εκπομπή του στο «Ε» άφησε να εννοηθεί ότι θα απαντήσει στον Νίκο Καρβέλα, όμως αρκέστηκε λίγα λεπτά πριν το φινάλε των «Αποκαλυπτικών» να δείξει απλώς τον καυγά και να μην πει κουβέντα.

Όλοι είχαν αντιληφθεί ότι το τέλος της σεζόν δεν θα έβρισκε μαζί τους δυο άνδρες καθώς είχαν παρελθόν στους καυγάδες…

Η απάντηση του Φουρθιώτη, όπως και του καναλιού στα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου ήρθε σήμερα και ήταν αυτή που λίγο πολύ όλοι περίμεναν.

Το «Ε» με ανακοίνωσή του τελειώνει τον Νίκο Καρβέλα –Ποιος θα πάρει τη θέση του (Vid)

Με μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ενημέρωνε το κοινό για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα.

Είναι προφανές βέβαια ότι το θέμα δεν τελειώνει εδώ καθώς ο σταθμός θα κινηθεί νομικά για να αποδείξει ότι ο Καρβέλας αθέτησε τους όρους του συμβολαίου, ώστε να μη χρειαστεί να πληρώσει το υψηλό ποσό της αποζημίωσης. Και ο γνωστός τραγουδιστής απ’ την άλλη να αποδείξει ότι ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του και ότι η λήξη της συνεργασίας και το σπάσιμο του συμβολαίου, είναι απόφαση του καναλιού και όχι του ιδίου. Η μάχη αναμένεται να φουντώσει τις επόμενες μέρες, καθώς καμία απ’ τις δυο πλευρές δεν δείχνει διάθεση να υποχωρήσει. Ο κόσμος ασφαλώς έχει πάρει ξεκάθαρη θέση στο Twitter υπέρ του Νίκου Καρβέλα γι’ αυτό και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιλογή του καναλιού για τον αντικαταστάτη του τραγουδιστή.

Οι άνθρωποι του «Ε» επιθυμούν να βρουν ένα όνομα τόσο δυνατό, που θα τραβήξει το βλέμμα του κοινού από την υπόθεση Καρβέλα…

Πράγμα δύσκολο, αφού αφενός δεν είναι εύκολο να βρεθεί τέτοιο όνομα, αφετέρου ύστερα απ’ όσα έχουν συμβεί στο συγκεκριμένο show θα πρέπει κάποιος να έχει παντελή άγνοια κινδύνου για να πει το «ναι» και να δεχτεί να εμπλακεί.

Τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη ακουστεί με την πληροφορία που υπάρχει αυτή τη στιγμή να μιλάει για πρόσωπο που έχει ξαναπεράσει από κριτική επιτροπή πιο παλιά, σε άλλο show.

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα

Πριν βιαστείτε να σκεφτείτε τον Ηλία Ψινάκη, να σας θυμίσουμε ότι είναι δήμαρχος. Και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τα σαλόνια για το χατίρι του Star Academy και του Μένιου Φουρθιώτη…

ΥΓ Οι χρήστες του Twitter όπως αναμενόταν ξεσάλωσαν μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τον Νίκο Καρβέλα. Το πάρτι ξεκίνησε και με τα τιτιβίσματά τους αποκάλυψαν τον…αντικαταστάτη του Καρβέλα. Ποιος θα είναι σύμφωνα με τους τουιτεράδες; Δείτε το φωτομοντάζ που ετοίμασαν και θα καταλάβετε…

Το «Ε» με ανακοίνωσή του τελειώνει τον Νίκο Καρβέλα –Ποιος θα πάρει τη θέση του (Vid)