Epsilon
Βρείτε μας στο

Το Star Academy του Σαββάτου ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει στην τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια. Από την εποχή του Fame Story και του «Βλάχα, βλαχάρα» με πρωταγωνιστές τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου και τη Δάφνη Μπόκοτα, είχαμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές ποιοτικής τηλεόρασης. Ο τσακωμός του Μένιου Φουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα και το τέλος της συνεργασίας του γνωστού τραγουδιστή με το show, που ανακοίνωσε το κανάλι χθες, αποτελούν τη νούμερο 1 συζήτηση στα social media (και όχι άδικα, τέτοιες στιγμές μαγείας, μια φορά στα 10 χρόνια απολαμβάνουμε).

Οι χρήστες του Twitter και το τηλεοπτικό κοινό γενικότερα στάθηκαν κυρίως σε μια φράση του Μένιου Φουρθιώτη, την ώρα που απαντούσε στις κατηγορίες του Καρβέλα.

Ήταν η στιγμή που ο Καρβέλας είπε στον Φουρθιώτη ότι δεν τον θεωρεί παρουσιαστή, καθώς δεν μπορεί να μιλήσει και εκείνος του απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη του.

Σημασία για εκείνον είχε η γνώμη του τηλεοπτικού κοινού και όλων εκείνων που παρακολουθούν φανατικά τις εκπομπές του, οι οποίοι σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς του, ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια. Πολλοί ακούγοντας τη συγκεκριμένη ατάκα, έσπευσαν να χλευάσουν τον παρουσιαστή, λέγοντας ότι είναι κομματάκι υπερβολικός καθώς τέτοια νούμερα δεν κάνει ούτε τελικός Μουντιάλ στον οποίο παίζει η Εθνική. Και όμως τα γεγονότα τους διέψευσαν πανηγυρικά. Το σημερινό βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «Ροντέο» ως την απάντηση του Μένιου στους επικριτές του, δείχνει ότι όντως δεν είναι 3 εκατομμύρια οι τηλεθεατές του. Είναι τουλάχιστον 50!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Και ενώ όπως όλα δείχνουν στο Star Academy του Σαββάτου, δεν θα υπάρχει αντικαταστάτης του Νίκου Καρβέλα (Κωστόπουλος, Βίσση, Γερμανού, Μουρατίδης θα είναι οι τέσσερις κριτές) σήμερα λύθηκε ένα ακόμα μυστήριο. Πώς ελήφθη η απόφαση της απομάκρυνσης του Καρβέλα από το Show. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χρειάστηκε ένα συμβούλιο και μια ψήφος για να κουνήσει μαντήλι ο γνωστός τραγουδιστής, τον οποίο έβλεπε ο Φουρθιώτης όπως ο Ορέστης Τσανγκ την Ελισάβετ. Ο μαχητής Καρβέλας αποχώρησε μετά την κρίσιμη ψήφο απ’ τον διάσημο Μένιο…

Δείτε πώς γράφτηκε το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών…