τηλεπαιχνίδι
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Συνεχίζει δυναμικά! Ποιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν;

Παρότι οι εκπομπές «κόβονται» η μία μετά την άλλη, το παιχνίδι που μοιράζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ θα επιστρέψει δυναμικά τον Σεπτέμβριο!

Δεν πρόλαβε να μπει ο Ιούνιος και ήδη τα περισσότερα κανάλια έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των συσκέψεών τους προκειμένου να δουν με ποια προγράμματα θα πορευτούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Τα δυσάρεστα νέα που αφορούν σε όλες εκείνες τις εκπομπές και τις σειρές οι οποίες «κόβονται» οριστικά, δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Και ο λόγος είναι εύκολα κατανοητός: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για όλους. Κανενός η θέση δεν είναι εξασφαλισμένη, αφού ακόμα και τα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα της τηλεόρασης ζουν με την αβεβαιότητα.

Θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την επιτυχία που απαιτείται για εντυπωσιαστούν οι διαφημιστές; Θα μεταφραστεί η αποδοχή του κοινού σε… κέρδη;

Παρά το αρνητικό κλίμα στους διαδρόμους των τηλεοπτικών καναλιών, υπάρχουν και οι «τυχεροί» που για μερικούς μήνες ακόμα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Πρόκειται φυσικά για όσους κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2017 – 2018! Ένας από αυτός είναι και ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής που έκανε ξανά –μετά από τόσα χρόνια- «Deal» με τις καρδιές μας, θα παραμείνει στον ALPHA και μάλιστα με το ίδιο project.

Συνεχίζει δυναμικά! Ποιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν;

Το τηλεπαιχνίδι που μοιράζει χιλιάδες ευρώ, μοιάζει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του καναλιού, όσο και των τηλεθεατών, με τον Χρήστο να κερδίζει τη μάχη. Έτσι, τα γυρίσματα του «Deal» θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι, ώστε το παιχνίδι να βγει ξανά στον αέρα του ALPHA τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, η παραγωγή αποφάσισε και μερικές μικρές μεν, τονωτικές δε αλλαγές στη δομή του, ώστε να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Μία από τις αλλαγές που θα δούμε από Σεπτέμβρη, είναι η προσθήκη ενός κουτιού – έκπληξη που θα μας ιντριγκάρει πολύ.

Συνεχίζει δυναμικά! Ποιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν;

Το τι θα περιέχει, κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα…

Αυτό που μετράει προς το παρόν, είναι πως ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια που φιλοξένησε μάλιστα τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες παίκτριες, θα εξακολουθήσει να μας ψυχαγωγεί και τη νέα σεζόν!