συμβούλιο
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το έκτακτο συμβούλιο που τρέμει η Βαλαβάνη – Αλλάζουν όλα στις αποχωρήσεις του Survivor

Το σατανικό σχέδιο της παραγωγής του Survivor για να εξελιχθεί ο τελικός σε... ντέρμπι!

Από το βράδυ της Κυριακής τίποτα πια δεν θα’ ναι το ίδιο στο Survivor. Κι αυτό γιατί οι εννέα εναπομείναντες παίκτες θα έχουν μόλις μερικά τηλεοπτικά λεπτά για να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές. Τι εννοούμε; Ότι στο αποψινό «έκτακτο» Συμβούλιο του Νησιού ανακοινώνεται επίσημα η έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας που θα κρίνει ποιος θα επιβιώσει και ποιος όχι. Όπως μας ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης την προηγούμενη εβδομάδα, η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη θα ήταν και η τελευταία που θα πραγματοποιούνταν με τον σύνηθες τρόπο.

Από απόψε αλλάζουν τα πάντα:

Ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας, κατά την οποία οι τηλεθεατές θα έχουν μία και μόνο ευκαιρία να στηρίξουν τον αγαπημένο τους παίκτη.

Το έκτακτο συμβούλιο που τρέμει η Βαλαβάνη – Αλλάζουν όλα στις αποχωρήσεις του Survivor

Μετά τη λήξη της εν λόγω ψηφοφορίας το βράδυ της Δευτέρας, η παραγωγή θα έχει στα χέρα της την κατάταξη των παικτών και μαζί μια γενική εικόνα για το ποιον «αγαπά» και ποιον όχι το τηλεοπτικό κοινό.

Δίκαιο ή όχι; Οι απόψεις διίστανται.

Κι αυτό διότι μετά την ψηφοφορία όλα θα μοιάζουν προδιαγεγραμμένα, από την άποψη πως το κοινό θα έχει ολοκληρώσει το «έργο» του μέχρι τον τελικό.

Οι παίκτες από την άλλη, θα συνεχίσουν να μάχονται για έπαθλα και ασυλίες. Το Συμβούλιο του Νησιού και η ψηφοφορία μεταξύ των παικτών θα λαμβάνει χώρα κανονικά.

Τι αλλάζει ουσιαστικά;

Ότι με το που θα πέφτουν στο τραπέζι τα ονόματα των υποψηφίων (ένα ή δύο –στην περίπτωση ισοψηφίας- από τις ψήφους των παικτών και ένα από τον παίκτη που κέρδισε την ασυλία), ο Σάκης θα ανακοινώνει ποιος παίκτης από αυτούς που επέλεξε η ομάδα, βρίσκεται χαμηλότερα στην κατάταξη. Αυτός θα αποχωρεί.

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα

παίκτες

Με άλλα λόγια, όποιος δεν καταφέρει να κερδίσει την ασυλία και δεν ανήκει στους παίκτες που το κοινό έχει εκφράσει στο παρελθόν έμπρακτα την υποστήριξή του με την ψήφο του, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει.

Στην περίπτωση των Διασήμων δε, στην ομάδα των οποίων έχουν μείνει μόλις τέσσερις παίκτες, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι εκείνος που κερδίζει συνεχώς τις ασυλίες. Ο Ντάνος, από την άλλη, είναι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού, που όσες φορές κι αν έχει βγει υποψήφιος, οι ψήφοι του κοινού του χάρισαν την παραμονή του στον Άγιο Δομήνικο.

Μένουν Bo και Ευρυδίκη. Αν κάποιος τεθεί υποψήφιος με τον Αγγελόπουλο, δεν έχει ελπίδα να γλιτώσει την αποχώρηση. Αν πάλι μείνουν οι δυο τους, το τηλεοπτικό κοινό είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχει με την ψήφο του χαμηλότερα στην κατάταξη τη Βαλαβάνη.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στην περίπτωση των «Μαχητών».

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι την έναρξη του τελικού, όπου οι παίκτες που έχουν απομείνει θα πέσουν ξανά στη μάχη. Το κοινό θα αρχίσει ξανά να συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις με την ψήφο του, έχοντας να «κρίνει» πλέον τους πιο δυνατούς παίκτες.

ρετρό

Οι λιγότερο αγαπητοί –και δυνατοί- θα έχουν αποχωρήσει.

Αποτέλεσμα; Ο τελικός θα εξελιχθεί στο απόλυτο ντέρμπι…