Απασφάλισε: Η σκληρή απάντηση της Σάρας στον Ντάνο που την κορόιδεψε (Vid)
Βρείτε μας στο

Δίκαιοι ή άδικοι οι κανόνες του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένοι και οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να τους ακολουθούν, χωρίς να έχουν περιθώρια επιλογών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι το σύστημα με την ομαδική ψηφοφορία του κοινού για μια μέρα αδίκησε κάποιους παίκτες (κυρίως τα φαβορί) και ευνόησε κάποιους άλλους. Το λένε αυτό γιατί θεωρούν ότι κάποιος που ψήφισε τον Ντάνο για παράδειγμα στην ομαδική ψηφοφορία αν είχε να διαλέξει ανάμεσα σε 3 παίκτες (χωρίς τον Ντάνο δηλαδή στην εξίσωση) και όχι σε 9 θα έκανε διαφορετική επιλογή. Και ο λόγος γίνεται κυρίως για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο παίκτης των μαχητών θεωρήθηκε από πολλούς (και όχι άδικα) ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού…

Σπαλιάρα

Και πιθανότατα αυτό θα συνέβαινε, αν δεν ήταν η ψηφοφορία του κοινού που ήρθε να τα αλλάξει όλα. Και έτσι ο Σπαλιάρας από φαβορί για την κατάκτηση του Survivor έγινε το πρώτο φαβορί για αποχώρηση από το παιχνίδι…

Πώς θα γίνει αυτό; Δυστυχώς για το κοινό του Σπαλιάρα, πάρα πολύ εύκολα. Αν λοιπόν σήμερα ηττηθούν οι μαχητές από την ομάδα των διασήμων, ο «Σπαλ» είναι με το ένα πόδι εκτός.

Ο μοναδικός συνδυασμός που τον κρατάει στο παιχνίδι, είναι αν βρεθεί υποψήφιος μαζί με τη Σάρα. Αν οι μαχητές ηττηθούν στη σημερινή δοκιμασία με έπαθλο την ασυλία και η Σάρα κερδίσει την ατομική ασυλία, ο Σπαλιάρας είναι εκτός παιχνιδιού. Είναι βέβαιο ότι θα είναι ο πρώτος προτεινόμενος και δεν έχει καμιά σημασία ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης. Είτε ο Μάριος είναι, είτε ο Αναγνωστόπουλος, είτε ο Βασάλος, ο «Σπαλ» είναι πιο κάτω στη βαθμολογία που έχει διαμορφώσει το κοινό με την 24ωρη ψηφοφορία του, οπότε θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην απέναντι πλευρά με την… αγαπημένη του Twitter, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αν η ομάδα της χάσει μόνο η ατομική ασυλία μπορεί να την κρατήσει στο παιχνίδι.

Αν βρεθεί προτεινόμενη, (με όποιον από τους άλλους τρεις και αν βρεθεί), θα αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες από το Survivor.

Θυμίζουμε ότι σήμερα το επεισόδιο θα είναι διπλό με αγώνισμα ασυλίας και αποχώρηση καθώς μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία.

Το τρέιλερ του επεισοδίου δίνει μια μικρή γεύση όσων θα δούμε το βράδυ, με το συμβούλιο και την αποχώρηση να κλέβουν την παράσταση.