Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει για 7η χρονιά. Ο Online Qualifier μόλις άνοιξε!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει για 7η χρονιά. Ο Online Qualifier μόλις άνοιξε!

Δήλωσε συμμετοχή στον online qualifier με το video σου, διεκδίκησε μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του freerunning και ζήσε μια μοναδική εμπειρία με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

To ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων αθλητών του freerunning πλησιάζει. Η Οία της Σαντορίνης, με την αβίαστη φυσική ομορφιά της, θα αποτελέσει και φέτος το σημείο συνάντησης τους και θα φιλοξενήσει θρύλους του freerunning, αλλά και φιλόδοξα νέα ταλέντα.

Η διαδικασία πρόκρισης χωρίζεται σε τρεις φάσεις που οδηγούν 18 αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου στο Μεγάλο Τελικό, στις 7 Οκτωβρίου. Εκεί θα συναντηθούν οι 6 αθλητές που διαγωνιστήκαν στον τελικό γύρο του 2016 και έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον φετινό αγώνα,  οι 7 freerunners (4 άντρες, 3 γυναίκες) που θα προκριθούν από τον online qualifier, αλλά και 5 ακόμα αθλητές που θα διεκδικήσουν τη θέση τους μέσω του onsite qualifier *.

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει για 7η χρονιά. Ο Online Qualifier μόλις άνοιξε!

Αν επιθυμείς να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του Red Bull Art of Motion και να αγωνιστείς στην καρδιά της Οίας, δίπλα από το σημείο που χιλιάδες τουρίστες συρρέουν καθημερινά για να απολαύσουν ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του κόσμου, ο online qualifier είναι τώρα ανοιχτός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσεις εδώ το freerunning βίντεο σου διάρκειας 90 δευτερολέπτων, που να αποδεικνύει τα skills σου και να κεντρίσει την προσοχή της κριτικής επιτροπής για να σου δώσει το «χρυσό» εισιτήριο της συμμετοχής σου με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Tip: Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνική δυσκολία, η δημιουργικότητα αλλά και η συνολική παρουσίαση, είναι αυτά που προσέχουν οι κριτές!

Το Red Bull Art of Motion στην 7η του χρονιά, έχει γίνει πλέον θεσμός και στοχεύει στο να αναδείξει παγκοσμίως την τέχνη του freerunning, με φόντο το χαρακτηριστικό λευκό της Σαντορίνης και το σαγηνευτικό σκηνικό της ηφαιστειακής καλντέρας. Από το 2011, περισσότεροι από 650 αθλητές έχουν προσπαθήσει να αγωνιστούν στον Μεγάλο Τελικό, με 15 από αυτούς να ανεβαίνουν τελικά στο βάθρο του αγώνα που θεωρείται το κορυφαίο meeting της σκηνής ετησίως.

 -//-

www.redbullartofmotion.com , www.facebook.com/rbafm, #redbullartofmotion

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

* Ο Οnsite Qualifier, θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Οκτωβρίου, στο S.A.F. Πολιτιστικό Μουσείο Σαντορίνης και είναι ανοιχτός προς όλους τους συμμετέχοντες. Από την πρώτη φάση του  (04.10) θα προκριθούν 20 αθλητές στη δεύτερη φάση (05.10), όπου οι 5 καλύτεροι αθλητές θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό στις 07.10.

Βασικές Ημερομηνίες:

06.06-06.07: Περίοδος Υποβολής βίντεο Online Qualifier (www.redbullartofmotion.com)

04 & 05.10: Onsite Qualifier (S.A.F. Πολιτιστικό Μουσείο Σαντορίνης)

07.10: Red Bull Art of Motion – Μεγάλος Τελικός

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει για 7η χρονιά. Ο Online Qualifier μόλις άνοιξε!