Κρίστοφερ Ριβ-Χιθ Λέντζερ-Μπράντον Λι: Οι μυστήριες συμπτώσεις στους θανάτους διασημοτήτων
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Κρίστοφερ Ριβ-Χιθ Λέντζερ-Μπράντον Λι: Οι μυστήριες συμπτώσεις στους θανάτους διασημοτήτων

Ορισμένες παράδοξες συμπτώσεις στους θανάτους ορισμένων ηθοποιών κάνουν διάφορους συνωμοσιολόγους να μιλάνε για... κατάρες!

Συνομωσιολογία, το πιο αγαπημένο χόμπι όλων των καφενείων. Οι θάνατοι των διάσημων είναι ένα από πιο αγαπημένα θέματα της συνομωσιολογίας καθ’ότι ως γνωστόν δεν πρέπει να πιστεύουμε στις συμπτώσεις, πάντα κάτι άλλο παίζει από πίσω. Δεν ισχύει αυτό βέβαια αλλά αν αποδεχθούμε πως όντως υπάρχουν συμπτώσεις θα χαλάσει το σενάριο συνομωσίας και δεν λέει. Και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές οι τρελές συμπτώσεις κάνουν την φαντασία να καλπάζει. Δεν μας πιστεύεις, ε;

Δες μερικές πολύ πολύ μυστήριες συμπτώσεις στους θανάτους διασημοτήτων και μπορεί να αλλάξεις γνώμη:

Η κατάρα των Λι

Κρίστοφερ Ριβ-Χιθ Λέντζερ-Μπράντον Λι: Οι μυστήριες συμπτώσεις στους θανάτους διασημοτήτων

Μια τρομακτική σύμπτωση ανάμεσα στον θρυλικό Μπρους Λι και τον γιο του, τον Μπράντον Λι. Ο Μπρους Λι πέθανε από ανεύρυσμα ενώ μόλις είχε ολοκληρώσει την ταινία «Game of Death».

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του κυκλοφόρησε μια επανέκδοση της τελευταίας του ταινίας με διαφοροποιημένη πλοκή.

Στην επανέκδοση ο χαρακτήρας του Μπρους Λι υποτίθεται πως είναι ηθοποιός και παίζει σε μια ταινία και ένας «κακός» υποδυόμενος τον κομπάρσο τον πυροβολεί και «τον σκοτώνει» εν μέσω γυρισμάτων καθώς αντί να χρησιμοποιήσει άσφαιρα χρησιμοποιεί αληθινές σφαίρες (όλα αυτά πάντα στην ταινία). Ακριβώς 20 χρόνια αργότερα, ο γιός του Μπρους Λι, ο Μπράντον Λι σκοτώνεται με ΑΚΡΙΒΩΣ τέτοιο τρόπο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας το «Κοράκι» (αλλά στην πραγματικότητα…): ένας κομπάρσος τον πυροβολεί κατά λάθος με αληθινό όπλο και όχι με άσφαιρα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του.

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

Η κατάρα του Μπίλι Μπομπ Θορτον

Κρίστοφερ Ριβ-Χιθ Λέντζερ-Μπράντον Λι: Οι μυστήριες συμπτώσεις στους θανάτους διασημοτήτων

Μπέρνι Μακ, ηθοποιός που πέθανε το 2008 και δεύτερος ρόλος στην ταινία «Bad Santa» με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Χιθ Λέντζερ, ηθοποιός που πέθανε το 2008 και δεύτερος ρόλος στην ταινία «Monster’s Ball» με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Τζ. Τ. Γουόλς, ηθοποιός που πέθανε το 1998 και δεύτερος ρόλος στην ταινία «Sling Blade» με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Τζον Ρίτερ, ηθοποιός που πέθανε το 2003 και δεύτερος ρόλος στην σειρά «Hearts Afire» με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Τζιμ Βάρνι, ηθοποιός που πέθανε το 2000 και δεύτερος ρόλος στην σειρά «Daddy and Them» με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Πάτρικ Σουέιζι, ηθοποιός που πέθανε το 2009 και δεύτερος ρόλος στην ταινία «Waking Up in Reno» με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Συμπέρασμα: μην παίζετε δεύτερους ρόλους σε ταινίες με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Η κατάρα των Σούπερμαν

Κρίστοφερ Ριβ-Χιθ Λέντζερ-Μπράντον Λι: Οι μυστήριες συμπτώσεις στους θανάτους διασημοτήτων

Μια από τις πιο ιστορικές κατάρες στην ιστορία του Χόλιγουντ: τέσσερις ηθοποιοί που έχουν υποδυθεί τον Σούπερμαν βρέθηκαν νεκροί!

Πιο γνωστές περιπτώσεις αυτή του Τζορτζ Ριβς, του Σούπερμαν της αντίστοιχης σειράς των 50s που αυτοκτόνησε στα 45 του και αυτή του Κρίστοφερ Ριβ, που αφού έμεινε παράλυτος στα 43 του, πέθανε από έφραγμα στα 52 του. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: οι δυο ηθοποιοί μοιράζονταν το ίδιο όνομα. Η κατάρα έχει χτυπήσει επίσης τον ηθοποιό Μπαντ Κόλιερ που δάνειζε την φωνή του στον Σούπερμαν στην ραδιοφωνική εκδοχή των ’40s καθώς και τον Λι Γκίγκλι, ένα παιδί που πέθανε μόλις στα 14 ενώ όταν ήταν βρέφος είχε υποδυθεί τον Σούπερμαν σε βρεφική ηλικία!

Η κατάρα του Poltergeist

Κρίστοφερ Ριβ-Χιθ Λέντζερ-Μπράντον Λι: Οι μυστήριες συμπτώσεις στους θανάτους διασημοτήτων

Το «Poltergeist», η horror ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, γνώρισε και δυο σίκουελ. Μέσα στα έξι χρόνια που γυρίστηκαν και οι τρεις ταινίες, τέσσερις βασικοί πρωταγωνιστές πέθαναν!

Και αν για τον Γουίλ Σάμπσον και τον Τζούλιαν Μπεκ που πέθαναν από καρκίνο στα 53 και τα 60 αντίστοιχα μπορείς να μιλήσεις για μια κακή σύμπτωση, το πράγμα γίνεται ακόμα πιο μυστήριο αν αναλογιστεί κανείς ότι η μικρή πρωταγωνίστρια Χέδερ Ο’ Ρουρκ πέθανε στα 13 της χτυπημένη από μια σπάνια ασθένεια!

Το τέταρτο θύμα αυτής της περίεργης σύμπτωσης είναι ο ηθοποιός Λου Πέριμαν που αν και πεθαίνει το 2009, δηλαδή 20 ολόκληρα χρόνια μετά το τρίτο «Poltergeist», ο τρόπος που σκοτώνεται είναι βγαλμένος μέσα από horror ταινία: ένας άγνωστος τον σκοτώνει με τσεκούρι!