Νέα μεταμόρφωση Μπο: Μέσα σε τρεις μέρες φούσκωσε ξανά (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Νέα μεταμόρφωση Μπο: Μέσα σε τρεις μέρες φούσκωσε ξανά (Pics)

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μετά την αποχώρησή του, μιλάει από μόνη της...

Είναι ο παίκτης που κατάφερε να χάσει τα περισσότερα κιλά. Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες κατάφερε να χάσει πάνω από 35 κιλά. Ο Μπο που μπήκε στο παιχνίδι δεν είχε την παραμικρή σχέση με τον Μπο που βγήκε από αυτό. Και στα αγωνίσματα η μεταμόρφωση του υπήρξε εντυπωσιακή. Στην αρχή ο γνωστός ράπερ με δυσκολία κατάφερνε να φτάσει ως το τέλος και οι νίκες που είχε κατορθώσει να πάρει ήταν λιγότερες και απ’ της Λάουρας. Όσο περνούσε ο καιρός όμως και τα κιλά έφευγαν από πάνω του ο Μπο, ανέβαινε και στο αγωνιστικό κομμάτι, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης που τα έβλεπαν συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Δεν είχε καμία σχέση με αυτόν τον Μπο που γνωρίσαμε στην αρχή…

Ο Μπο αποχώρησε από το παιχνίδι έχοντας παίξει σε 126 φορές. Οι νίκες του ήταν 45 και οι ήττες του 81. Ποσοστό νικών 35,7%.

Από τις 45 νίκες που έκανε βέβαια οι περισσότερες ήταν προς το τέλος του παιχνιδιού, όταν είχε αρχίσει να αλλάζει και να γίνεται πιο γρήγορος και αποτελεσματικός.

Ο Μπο αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι και η πρώτη φωτογραφία του από τον Άγιο Δομίνικο δείχνει ότι… άλλαξε ξανά. Τρεις μέρες εκτός Survivor ήταν αρκετές για να αναπληρώσει το χαμένο…φούσκωμα, καθώς αν κρίνουμε από το φωτογραφικό ντοκουμέντο φαίνεται να έχει πάρει τα 5 πρώτα κιλά. Δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη δεν θυμίζει σε τίποτα, ούτε τον Μπο που μπήκε στο παιχνίδι (ήταν διπλάσιος εκείνος), αλλά ούτε και τον Μπο που βγήκε απ’ το παιχνίδι και είχε φτάσει σε σημείο να μοιάζει στον Σπαλιάρα (λέμε τώρα). Ο ράπερ δείχνει να βρίσκει τη χαμένη του όρεξη και δείχνει ότι δεν θα αργήσει πολύ ο καιρός που θα ξαναβρεί τα 35 χαμένα του κιλά και θα ξαναγίνει ο Μπο που όλοι αγαπήσαμε.

Δείτε τον Μπο, πώς μπήκε και πώς βγήκε και τη σημερινή του εικόνα σε σχέση με εκείνη πριν από 5 μέρες…