Θύμισε Καρβέλα: Νέος άγριος καυγάς Φουρθιώτη-Μουρατίδη στο Star Academy (Vid)
Βρείτε μας στο

Κάποια στιγμή τα λόγια και οι λέξεις στερεύουν. Κάθε εβδομάδα λέμε ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερο και όμως κάθε φορά πηγαίνουμε κουβά. Το Star Academy, το show της καρδιάς μας κατάφερε και το βράδυ του Σαββάτου να γίνει talk of the town με έναν νέο επικό καυγά (έχουμε χάσει το μέτρημα, πρέπει να είναι ο έβδομος ή όγδοος από την αρχή της σεζόν) ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και ένα ακόμα μέλος της κριτικής επιτροπής.

Μετά την κορυφαία στιγμή με τον καυγά του Μένιου Φαουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα που οδήγησε στην αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή από την εκπομπή, ήρθε σήμερα, μια νέα μυθική σκηνή στην οποία πρωταγωνίστησαν ο παρουσιαστής και ο Νίκος Μουρατίδης…

Θύμισε Καρβέλα: Νέος άγριος καυγάς Φουρθιώτη-Μουρατίδη στο Star Academy (Vid)

Η σκηνή ξύπνησε στο κοινό όμορφες θύμησες από προηγούμενες εκπομπές!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φουρθιώτης δεν έδωσε το λόγο στον Μουρατίδη για να κρίνει τον Μάκη (σπουδαστής της Ακαδημίας). Ο Μουρατίδης ήταν ο μοναδικός κριτής που δεν είπε τη γνώμη του, παρά μόνο την ώρα της βαθμολογίας, πράγμα που δεν του άρεσε καθόλου. Μόλις ολοκλήρωσε λοιπόν την κριτική του, ο Φουρθιώτης σχολίασε ότι όσα είπε ο Μουρατίδης δεν εκφράζουν την υπόλοιπη κριτική επιτροπή, παρά μόνο τον ίδιο. Μοιραίο λάθος. Ο Μουρατίδης πήρε ανάποδες και ακολούθησε ένα μοναδικό σόου που θύμισε κάτι από το έπος του Νίκου Καρβέλα, με το “λες μπούρδες” να είναι ένα μόνο από τα ωραία που ακούστηκαν.

Δείτε τον νέο απολαυστικό καυγά Φουρθιώτη-Μουρατίδη