Πάνε τελικό ή αποκλείονται; Τι θα συμβεί αν Ευρυδίκη & Βασάλος παραμείνουν τραυματίες και δεν πάρουν μέρος στα αγωνίσματα;
Βρείτε μας στο

Στο αγώνισμα επάθλου της Κυριακής στο οποίο αγωνίστηκαν δυο ομάδες (Ντάνος εναντίον μαχητών) είδαμε τη Βαλαβάνη να τραυματίζεται και να μένει εκτός παιχνιδιού. Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας είδαμε επίσης ότι ο Βασάλος κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίζεται και φαίνεται να σφαδάζει την ώρα που δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό team της παραγωγής. Ύστερα απ’ τα δυο συγκεκριμένα γεγονότα, το ερώτημα που γεννήθηκε σε πολλούς τηλεθεατές είναι τι θα συμβεί αν οι δυο τους δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Θα περάσουν στα ημιτελικά και στα τελικά όπου και θα διαγωνιστούν όταν θα έχουν αναρρώσει ή θα αποκλειστούν από το παιχνίδι και θα χάσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Πάνε τελικό ή αποκλείονται; Τι θα συμβεί αν Ευρυδίκη & Βασάλος παραμείνουν τραυματίες και δεν πάρουν μέρος στα αγωνίσματα;

 

Την απάντηση δίνουν οι κανονισμοί του παιχνιδιού οι οποίοι ορίζουν τα εξής: Αν ο τραυματίας παίκτης χάσει μέρος των αγωνισμάτων για λόγους ανωτέρας βίας (τραυματισμός) και στη συνέχεια επιστρέψει τότε παίρνει μέρος κανονικά στη διαδικασία, χωρίς κάποια άλλη συνέπεια ή ποινή.  Αν όμως χάσει όλη τη σειρά των ατομικών αγωνισμάτων, δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει στα ημιτελικά και τελικά του Survivor καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δίκαιο για τους υπόλοιπους παίκτες.

Φανταστείτε αν ο κανονισμός έδινε αυτή την ευκαιρία στους διάσημους και τους μαχητές, (να περάσουν δηλαδή στην τελική φάση χωρίς να αγωνιστούν) τι θα συνέβαινε.

Θα μπορούσε να μπει κάποιος στον πειρασμό να επιδιώξει τον τραυματισμό του, απλώς για να μείνει μερικές μέρες εκτός και να πάρει χωρίς αγώνα το εισιτήριο για τον τελικό.

Για να μην δούμε τέτοιες κωμικοτραγικές καταστάσεις λοιπόν, ο κανονισμός ξεκαθαρίζει ότι όποιος χάσει τη σειρά των αγωνισμάτων αποχαιρετάει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Αυτό θα συμβεί και με την Ευρυδίκη ή τον Βασάλο, αν δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.