Θέση #14
Βρείτε μας στο
EXTRAS

5 διάσημοι Έλληνες που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ. Οι ψεκασμένοι αντίθετα γιορτάζουν κάθε μέρα...

Κάποιοι νόμιζαν ότι η Χρυσηίδα Δημουλίδου ήταν η πιο διάσημη Ελληνίδα που τόλμησε να μιλήσει δημόσια για τους ψεκασμούς που μας κάνουν αι άγνωσται δυνάμεις οι οποίες θέλουν να μας ελέγξουν.

Δεν γνώριζαν όμως ότι υπάρχει μια εκλεκτή πεντάδα Ελλήνων που μίλησαν πριν τη πετυχημένη συγγραφέα και είναι πιο διάσημοι απ’ αυτή.

Κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα έχουν ψηφιστεί από χιλιάδες συμπολίτες μας.

1. Ο άνθρωπος που πριν αποφασίσει να απαντάει μόνο με τη λέξη «παρών» κοίταζε με θλίψη τον ουρανό

koybelis-banner

Ο Φώτης Κουβέλης, στις 5 Φεβρουαρίου του 2007, όταν ήταν  στον Συνασπισμό (πριν φύγει για να μπορεί να έρχεται) έκανε ερώτηση προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης:

«Πολίτες διαμαρτύρονται ότι παρατηρείται το φαινόμενο αεροσκάφη (πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας) συχνά να πραγματοποιούν αεροψεκασμούς πάνω από την Αθήνα αλλά και πάνω από άλλες πόλεις, χωρίς να είναι γνωστό γιατί προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, ποιο είναι το περιεχόμενο των υλικών με τα οποία ψεκάζουν και ποιο…σκοπό εξυπηρετούν οι αεροψεκασμοί αυτοί.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

– Πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί;
– Από ποιους φορείς και για ποιο λόγο πραγματοποιούνται και εάν το περιεχόμενο αυτών εμπεριέχει κινδύνους για τους κατοίκους και το περιβάλλον». Η παρουσία του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση Σαμαρά και η γενικότερη στάση του αποδεικνύουν ότι είχε απόλυτο δίκιο. Όντως μας ψεκάζουν.

2. Ο τσεκουράτος πολιτικός, που προσπαθούσε με τα όπλα του να νικήσει τους αεροψεκασμούς από το έδαφος. Τί κέρδισε από αυτή τη στάση του; Έγινε Υπουργός Υγείας

voridis-banner

Ο Μάκης Βορίδης, στις 25 Νοεμβρίου του 2010, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ επικαλούμενος ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας», ρωτούσε τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Άμυνας και Υποδομών:

Δεδομένου τους γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν αυτή τη δραστηριότητα πάνω από ελληνικές πόλεις είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, αυτοί οι αεροψεκασμοί; Αν όχι, γιατί και αν ναι, ποια είναι η αποστολή τους και από ποιους διενεργούνται;

3. Ένας από τους κορυφαίους ρήτορες ποδοσφαιριστές του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Οι αεροψεκασμοί ήταν ο λόγος που φορούσε πάντα μακριμάνικα, ακόμα και στα φιλικά του Αυγούστου

anatolakis-banner
Ο Γιώργος Ανατολάκης, στις 20 Ιουνίου 2011, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε ρωτήσει στη Βουλή επικαλούμενος και αυτός ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας»:

“Τα τελευταία χρόνια έντονο και αυξανόμενο είναι το φαινόμενο νεφοειδών γραμμών (λευκών ουρών) που αφήνουν πίσω τους αεροσκάφη σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι ουρές αυτές δεν εξαφανίζονται σε μερικά λεπτά, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά διατηρούνται στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάποιες φορές σχηματίζουν ένα εκτεταμένο ουράνιο «πέπλο». Στον ημερήσιο τύπο και στο διαδίκτυο, υπάρχουν κατά διαστήματα πλειάδα δημοσιευμάτων για αεροψεκασμούς που πραγματοποίησαν συγκεκριμένες εταιρείες.

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί: Γίνονται αεροψεκασμοί στην Ελλάδα, για ποιο σκοπό και με ποια συχνότητα; Πόσες και ποιες είναι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και πώς ελέγχεται η δράση τους; Τι είδους χημικές ουσίες αποβάλλουν αυτά τα αεροσκάφη;

4. Ο συγγραφέας-τηλεοπτική περσόνα που μπορεί να μιλάει στον Πούτιν στον ενικό με την ίδια ευκολία που αποκαλύπτει παγκόσμιες συνωμοσίες. Κάποτε σηκώθηκε από καναπέδες, ντιβάνια, κρεβάτια, καρέκλαι και μίλησε και για τους ψεκασμούς

liakopoulos-banner

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος μας μιλά για το γνωστό φαινόμενο των χημικών ουρών που πλήττει και τις πόλεις της Ελλάδας από το 2004.

5. Ο αετός πεθαίνει στον αέρα, από τους αεροψεκασμούς. Η φωνή του λαού, ο Notis – με γκρικλις-  Sfakianakis μιλούσε για πλύση εγκεφάλου την ίδια ώρα που πότιζε τόνους ουίσκι τους θαμώνες των κέντρων του για να ακούγονται καλύτερα τα τραγούδια του.

notis-banner

Σε συνέντευξή του και απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου αν μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ο αοιδός του έρωτα και της φωτιάς, απάντησε:

Ναι έχουμε πάθει. Μας ναρκώνουν, μας κοιμίζουν, με διαφόρους τρόπους και όσα φαίνονται και ακούγονται σαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν είναι. Μας ψεκάζουν με χημικά και μας καταπραΰνουν και αυτό είναι υπαρκτό γεγονός, το έχω δει με τα μάτια μου (έτσι εξηγείται ότι μετά είδε και εξωγήινους).