Στέλλα κρατάω δαχτυλίδι: Μυθική πρόταση γάμου από τον Πρίντεζη στην κοπέλα του (Vid)
EXTRAS

Στέλλα κρατάω δαχτυλίδι: Μυθική πρόταση γάμου από τον Πρίντεζη στην κοπέλα του (Vid)

Αφού εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες το τραγούδι του Πλούταρχου «Όλα σε σένα τα βρήκα» προέβη στο…απονενοημένο διάβημα!

Ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη. Αυτό ήταν λίγο πολύ γνωστό σε όλους. Ο Γιώργος Πρίντεζης με την ακομπλεξάριστη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό φίλων και εχθρών ουκ ολίγες φορές. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κατάφερε να κλέψει και πάλι την παράσταση, αυτή τη φορά όχι με τις επιδόσεις του στο μπάσκετ ή με κάποια κίνηση εντός παρκέ, αλλά με τις επιδόσεις του στο φλερτ. Για την ακρίβεια στην πρόταση γάμου…

Ο «Πρι» από το αγαπημένο του νησί, τη Σύρο, αφού ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στη διεξαγωγή του φετινού LG Aegeanball κατέβασε τον μισό Βόσπορο και στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και θύμισε μισθοφόρο στα χειρότερά του (Ο Αναγνωστόπουλος κατά τύχη μπορεί να πατήσει και σε μια νότα, ο Πρίντεζης ποτέ).

Αφού λοιπόν εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες το τραγούδι του Πλούταρχου «Όλα σε σένα τα βρήκα» προέβη στο…απονενοημένο διάβημα. Ζήτησε από την κοπέλα του, τη Στέλλα, να τον παντρευτεί με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Δείτε την μυθική πρόταση γάμου του Γιώργου Πρίντεζη στο βίντεο του eurohoops.net