«Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος»: Τι φώναζε σε Ντάνο, μισθοφόρο ο κόσμος στο αεροδρόμιο (Vid)
Βρείτε μας στο

Λίγο πριν το φινάλε του Survivor οι παίκτες επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη και στο αεροδρόμιο έγινε ένας μικρός χαμός. Ούτε όταν επέστρεφε η Εθνική το 2004 με το Euro στις αποσκευές της δεν έγινε τέτοιος πανικός. Ότι θα υπήρχαν εκστασιασμένες Ντανίτσες για να επευφημήσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την περιπέτειά του στον Άγιο Δομίνικο ήταν πιο βέβαιο και απ’ το 5 μνημόνιο που σε λίγο καιρό θα δούμε. Οι ιαχές «νάτος, νάτος, ο πρωταθλητής» και «σήκωσέ το, το καρυδιασμένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω» δονούσαν την ατμόσφαιρα και ακούγονταν μέχρι τη Σκιάθο…

Εκείνο που δεν περίμενε κανείς ήταν ότι θα βλέπαμε και τρελαμένους οπαδούς του μισθοφόρου, να παραληρούν για τον ήρωά τους, τραγουδώντας το «Νάτο, να το, το πειρατικό».

Αυτά τα καταπληκτικά έβλεπαν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν και απ’ τα νεύρα τους, άρχισαν να φωνάζουν «μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Δείτε τι συνέβη την ώρα της υποδοχής των παικτών του Survivor στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή του «Ε», «Φτιάξε καφέ να στα πω»